hits
23.04.2016

Min sexy aften!

  • Skrevet 23.04.2016 klokka 18:05
  • Kategori: Blogg

 

Hei igjen alle sammen <3

 

Hva har dere gjort i dag da? Faderullan så kaldt der. Brrrr, fryser rumpa av meg:-( I dag sto jeg opp kl. 07.30, på en lørdag faktisk... Ville bare sove videre, men måtte opp og delta på markedsdagen i Bogstadveien. Jeg har stått rett opp og ned og promotert butikken min. Solgt masse hundeklær til hundeglade folk. Må jobbe for penga;) Men nå må jeg svinge meg rundt. Skal møte girlsa mine og spise en hyggelig middag, også blir det en tur ut på byen. Er så lenge siden jeg har vært ute og det synes jeg at jeg fortjener. Skal poste noen sexy bilder av meg senere, jeg:)  Nå ble det i joggebuksa:)Stay tuned, kiss kiss <3
 

23.04.2016 kl. 19:35
Beuke du løsvipper her? Og hvilke bruker du?:p

23.04.2016 kl. 19:37
Bruker du løsvipper? Og hvilke er det?

Håpe du dropper kommentaren med skrivefeil:p
Dogdiva

Jade-Madelen Sommer


Velkommen til den offisielle bloggen min. Jeg går under alias Dog Diva, Jeg elsker å følge med på de siste trendene innen "The dog industry".

Etter min mening ligger Norge langt bak når det gjelder trender. Hva er galt med å pynte hunden med klær, skjemme den bort med spa eller legge neglelakk på menneskets beste venn? Jeg synes hunder fortjener kun det beste og jeg elsker å dulle med mine små firbente.

Jeg reiser verden rundt for å hente inspirasjon, og her får dere ett innblikk i mitt liv:)

Til presse: For henvendelser, send en mail eller ring til dogdiva.no@gmail.com

Bloggdesign