hits
26.04.2016

Rastreff

  • Skrevet 26.04.2016 klokka 13:48
  • Kategori: Blogg

Hei alle sammen!

Har dere det fint? Jeg synes været i Oslo om dagen er så kjipt og kaldt. Det er merkelig vær og jeg får vondt i hodet av det. Det er først sol, så kommer det haggel. Så kommer den verste vinden. Så litt regn og litt sol igjen og så haggel. Wtf, er det mulig???  

Jeg vil på ferie til et varmt sted, ligge på stranda med paraplydrink (alkoholfri seff). Nå må jeg slutte å drømme meg vekk... Realiteten er noe annet. Jeg sitter hjemme og skriver til dere og mailer med kunder og planlegger diverse eventer osv. Nå har jeg et veldig kult rasetreff på gang. Så hvis noen av mine lesere har Yorkshire Terrier, så skal jeg ha et treff for dem 8. mai. Klikk på denne linken for å få mer informasjon, gjerne del videre til andre Yorkshire-lovers der ute <3. Håper så mange som mulig kommer, da dette er veldig hyggelig for både eier og de firbeinte.

Ønsker dere alle en strålende dag så lenge <3

Dogdiva

Jade-Madelen Sommer


Velkommen til den offisielle bloggen min. Jeg går under alias Dog Diva, Jeg elsker å følge med på de siste trendene innen "The dog industry".

Etter min mening ligger Norge langt bak når det gjelder trender. Hva er galt med å pynte hunden med klær, skjemme den bort med spa eller legge neglelakk på menneskets beste venn? Jeg synes hunder fortjener kun det beste og jeg elsker å dulle med mine små firbente.

Jeg reiser verden rundt for å hente inspirasjon, og her får dere ett innblikk i mitt liv:)

Til presse: For henvendelser, send en mail eller ring til dogdiva.no@gmail.com

Bloggdesign