hits
08.05.2016

Fast rumpe uten kirurgi

  • Skrevet 08.05.2016 klokka 15:43
  • Kategori: Blogg

Hei, og god dag alle sammen!

How is life? Endelig er  sommeren her.  Sol, sol og mer sol. Deilig, ikke sant?:) Er så mye fokus på kropp og utseende, spesielt på blogg.no. Du kommer jo ikke opp på blogglisten hvis du ikke poserer naken, viser frem puppene dine, ræva di eller skriver noen syke innlegg som engasjerer det norske folk.

Nå har jeg endelig bestemt meg for å begynne og trene.  Og kanskje det blir noen syke innlegg ;) Jeg har alltid hatt lyst til å sprøyte fett i rumpa mi, men jeg har tenkt å prøve å få fin rumpe uten det. Så nå er det på tide å begynne med treningsøkter. Nå har jeg ligget på latsiden lenge nok, og kroppen min forfaller for hver dag som går.., Jeg er dessverre ikke 20 år lenger, og må holde kroppen min i sjakk. Jeg har alltid hatt en fin kropp, det ligger i familien. Vi er alle atletiske, og har ikke hatt behov for å trene så mye.

Jeg var så heldig at jeg fikk bedre kropp etter at jeg fikk sønnen min, Jeg fikk mer kvinnelige former, større rumpe, og det er jeg utrolig takknemlig for. Ikke mange som sier det etter en at de har fått en baby. Men nå må jeg ta grep:) Jeg kommer til å fokusere på rumpe, bein og mage. Jeg vet det ikke tar lang tid for meg før jeg ser resultater. Men jeg trenger en som kan motivere meg, eller så blir jeg veldig lei. Håper jeg finner denne personen raskt, så vedkommende kan gi meg en digg kropp. Jeg ser virkelig frem til det:) Holder dere oppdatert på hvordan det kommer til å gå med min rumpe fremover. Legger ut før- og etterbilde. Blir den ikke som jeg håper, da legger jeg meg under kniven. Jeg er ikke imot plastike operasjoner:)

Dette innlegget er ikke ment som diss til noen som har fett i rumpa. Kunne tenkt meg det selv, jeg:)

 

Nyt sola og stay tuned <3

Dogdiva

Jade-Madelen Sommer


Velkommen til den offisielle bloggen min. Jeg går under alias Dog Diva, Jeg elsker å følge med på de siste trendene innen "The dog industry".

Etter min mening ligger Norge langt bak når det gjelder trender. Hva er galt med å pynte hunden med klær, skjemme den bort med spa eller legge neglelakk på menneskets beste venn? Jeg synes hunder fortjener kun det beste og jeg elsker å dulle med mine små firbente.

Jeg reiser verden rundt for å hente inspirasjon, og her får dere ett innblikk i mitt liv:)

Til presse: For henvendelser, send en mail eller ring til dogdiva.no@gmail.com

Bloggdesign