hits
07.05.2016

Barbie fletter

  • Skrevet 07.05.2016 klokka 11:38
  • Kategori: Blogg

God morgen, sunshines <3

Endelig er det lørdag og sommer.

I dag skal jeg flette håret mitt. Jeg tror det kommer til å blir superkult. Jeg skal legge inn rosa og blondt løshår. Har tenkt på det lenge, så nå skal jeg gjøre det. Og jeg elsker jo rosa, så nå har jeg mulighet til å legge inn litt pinky winky. Skikkelig barbie fletter. Skal poste bilde av det når resultatet er ferdig, skal også fortelle dere hvor jeg har gjort det:) Wohoo, gleder meg!  Så skal jeg endelig hente en god kompis av meg som har vært borte siden 7. januar, gleder meg til å se han igjen. Vi er bare venner, ikke noe mer ene det:) Tenkte å overraske han med en flaske cava og en liten gave, hihi. Har dere noen spennede planer i dag da? Poster et bilde a mine nye negler:)


Hva synes dere ?

Nå må jeg skynde meg. Men vi snakkes snart <3

 

Stay tuned 

Dogdiva

Jade-Madelen Sommer


Velkommen til den offisielle bloggen min. Jeg går under alias Dog Diva, Jeg elsker å følge med på de siste trendene innen "The dog industry".

Etter min mening ligger Norge langt bak når det gjelder trender. Hva er galt med å pynte hunden med klær, skjemme den bort med spa eller legge neglelakk på menneskets beste venn? Jeg synes hunder fortjener kun det beste og jeg elsker å dulle med mine små firbente.

Jeg reiser verden rundt for å hente inspirasjon, og her får dere ett innblikk i mitt liv:)

Til presse: For henvendelser, send en mail eller ring til dogdiva.no@gmail.com

Bloggdesign