hits
07.05.2016

Bomtur til frisøren

  • Skrevet 07.05.2016 klokka 20:51
  • Kategori: Blogg

Hei igjen alle sammen 

Igjen klarte jeg å drite meg ut:(


herregud er det mulig. Jeg er så dårlig på å huske avtaler. Jeg må skjerpe meg! Selvfølgelig bomma jeg helt på tiden når jeg skulle flette håret mitt. Avtalen var kl. 11 og jeg trodde det var kl. 12. Jeg kom dit i full hast og hun sa hun ikke kunne ta meg imot. Jeg satte meg opp på en ny avtale neste lørdag. Men det er jo min feil. Må lære meg å holde tider. Så det ble ingen barbiefletter på meg i dag:( Så jeg surret litt rundt i Bogsdadveien, fikk brukt litt penger og tok turen innom Bik Bok og of course fant jeg noe jeg likte. Jeg kjøpte et kjempefint skjørt med sommerfugler på. Jeg har det ikke her jeg sitter nå, siden bilen min står fast på Majorstua. Det var jo maraton i dag, og det fikk jeg heller ikke med meg. Så det var utrolig vanskelig å komme seg rundt. Jeg fikk hentet min kompis i grevens tid, før de satte opp sperringer i hele Oslo. Det var veldig hyggelig å se han igjen. Godt å se at han har det bra:) så vi måtte jo feire at han var tilbake , og det gjorde vi ved at vi tok turen innom Tijuana på Grunerløkka. De har fått så dårlig omtale, men jeg valgte å trosse det og ville gjøre opp min egen mening om stedet. Jeg likte stedet og maten veldig godt. Så jeg anbefaler det til alle som vurderer å dra dit og få noen gode drinker og litt real mexican food. 


Nå skal jeg avslutte lørdagen med en film og litt candy.

Kos dere masse i kveld <3

 

Stay tuned 

LagreLagre

Maren

07.05.2016 kl. 20:56
Huff da, frisørtimer er veldig viktig, skulle helst ha gjort det i går:)

Dogdiva

07.05.2016 kl. 21:15
Maren: ekstra kjipt hvis man glemmer hvilket klokkeslett:-( ha en fin kveld videre <3

Nicole Touch

07.05.2016 kl. 23:09
Du er like glemst som meg du! sånn kan det gå desverre.. Gleder meg til å se deg med de flettan! Pictures please <3 ha en flott helg!

Dogdiva

07.05.2016 kl. 23:14
Nicole Touch: Blir fletter neste helg:) kos deg i kveld <3

Kjetil

08.05.2016 kl. 03:31
Jeg har hund jeg også 😄
Dogdiva

Jade-Madelen Sommer


Velkommen til den offisielle bloggen min. Jeg går under alias Dog Diva, Jeg elsker å følge med på de siste trendene innen "The dog industry".

Etter min mening ligger Norge langt bak når det gjelder trender. Hva er galt med å pynte hunden med klær, skjemme den bort med spa eller legge neglelakk på menneskets beste venn? Jeg synes hunder fortjener kun det beste og jeg elsker å dulle med mine små firbente.

Jeg reiser verden rundt for å hente inspirasjon, og her får dere ett innblikk i mitt liv:)

Til presse: For henvendelser, send en mail eller ring til dogdiva.no@gmail.com

Bloggdesign