hits
11.05.2016

Jeg føler meg som Paris Hilton

  • Skrevet 11.05.2016 klokka 09:01
  • Kategori: Blogg

Dere leser riktig:) Jeg er Norges svar på Paris Hilton. Det er på tide at det kommer en skikkelig diva på den norske løperen. Som elsker rosa og alt som skinner. Jeg ligner jo veldig på Paris Hilton, nå er det sånn at jeg ikke har valgt å se ut som henne. Det har bare blitt sånn. Noen mennesker bare ligner på hverandre:) Jeg er ingen gal person som prøver å etterligne kjendiser og betaler masse penger for å operere meg som dem. Jeg og Paris lever ikke et helt likt liv, men noe er jo likt. Vi elsker hunder, ting som er fint og vi har norsk blod i oss. Og jeg tror vi begge setter rosa fremfor svart.

Man kan si at jeg er den blakke varianten av Paris Hilton:) Synes ikke dere det er på tide at SE&HØR anerkjenner meg? Eller andre sladderblader i Norge? Synes dere ikke det er på tide å få litt glam i triste Norge? Jeg er sikker på at jeg hadde blitt satt stor pris på i USA:) Kanskje jeg og Paris Hilton hadde blitt gode venninner, og vi kunne ha cruiset i den rosa Bentleyen hennes. Hvem vet hva fremtiden bringer. Kanskje flytter jeg til USA og lever ut min drøm der. Men først så skal jeg cruise litt rundt i min rosa bil i Oslo:)


Skjørtet og toppen jeg har på meg er fra Bik Bok:)


Barbie girl?


Viva la glam:)

Ønsker der en glitrende dag <3

Stay Diva Licious
 

Dogdiva

Jade-Madelen Sommer


Velkommen til den offisielle bloggen min. Jeg går under alias Dog Diva, Jeg elsker å følge med på de siste trendene innen "The dog industry".

Etter min mening ligger Norge langt bak når det gjelder trender. Hva er galt med å pynte hunden med klær, skjemme den bort med spa eller legge neglelakk på menneskets beste venn? Jeg synes hunder fortjener kun det beste og jeg elsker å dulle med mine små firbente.

Jeg reiser verden rundt for å hente inspirasjon, og her får dere ett innblikk i mitt liv:)

Til presse: For henvendelser, send en mail eller ring til dogdiva.no@gmail.com

Bloggdesign