hits
10.05.2016

Er jeg den nye toppbloggeren?

  • Skrevet 10.05.2016 klokka 09:02
  • Kategori: Blogg

God morgen, alle sammen<3 

Fuglene kvitrer og solen er oppe. Livet er herlig og jeg setter så uendelig stor pris på det. Jeg er fremdeles like lykkelig som jeg var i går, så i dag blir det prising av varene mine med de søte lappene. Man må legge sjel i alt man gjør i livet. Det er da man lykkes. Jeg elsker å levere det lille ekstra til mine kunder. Hvorfor ha hvit kjedelig prislapp når man kan ha den i rosa?:) Jeg har så mye spennende på gang i livet mitt, dette er bare begynnelsen av moroa. Så Dog Diva bloggen kommer til og bli en av Norges mest leste blogger til slutt. Hvorfor jeg vet? Det er fordi jeg legger sjel i bloggen min og jeg står på hver eneste dag for at dere skal ha noe å lese om. Jeg ser at veldig mange deler innleggene mine og det setter jeg pris på. Noen deler den fordi de synes den er helt tåpelig og skal drite meg ut, herregud for en bimbo... Eller noen deler den fordi de synes jeg er helt rå? Begge deler går fint for meg. Å bli likt av alle er ikke mitt mål. Mitt budskap i denne bloggen er at det går an å faktisk ha en rosa header, blondt hår, store pupper og samtidig være smart. Det er faktisk klinisk mulig. Spør overlegen på Ullevål sykehus og se hva han sier. Jeg kommer alltid til å elske rosa, helt til den dagen jeg dør. Begrav meg i en rosa kiste hvis mulig:) Så jeg gleder meg til å dele mitt liv med dere, og sammen skal vi nå toppen. 


Jeg ønsker dere alle en fortryllende dag i sola<3 Så snakkes vi snart igjen.

Daniel Miller

10.05.2016 kl. 11:21
Jeg tror du hadde nådd topp jeg <3 stå på, du er kjempe flink!

Dogdiva

10.05.2016 kl. 11:45
Daniel Miller: Er et stykke igjen Daniel:) takk for fine ord<3 ha en fin dag i sola. Klem

Vivi

10.05.2016 kl. 11:47
Hei.

hvor gammel er du? Står 27 år i teksten din, men det er vel en goooood stund siden du var det?

Dogdiva

10.05.2016 kl. 13:53
Vivi: jeg er milf;)

meetmymote

10.05.2016 kl. 12:53
Du trives i Dog World i hvertfall :)

Dogdiva

10.05.2016 kl. 13:53
meetmymote: Det gjør jeg:) elsker alt med hunder og det som hører med<3 takk for at du tok turen innom bloggen min.Nyt solen
Dogdiva

Jade-Madelen Sommer


Velkommen til den offisielle bloggen min. Jeg går under alias Dog Diva, Jeg elsker å følge med på de siste trendene innen "The dog industry".

Etter min mening ligger Norge langt bak når det gjelder trender. Hva er galt med å pynte hunden med klær, skjemme den bort med spa eller legge neglelakk på menneskets beste venn? Jeg synes hunder fortjener kun det beste og jeg elsker å dulle med mine små firbente.

Jeg reiser verden rundt for å hente inspirasjon, og her får dere ett innblikk i mitt liv:)

Til presse: For henvendelser, send en mail eller ring til dogdiva.no@gmail.com

Bloggdesign