hits
10.05.2016

Jeg fikk den bak

  • Skrevet 10.05.2016 klokka 19:03
  • Kategori: Blogg

Hei igjen alle sammen<3

Wow, så gøy at dere klikker dere inn på bloggen min, kan ikke ta det som en selvfølge. Men føler jeg fortjener masse klikk også, er dere ikke enig? Jeg jobber som sagt hardt, og et av målene mine er å komme høyt opp på blogglisten. Akkurat som alle de andre tenker her på blogg.no. I dag har jeg vært i butikken min og priset litt varer, og klistret mine flotte dog diva-klistremerker på posene mine. Er de ikke flotte? Er jo veldig unikt og morsomt. Jeg elsker alt som er bling og flott. Vi må lære å strø litt glitter og glam rundt oss.

Jeg fikk den litt bak i dag fordi det ikke kom noen kunder innom butikken min, det var litt trist. I går var det noen som kom innom for å shoppe litt til sin lille hårete venn. Det var superhyggelig.  Men buisnessverden er en roller coaster, og det samme er livet også. Vi må ha tålmodighet og stålkontroll på hva enn vi velger å gjøre her i livet. 


De flotte klistremerkene mine<3


Jobber for harde livet:)


Hva synes dere?


 Jeg er så fornøyd med resultatet:)


Velkommen til min rosa verden:)


Rakk å ta meg en tur innom cafe mellom slagene:)

Kos dere så lenge så sees vi igjen om ikke så lenge.

Stay Diva Licious <3
 

Terese

11.05.2016 kl. 11:42
Du er digg. Paris go home. Ingen matcher deg.

Dogdiva

11.05.2016 kl. 11:51
Terese Takk<3
Dogdiva

Jade-Madelen Sommer


Velkommen til den offisielle bloggen min. Jeg går under alias Dog Diva, Jeg elsker å følge med på de siste trendene innen "The dog industry".

Etter min mening ligger Norge langt bak når det gjelder trender. Hva er galt med å pynte hunden med klær, skjemme den bort med spa eller legge neglelakk på menneskets beste venn? Jeg synes hunder fortjener kun det beste og jeg elsker å dulle med mine små firbente.

Jeg reiser verden rundt for å hente inspirasjon, og her får dere ett innblikk i mitt liv:)

Til presse: For henvendelser, send en mail eller ring til dogdiva.no@gmail.com

Bloggdesign