hits
13.05.2016

Bli venn med meg på Facebook

  • Skrevet 13.05.2016 klokka 11:59
  • Kategori: Blogg

Hey alle sammen<3

Håper dere likte det jeg skrev i går?:) Jeg vil ha en blogg med variert innhold, ikke bare overfladisk fjas, men også viktige temaer. Jeg vil vise at bak denne sminkede divaen så er det person som har gått gjennom en kraftig tubulens kan man si. Men jeg syter ikke over livet mitt eller over hva jeg har opplevd, jeg vil bare dele min historie :)

Kunne ønske jeg visste hvem som leser bloggen min. Jeg ser bare hvor mange som klikker seg inn. Men jeg skulle gjerne ha visst hvem alle er. Er det menn? Unge jenter? Eldre damer? Unge gutter? Hvor gamle er alle sammen? Jeg er så nysgjerrig. Er det mennesker som kan relatere seg til meg? Er det mennesker som ser opp til meg? Er det mennesker som elsker rosa like mye som meg? Men det finner jeg vel ikke ut før jeg blir en stor nok blogger til at dere vil møte meg. Jeg liker at dere kommenterer bloggen min, og takk til dere som forsvarer meg og bruker deres tid til det. Det setter jeg stor pris på<3  

Jeg har fått masse venneforespørseler på min personlige Facebook-side. Det er superhyggelig at dere vil ha meg som venn der, men jeg kan dessverre ikke godta dere, da denne brukes for å holde kontakt med familie og venner... Men det som er veldig kult er at jeg har en egen Dog diva-Facebookside som dere kan like, se den her. Der legger jeg ut bilder og updates:) 

I dag er siste arbeidsdag før langhelg. Skal dere noe spennende i helgen da?;) Veldig synd at det fine sommerværet er borte, tenkte å få tatt noen fine bilder av meg og mine søte hunder. Men får bare trosse den kalde brisen der ute og få tatt noen bilder. 


Vi snakkes om ikke så lenge<3

Nicole Touch

13.05.2016 kl. 12:36
Du har fine pupper, WOW! jeg kan ikke venta til jeg skal legge meg under kniven. gruer meg veldig mye da. kan ikke du lage et innlegg om silikion? Love from Nicole <3

Dogdiva

13.05.2016 kl. 13:18
Nicole Touch: takk Nicole<3 Det kan jeg: gjøre:)
Dogdiva

Jade-Madelen Sommer


Velkommen til den offisielle bloggen min. Jeg går under alias Dog Diva, Jeg elsker å følge med på de siste trendene innen "The dog industry".

Etter min mening ligger Norge langt bak når det gjelder trender. Hva er galt med å pynte hunden med klær, skjemme den bort med spa eller legge neglelakk på menneskets beste venn? Jeg synes hunder fortjener kun det beste og jeg elsker å dulle med mine små firbente.

Jeg reiser verden rundt for å hente inspirasjon, og her får dere ett innblikk i mitt liv:)

Til presse: For henvendelser, send en mail eller ring til dogdiva.no@gmail.com

Bloggdesign