hits
14.05.2016

Barbiehår

  • Skrevet 14.05.2016 klokka 19:06
  • Kategori: Blogg

Hei igjen <3


Lover det jeg holder, jeg:) Da har jeg endelig vært og flettet håret mitt. Jeg gjorde en annen vri enn det jeg egentlig skulle. Synes det er litt for kaldt ute nå for å ha de berømte Kim-flettene. Så det ble Dog Diva-fletter istedenfor:) Er de ikke fine? Jeg synes det ble så kult. Og jeg fikk så mye skryt av frisøren min hvor fint hår jeg hadde. Hun sier mange jenter drømmer om å ha hår som meg. Så tykt og langt, så er det ekte også. Det setter jeg pris på:) Jeg vet jeg har veldig fint hår og har ikke behov for exstensions. Men jeg kommer nok til å sette inn løshår om ikke så lenge. 


Det ser ut som løshår, ikke sant? Men det er mitt ekte hår:)


Jeg ønsket å flette inn rosa hår:)


Hun var superflink hun som flettet håret mitt:)


En selfie fra frisørstolen:)Da er jeg klar for Eurovison-fest med gjengen<3

Til dere som lurer på hvor jeg flettet håret mitt, så gjorde jeg det hos Oslos beste frisør. Kun det beste er godt nok for en ekte diva som meg. Dere kan finne de her ved å klikke på denne linken. Dere får hilse fra meg hvis dere tar turen dit :)

Nå må jeg gjøre meg klar. Skal fyke avgårde om en time. Dere får kose dere masse i kveld<3

Stay Pink Licious

Dogdiva

Jade-Madelen Sommer


Velkommen til den offisielle bloggen min. Jeg går under alias Dog Diva, Jeg elsker å følge med på de siste trendene innen "The dog industry".

Etter min mening ligger Norge langt bak når det gjelder trender. Hva er galt med å pynte hunden med klær, skjemme den bort med spa eller legge neglelakk på menneskets beste venn? Jeg synes hunder fortjener kun det beste og jeg elsker å dulle med mine små firbente.

Jeg reiser verden rundt for å hente inspirasjon, og her får dere ett innblikk i mitt liv:)

Til presse: For henvendelser, send en mail eller ring til dogdiva.no@gmail.com

Bloggdesign