hits
15.05.2016

Lørdagens Eurovision-fest

  • Skrevet 15.05.2016 klokka 15:56
  • Kategori: Blogg

Hei igjen alle sammen <3 


I dag har jeg sovet lenge. Ble en sen kveld i går, men veldig morsom. Venninna mi lagde såååå god mat. Blir sulten bare jeg tenker på det:) Jeg kom for sent til festen, så fikk ikke tatt bilder av den gode maten, men det ble igjen leftovers til den sultne divaen:)

Dere lurer sikkert på hva en Eurovision-fest er? Vi samler en fast gjeng, lager god mat, venter i spenning på at Eurovision skal begynne. Så har vi vår egen konkurranse der vi stemmer på hvilket land vi synes er best. Jeg likte Sverige veldig godt. Synd at de ikke vant igjen:) Jeg er jo svensk også. Hi hi. Vinneren som vant fikk denne kule barbien<3  Var så kult å se Justin Timberlake fremføre sin nye låt. Det var en hyggelig overaskelse. Digger muikken hans

Jeg satt og tenkte i går at kanskje jeg skulle representere Norge i Eurovision? Hadde ikke det vært kult? En ekte diva på scenen. Iført en rosa bunad? Og med en dritbra låt?? Jeg kunne kalt meg PinkLicious? Hva synes dere, burde jeg lage en låt og prøve meg? 

Ønsker dere alle en smashing søndag videre

Shine Bright <3
 

 

 

Dogdiva

Jade-Madelen Sommer


Velkommen til den offisielle bloggen min. Jeg går under alias Dog Diva, Jeg elsker å følge med på de siste trendene innen "The dog industry".

Etter min mening ligger Norge langt bak når det gjelder trender. Hva er galt med å pynte hunden med klær, skjemme den bort med spa eller legge neglelakk på menneskets beste venn? Jeg synes hunder fortjener kun det beste og jeg elsker å dulle med mine små firbente.

Jeg reiser verden rundt for å hente inspirasjon, og her får dere ett innblikk i mitt liv:)

Til presse: For henvendelser, send en mail eller ring til dogdiva.no@gmail.com

Bloggdesign