hits
16.05.2016

Kino og Megafun

  • Skrevet 16.05.2016 klokka 13:35
  • Kategori: Blogg

Hei og hopp! 

Har ikke glemt dere, jeg la jo ut det innlegget ganske sent i går. Så tenkte jeg kunne vente med å publisere noe til i dag:) Gårsdagen var en bare en slappe av-dag for meg. Sov lenge, gikk lang tur med hundene, spiste god mat og sist men ikke minst, dro på kino:) Er så lenge siden jeg har vært og sett en film på kino. Jeg er skrekkfilm-entuasiast. Jeg har sett alt som er verdt å se av skrekkfilmer. Men i går ble det en Thriller: "The green inferno". Den filmen tror jeg hadde et politisk budskap. Men den var veeldig  grotesk, mange ganger jeg bare måtte snu meg vekk. Jeg vil gi et bidrag til regnskogen etter at jeg så den filmen faktisk. Tro det eller ei;)

Nå skal jeg dra innom noen treningsentre og se hvor jeg skal begynne å trene opp baken min. Er jo så stor prisforskjell på mange av senterne. Holder dere oppdatert. Jeg var også en tur innom Megafun i går. Jeg tilrekkes jo alt som er rosa. Så jeg måtte bare ta bilde med denne rosa spillmaskinen :)

Ha det fin så lenge:)

 

Stay Tuned <3
 

Tommy

16.05.2016 kl. 14:43
Spennende frisyre,,fresher opp med Rosa fletter,,og Rumpen er perfekt I de buksene der!!!
Dogdiva

Jade-Madelen Sommer


Velkommen til den offisielle bloggen min. Jeg går under alias Dog Diva, Jeg elsker å følge med på de siste trendene innen "The dog industry".

Etter min mening ligger Norge langt bak når det gjelder trender. Hva er galt med å pynte hunden med klær, skjemme den bort med spa eller legge neglelakk på menneskets beste venn? Jeg synes hunder fortjener kun det beste og jeg elsker å dulle med mine små firbente.

Jeg reiser verden rundt for å hente inspirasjon, og her får dere ett innblikk i mitt liv:)

Til presse: For henvendelser, send en mail eller ring til dogdiva.no@gmail.com

Bloggdesign