hits
16.05.2016

16. mai

  • Skrevet 16.05.2016 klokka 22:13
  • Kategori: Blogg

Hei igjen alle sammen <3

Hva har dere gjort i finværet i dag da? Er det store forberedelser til 17. mai i morgen? I år slipper jeg å ordne og styre for alle andre. Så i morgen skal jeg faktisk ikke så mye annet enn og sove og ta det med ro. Jeg orker ikke å tråkke ned i byen i det maset. 17. mai havner på en tirsdag og det er jo en veldig kjip dag kan man si. Det er vanlig arbeidsdag på onsdag, så jeg skal opp kl. 06.00. Jippi, jippi!

I dag har jeg vært en tur på Aker Brygge med en venninne av meg. Er så sjelden jeg går meg en tur gjennom byen og ser på folk og bare nyter sola. Vi satte oss ned og tok oss en liten matbit. Pratet om alt og ingeting. Er hyggelig å bare ha sånne dager med en god venninne <3


Buksene jeg har på meg er fra freddy:)Dere får kose dere i kveld!

Takk til alle dere som leser bloggen min <3

Dogdiva

Jade-Madelen Sommer


Velkommen til den offisielle bloggen min. Jeg går under alias Dog Diva, Jeg elsker å følge med på de siste trendene innen "The dog industry".

Etter min mening ligger Norge langt bak når det gjelder trender. Hva er galt med å pynte hunden med klær, skjemme den bort med spa eller legge neglelakk på menneskets beste venn? Jeg synes hunder fortjener kun det beste og jeg elsker å dulle med mine små firbente.

Jeg reiser verden rundt for å hente inspirasjon, og her får dere ett innblikk i mitt liv:)

Til presse: For henvendelser, send en mail eller ring til dogdiva.no@gmail.com

Bloggdesign