hits
18.05.2016

Due som husdyr

  • Skrevet 18.05.2016 klokka 15:12
  • Kategori: Blogg

Hei og god morgen alle sammen!

Håper dere hadde en flott 17. mai-feiring med nære og kjære <3

Jeg har ikke hangover som sikkert en del av har nå:) Hi hi. Jeg rørte ikke en dråpe alkohol på selveste 17. mai i år. Jeg måtte opp tidlig i dag for å jobbe. Så i dag består dagen kun av jobb.

Min fine Blanca <3

Men jeg må fortelle dere noe morsomt og søtt jeg opplevede i pinsen. Jeg drev og ryddet i leilligheten min og satte ut et av mine små hundebur på balkongen, og inni det hundeburet ligger et rosa ullteppe. Så hadde jeg glemt å ta inn dette hundeburet. En dag dag jeg sto opp på morningen og så ut fra balkongen så lå det en liten due inni buret. Jeg tenkte jøss, har den duen ligget der hele natten. Den ble redd og fløy ut. Så jeg lot buret ligge igjen for å se om duen kom tilbake. Og det gjorde den:) Så nå har den duen altså tatt seg til rette i det buret. Den har til og med hentet kvister.  Jeg har ikke hjerte til å ta buret inn igjen. Så nå har jeg altså  fått min egen due som husdyr:) 
Nå må jeg løpe avgårde. Nyt onsdagen <3

Dogdiva

Jade-Madelen Sommer


Velkommen til den offisielle bloggen min. Jeg går under alias Dog Diva, Jeg elsker å følge med på de siste trendene innen "The dog industry".

Etter min mening ligger Norge langt bak når det gjelder trender. Hva er galt med å pynte hunden med klær, skjemme den bort med spa eller legge neglelakk på menneskets beste venn? Jeg synes hunder fortjener kun det beste og jeg elsker å dulle med mine små firbente.

Jeg reiser verden rundt for å hente inspirasjon, og her får dere ett innblikk i mitt liv:)

Til presse: For henvendelser, send en mail eller ring til dogdiva.no@gmail.com

Bloggdesign