hits
20.05.2016

Den tøffe bloggverdenen

  • Skrevet 20.05.2016 klokka 16:58
  • Kategori: Blogg

God morgen alle sammen <3 

Mange lurer på hvorfor det har vært mindre enn to innlegg om dagen de siste dagene. Jeg elsker å blogge og fortelle dere og vise dere min hverdag. Man kan uttrykke seg på en måte man ikke kan gjøre ellers i hverdagen. Alt fra flotte bilder til innholdsrike tekster. Bilder sier mer enn 1000 ord. Jeg setter virkelig pris på de få leserne som kommer innom fast hver eneste dag. Men  noen dager blir jeg lei meg og oppgitt. Jeg har møtt nok motgang i livet mitt, og føler jeg gjør det her også. Hvorfor er det ikke flere som leser bloggen min? Hvorfor er jeg ennå ikke fast på blogglisten? Etter så mange flotte innlegg og bilder? Hvem er disse menneskene som bare klikker seg inn og like raskt ut igjen? Jeg legger virkelig sjel i alle mine innlegg, til tross for min hektiske hverdag. Blogging tar mye tid som jeg kunne brukt på mye annet. Jeg har ikke tid til at hele dagen skal bestå av bare blogging, dessverre. Jeg planlegger ikke hva jeg skal ha på meg på bildene dagen etter. Oversminker meg og tar overperfekte bilder av alt rundt meg. Jeg har ikke tid til det akkurat nå, men kanskje på sikt. Men er det det det eneste som gjelder? 


Til tross for alt det som skjer rundt meg så har jeg tid til å blogge til dere. Men jeg synes det er urettferdig at journalister som skriver for nettavisen skal få en plass på blogg.no, det gjør at vi bloggere sliter med å komme opp på den listen. Og ja, den listen BETYR MYE. Med en gang jeg fikk 13.000 lesere over natten så kom sponsorforespørslene inn. Sponsorene bryr seg ikke om de som er under topp 20-listen. Jeg ser de bryr seg om de som er fast der oppe hele tiden. Så ja, jeg merker motgang, og jeg er en smule frustrert. En dag 880 lesere, en dag 50 lesere. Herregud, for en jævla karusell jeg er med på.

Men dere trofaste lesere, hva vil dere se mer av på bloggen?:)

Tim

20.05.2016 kl. 17:30
Puppene dine seff.. De er så fantastiske at de sender deg rett til topps:)

Dogdiva

20.05.2016 kl. 17:35
Tim: :)

Tim

20.05.2016 kl. 20:28
Ja du er som tatt ut av en pornofilm. Så digg er du😀

Malin

14.06.2016 kl. 13:54
Vennligheten og omsorgen din for hundene dine:) Og ikke minst at du er vakker da Jade:);)

Dogdiva

16.06.2016 kl. 11:23
Malin: Takk for fine ord Malin <3
Dogdiva

Jade-Madelen Sommer


Velkommen til den offisielle bloggen min. Jeg går under alias Dog Diva, Jeg elsker å følge med på de siste trendene innen "The dog industry".

Etter min mening ligger Norge langt bak når det gjelder trender. Hva er galt med å pynte hunden med klær, skjemme den bort med spa eller legge neglelakk på menneskets beste venn? Jeg synes hunder fortjener kun det beste og jeg elsker å dulle med mine små firbente.

Jeg reiser verden rundt for å hente inspirasjon, og her får dere ett innblikk i mitt liv:)

Til presse: For henvendelser, send en mail eller ring til dogdiva.no@gmail.com

Bloggdesign