hits
30.05.2016

Norges beste hundefrisør

  • Skrevet 30.05.2016 klokka 07:00
  • Kategori: Blogg

Hei igjen alle sammen <3

Som dere sikkert har fått med dere så driver jeg min egen hundefrisør-salong i Oslo. Jeg tar inn kun de beste, så jeg kan garantere at hun er kjempeflink. Hun er nøye, og klarer all slags klipp på alle typer hunder. Jeg headhuntet henne fra utlandet, hvor hun har over seks års erfaring. Hun har tatt flere kurs over hele verden, og er klar for å fortsette med flere kurs etter hvert. Nå er hun klar for å klippe alle hundene i Oslo, slik at de blir fjongen og fine.  Jeg er veldig stolt over å ha henne på vårt lag. Dere burde benytte dere av dette tilbudet hvis dere har en hund som trenger en sommerklipp:)

Nå ska jeg slå til med et supertilbud til alle min flotte lesere som har hund. Dere får 25 % rabatt på full klipp, inkludert ørerens, kloklipp, vask og føn. Det dere må gjøre er å like facebook-siden hennes her, da blir hun veldig glad :) Der kan dere også få se bilder av hundene hun har klippet. 

Bruk rabattkoden Dogdiva05, som er eksklusiv for mine lesere. Rabattkoden er gyldig ut 20. juni.

Håper jeg og min frisør ser deg og din firbeinte venn hos oss. Frisøren kan nås på telefonnummer 92601044, ring hit for å bestille time.

Ha en fin dag videre :)

Dogdiva

Jade-Madelen Sommer


Velkommen til den offisielle bloggen min. Jeg går under alias Dog Diva, Jeg elsker å følge med på de siste trendene innen "The dog industry".

Etter min mening ligger Norge langt bak når det gjelder trender. Hva er galt med å pynte hunden med klær, skjemme den bort med spa eller legge neglelakk på menneskets beste venn? Jeg synes hunder fortjener kun det beste og jeg elsker å dulle med mine små firbente.

Jeg reiser verden rundt for å hente inspirasjon, og her får dere ett innblikk i mitt liv:)

Til presse: For henvendelser, send en mail eller ring til dogdiva.no@gmail.com

Bloggdesign