hits
28.05.2016

Planer for lørdagen

  • Skrevet 28.05.2016 klokka 18:54
  • Kategori: Blogg

Hei og god lørdag alle sammen <3

Har dere det fint? Har dere gjort noe gøy i dag? Jeg var i byen med en venninne og shoppet litt i dag. Brukte langt over budsjettet kan man si:( Men sånn er det med meg da. Når jeg ser noe jeg liker må jeg bare ha. Skal vise dere hva jeg har shoppet, men jeg er litt stressa nå, skal i bursdagsselskap og må ordne og fikse meg. Og jeg ikke den som bruker 30 min på badet:) Bare håret mitt tar en time å ordne. Så har ikke tid til å ta bilder av det nå. Men skal ta bilde av kvelden min. Og da kan dere se:) Poster noen bilder av Blanca som jeg tok på fredagen, da var det jo ganske fint vær ute. 

Min fine Blanca <3

Ikke glem å klikke innom bloggen i morgen, da poster jeg spørsmålsrunden min:)

Kos dere i kveld<3

Stay tuned!

Maren

28.05.2016 kl. 18:59
Så nydelig Blanca er:). Kos deg i bursdags selskapet og ha en fin kveld:)

Dogdiva

28.05.2016 kl. 19:36
Maren: Tusen takk Maren;) kos deg masse du også:)
Dogdiva

Jade-Madelen Sommer


Velkommen til den offisielle bloggen min. Jeg går under alias Dog Diva, Jeg elsker å følge med på de siste trendene innen "The dog industry".

Etter min mening ligger Norge langt bak når det gjelder trender. Hva er galt med å pynte hunden med klær, skjemme den bort med spa eller legge neglelakk på menneskets beste venn? Jeg synes hunder fortjener kun det beste og jeg elsker å dulle med mine små firbente.

Jeg reiser verden rundt for å hente inspirasjon, og her får dere ett innblikk i mitt liv:)

Til presse: For henvendelser, send en mail eller ring til dogdiva.no@gmail.com

Bloggdesign