hits
13.02.2018

Go glitter

  • Skrevet 13.02.2018 klokka 16:17
  • Kategori: Blogg

 

Da har jeg fått nye freshe negler av flinkeste Anna <3

I dag prøvde hun ut ett nytt produkt på meg." Gele på tube faktisk" Det skal gjøre at neglene føles litt vektløse, at du ikke har negler på. Vanskelig å forklare, det må prøves ut;) 

 

 

Jeg hadde faktisk en idé på hva jeg ville ha når jeg kom til henne!  "Helt utrolig,men sant":) 

 

Vil dere ha like fine negler som meg. Så gir Anna mine fantastiske lesere 15% avslag på nytt sett. Kampanjen varer ut Februar. Oppgi Dogdiva  i kommentarfeltet når du booker online via hennes Instagram side NEGLERANA. https://www.instagram.com/neglerana/

 

 

Leste i avisen i går at en antatt krypskytter ble spist av løver. Det skulle egentlig ha skjedd hver eneste gang de prøvde og drepe de. Da hadde det vel tatt slutt.  Er det noe jeg fordrar så er det og drepe disse fantastiske flotte dyrene. Jeg hater det så mye at jeg får vondt i magen. Legger ved artikkel så dere kan lese.  https://www.dagbladet.no/nyheter/antatt-krypskytter-spist-av-lover---bare-hodet-var-igjen/69444438. Dette er en art som er snart utryddet <3

"Don´t fuck with the king of the jungel!!! 

 

Ønsker dere alle en flott dag videre. Nå må jeg løpe videre i et møte. Vi snakkes <3

 

 

Dogdiva

Jade-Madelen Sommer


Velkommen til den offisielle bloggen min. Jeg går under alias Dog Diva, Jeg elsker å følge med på de siste trendene innen "The dog industry".

Etter min mening ligger Norge langt bak når det gjelder trender. Hva er galt med å pynte hunden med klær, skjemme den bort med spa eller legge neglelakk på menneskets beste venn? Jeg synes hunder fortjener kun det beste og jeg elsker å dulle med mine små firbente.

Jeg reiser verden rundt for å hente inspirasjon, og her får dere ett innblikk i mitt liv:)

Til presse: For henvendelser, send en mail eller ring til dogdiva.no@gmail.com

Bloggdesign