hits
19.01.2018

Barbie negler

 • Skrevet: 19.01.2018
 • Klokka: 14:18
 • Kategori: Blogg

Hei alle sammen<3

Jeg er en kjip jojo blogger som kommer og går, kjedelig for de som virkelig vil lese bloggen min hver eneste dag og det beklager jeg. Så jeg må ta meg sammen å holde riktig fokus. Jeg vil jo virkelig blogge om mitt liv til dere <3

I går var jeg hos min faste negledesigner Anna og fikk fikset neglenen mine, hun er helt rååååå <3  jeg elsker Barbie så da ble det Barbie på neglene mine. 

 

 

Hva synes dere? er de ikke fine <3

 

Forrige helg var jeg i Gøteborg og besøkte familie pluss et lite legebesøk. Jeg skal skrive et innlegg om det senere i kveld på hvorfor jeg dro dit. Skal også få postet bilder av all sminken jeg fikk kjøpt på Sephora i sverige. Jeg eeeeeelsker den butikken og er overlykkelig over det jeg har kjøpt.

Gleder meg til å vise dere <3

 

Dere får ha det fint så lenge så snakkes vi i kveld <3

 

Stay tuned;)

 

18.12.2017

Kommet for å bli

 • Skrevet: 18.12.2017
 • Klokka: 07:30
 • Kategori: Blogg

God morgen <3

Takk til alle som klikket seg inn på bloggen min i går, jeg håper virkelig at jeg kommer til å fortsette å blogge nå fremover. Er jo kjedelig for dere at jeg er en av og på blogger. Så nå håper jeg har jeg har kommet for å bli:)

 

Nå er det bare 7 dager til jul så denne uken blir siste innspurt før jeg tar en skiferie til Trysil på Fredag

 

Ønsker dere alle en fin dag så lenge

Følg meg på @Dogdivanorway og Snapchat <3

17.12.2017

Gårsagens fest

 • Skrevet: 17.12.2017
 • Klokka: 16:36
 • Kategori: Blogg

Hei igjen <3

Oslo er ingen party by lenger, alltid blir jeg like skuffet hver gang jeg går ut:(  hallo hvor er festen???????? på tide og komme seg ut i den store verden snart. Men jeg hadde det hyggelig med jentene og det er det som er det viktigste <3 

 

Kjolen er fra Nelly og den får man ikke tak i lenger:(

Ikke sant hun ligner på Kylie Jenner? 

Nå skal jeg på kino og se Solsidan, jeg elsker den serien og ble så glad når de kom ut med film:) 

 

Dere får ha en fin søndag så prates vi igjen i morgen

 

Stay tuned <3

16.12.2017

Nytt vindusdekor

 • Skrevet: 16.12.2017
 • Klokka: 20:53
 • Kategori: Blogg

Hei igjen alle sammen

Håper dere alle har hatt det bra:)

Det var en stund siden dere har hørt fra meg her på blogg. Grunnen til det er at jeg ikke hadde lyst til å blogge, men jeg har jo vært å se på min instagram Dogdivanorway og Snapchat:) i dag har jeg dekorert butikkvinduet til min flotte hundesalong på Majorstuen. 

 

Hva synes dere?:)

Alt dette kan kjøpes hos Diva dogs hundesalong;)

 

Slik så det ut før jeg begynte å dekorere, Jeg sprayet blomstene i sølv med rosa glitter. Tenkte er jo ikke akkurat sommer ute så det passet bedre;) 

 

Nå skal jeg gjøre meg klar til fest, har blitt invitert ut av noen venninner til julebord. Følg meg på Snapchat dogdivanorway for video av kvelden

 

Følg @divadogshundesalong for bilder og info

 

Ønsker dere alle en magisk lørdag videre <3

08.11.2017

Slitsom dag

 • Skrevet: 08.11.2017
 • Klokka: 22:51
 • Kategori: Blogg

 

Hei alle sammen<3

Dagen ble ikke helt som planlagt, Blanca ble igjen syk og innlagt for noen timer hos veterinæren til væskebehandling. Det startet i natt da hun kastet opp og det kom masse blod fra avføringen. Nå har det vært veldig mye med henne, det påvirker min hverdag og meg som person.

Går ikke akkurat rundt å smiler fra øret til øret. Hun fikk en infeksjon i tarmen og må gå på antibiotika igjen. Hun har problemer med hjerte, øyne og nyrestein i den ene nyren sin. Jeg har nå gradevis begynt å forstå at hun faktisk begynner å bli veldig gammel og at helsen hennes ikke er på topp lenger. Håper virkelig at jeg har henne noen år til <3 

Satt hos legen og ventet på svarene fra veterinæren, ble snap filter da jeg ikke har sovet noe i natt:(

 

Takk til alle som sender meg masse hyggelige hilsener til Blanca på snap fra jobbene sine, hjemmefra, stranda og hvor dere enn er i den store verden.  Det setter jeg og Blanca stor pris på<3

 

I morgen har jeg bursdag, håper dagen min blir bedre:)

 

Ønsker dere en fin kveld videre <3

 

 

 

 

07.11.2017

Svar på spørsmålsrunden del 1

 • Skrevet: 07.11.2017
 • Klokka: 12:29
 • Kategori: Blogg

Hei alle sammen <3

 

Da har jeg endelig svart på noen av spørsmålene som har kommet inn på min blogg og snapchat. Jeg får dessverre ikke svart på alle, da det kom flere en jeg hadde trodd, må ta resten i del 2;)

 

Hvor kommer du fra/ hvor du bor?

Jeg er født i en by som heter Falkenberg i Sverige, veldig fin stranby som dere ser på bildet. Er veldig stolt av at jeg er fra dette vakre stedet, men det varte ikke lenge da min mor var norsk og ville hjem til Norge. Vi flyttet når jeg var 6 år gammel til Oslo og jeg har bodd her siden.

 

Hva jobber du med?

Jeg driver Oslos flotteste hundesalong på Majorstuen som heter Diva dogs hundesalong & boutique.  Jeg har en som er utdannet hundefrisør, som klipper alle slags raser og hunder, hun er veldig flink samt lang kompetanse innen sitt fagområde. Selger også masse flott hundeustyr til hunder. Min hverdag består av booke inn kunder, betjene kassa, promotere hundesalongen og innkjøp av varer. Nå ser butikkvinduet mitt annerledes ut, men her har vi Diva dogs <3

 

Har du familie?

Jeg har en veldig stor familie, men min mor døde da jeg var 8 år gammel.  Min far bor i Spania og Nederland. Vi er 6 søsken inkludert meg som er minst av alle:) 

Har du barn? 

Jeg har faktisk en nydelig gutt på 13 år, var veldig ung da jeg fikk han. Kan skrive et hyggelig innlegg om det en gang på bloggen når jeg føler for det, men Jeg kommer ikke til å poste bilder av han eller snakke om han her, da jeg vil verne hans privatliv. Han har ingenting med min blogg å gjøre. 

Dine interesser,dine favorittserier/ filmer 

Har stor interesse for sminke, klær, interiør, dyr, reiser, musikk, mennesker, mat og ikke minst vår vakre planet vi bor på.

Jeg har ingen favorittserie. Er heller glad i en god film, en av de beste filmene jeg har sett er Titanic, Law abiding citizen, Room,12 Years a Slave, green mile, Saw filmene, Conjuring 1, Forrest gump. Er jo selfølgelig mange flere filmer en disse, men da blir listen alt for lang:) 

Favorittmat

Elsker sushi, thai mat og taco:)

Hvor du vil reise på ferie, hva slags type ferie du liker osv.

En av drømmene er å reise til Afrika på safari og se alle de vakre dyrene som går fritt der. Jeg er glad i sol og badestrandferie, men liker og oppleve kulturen til andre mennesker. 

Hvor gammel er den hvite hunden din?

Hun er 11 år

Er den blind eller noe annet galt med øynene?

Blanca fikk akutt glaukom for en stund tilbake, grønn stær. Hun er heldigvis ikke blitt blind, vi klarte å redde øyet hennes:)

Er det pomeranian eller kleinspitz du har?

Gucciano er en kleinspitz

Hvor lenge har du hatt hund(er)?

11 år har jeg hatt hunder, men jeg er vokst opp med dobermann. Min far var veldig glad i den rasen og hadde 2 stykker. Jeg var veldig glad i Bella, og kunne sikkert ikke tenke meg Chihuahua på den tiden, Jeg viste vel ikke hva det var en gang;) 

 

Meg og Bella <3 Tigeren som dere ser på bildet har jeg tatt var på og den står hjemme hos meg:)

 

Kunne du tenkt deg hunder av litt større rase (opp til 10kg)?

Nei ikke nå ,det passer ikke min livsstil, store hunder krever litt mer en de små på mange måter. 

Har du lyst på en ny hund? 

Nei det holder med de jeg har:)

Hvor høy er du?

Jeg er 175 høy

Hvor mye silkon har du?

Jeg har lagt inn 700 gram

Har du tenkt å få større pupper?

Jeg har lyst til å legge inn større pupper. Synes det er fint og vet det kommer til å se veldig bra ut på meg med min høyde:)

Hvilken planer har du for fremtiden?

Jeg har en drøm om å flytte  til Los Angeles. Men jeg drar ikke dit med en drøm om å bli neste superstjerne  eller med tomme lommer. Dette skal være en planlagt flytting, blir hus i gated area og alt som hører med å være en ekte diva;)  Drømmen er å starte Diva dogs der borte.  

 

Hva er drømmebilen?

Jeg har 2 drømmebiler, rosa Bentley og Lamborghini <3

Hvorfor prøvde du ikke å bli pornostjerne?

Jeg hadde ikke penger på den tiden, og det å  reise til et annet land uten noe backup villle jeg ikke. Jeg fikk tilbud om å bo i model house i Los Angeles, men jeg tror egentlig jeg synes det ble for skummelt og for mye styr. Er så glad for den avgjørelsen, når man er ung så tenker man ikke helt klart. Nå gjør jeg noe som er mye bedre for meg <3

Hvordan går treningen?

Den skal faktisk gå mye bedre har jeg tenkt, må trene opp ryggen min hvis jeg skal legge inn større pupper;) hele kroppen min må se bra ut, har et mål om å se helt smashing ut til sommeren.

Når ble du Dog diva?

Det var året 2015 jeg fant min indre Dog diva, jeg hadde så mange hunder og drev hundebarnehage så synes det passet veldig godt til meg;)

Hva er favorittbyen din?

Jeg har ikke reist så mye til at jeg kan velge en favorittby, men jeg likte Milano og Shanghai veldig godt 

Hvorfor begynte du med blogging?

Det var i forbindelse med at jeg startet hundebarnehagen City dog at jeg valgte å blogge. Tenkte det var spennende å fortelle om min hverdag som eier av noe som ikke var helt vanlig, blar man lenger tilbake i bloggen min så ser man masse innlegg fra den tiden:) 

Skal du være med på bloggerne?

Mange som har spurt om det, men jeg har nok  ikke blogget lenge nok til at jeg er en kandidat for dem. Det hadde sikkert vært gøy for mange av mine fans der ute. Dessverre så er det ikke jeg som bestemmer det:(

 

Tusen takk til alle spørsmålene som har kommet,nå må jeg fly av gårde. 

 

Ønsker dere alle en nydelig dag videre <3

 

 

 

 

 

06.11.2017

Blanca sin helse

 • Skrevet: 06.11.2017
 • Klokka: 20:16
 • Kategori: Blogg

 

Hei igjen alle sammen!

Håper dere alle har hatt en fin Mandag så langt? <3

Fikk ikke skrevet noe om Blanca sin tilstand i går på bloggen, men jeg tar det kort i dag:) 

Som veterinæren sier så er svaret på blodprøvene som det skal være på en nesten 12 år gammel  chihuahua. Hun har bilyd på hjertet sitt så hun må begynne med hjertemedisin nå og ut resten av hennes levetid. Hun skal ikke gå alt for lange turer om gangen heller, da det er påkjenning for hjertet hennes. Vil heller ha henne lengst mulig i live en og dra henne med ut på lange skogsturer som hun IKKE har noe godt av. Jeg velger å stole på en veterinær med 30 års erfaring. Blir ganske frustrert over å lese alt det tullet som blir skrevet og sagt om Blanca, er jo av mennesker med NULL kompetanse. 

 

 

Ang hennes øyne så må de smøres med en salve  2 ganger om dagen resten av hennes levetid, grunnet grå stær så hun ikke får økt trykk og må inn til legen igjen. Nå kommer jeg ikke til å poste mer om Blanca sin helse, nå har jeg sagt hva som feiler henne. Poster kopi av hennes opphold på Jeløya, så dere alle  kan se hvor langt jeg strekker meg for henne og hva slags undersøkelser hun har tatt. Ifølge de som hater meg og synes jeg er helt blåst i hodet så er jo jeg en som plager dyr og ikke tar vare på dyr. 

 

 

Blanca er en gammel hund og jeg vil bare ha en fin tid med henne <3

 

Skal svare på alle spørsmålene som dere har sendt meg;)

 

Vi prates:)

04.11.2017

Blanca er hjemme

 • Skrevet: 04.11.2017
 • Klokka: 23:23
 • Kategori: Blogg

Hei:)

 

Ble et veldig sent innlegg i dag, men ville bare si at jeg har hentet Blanca <3

 

Alt går fint med min superstjerne, men forklarer alt til dere i morgen ang hennes helse. Vet det er veldig mange som lurer på det:)

 

Dere får ha en fin lørdags kveld <3

 

Stay tuned

02.11.2017

Påfyll av varer

 • Skrevet: 02.11.2017
 • Klokka: 20:12
 • Kategori: Blogg

 

Hei igjen alle sammen <3

 

Poster et lite glam bilde av meg og min lille Blanca som jeg tok for en stund tilbake. Savner disse photoshootene <3

 

I dag har jeg vært å handlet inn varer til butikken, så nå er det litt mer å velge i hos meg. Grunnen for at butikken min ikke er stappfull av varer er fordi jeg har satset på hundeklippen først og fremst, men nå kommer det mer og mer i hyllene. Jeg kommer til å ha alt for en hver smak og til forskjellige hunderaser til slutt. Fikk også handlet inn masse morsomme julevarer:)  så nå gleder jeg meg til få alt på plass i butikken. 

 

Her har jeg vært å plukket ut varer i dag, og dette er ikke den eneste hylla:)

Vet det er flere som har spurt etter hundesko,nå har jeg endelig tatt det inn:)

Jula er jo rett rundt hjørnet <3

Masse snacks,tyggebein og julesjokolade for hunder:)

Må jo ikke glemme de store hundene heller, fikk kjøpt inn et stooooort styggebein:)

Shop til you drop:)

 

Fikk besøk av 3 hyggelige jenter i butikken min i dag med sine søte hunder. Takk for at dere tok turen innom <3

 

Dette var min dag så langt, kjenner jeg er litt sliten.

Så skal bli godt å bare slappe av i soafen med en god film <3

 

Dere får alle ha en fin kveld videre <3

 

 

02.11.2017

Innkjøp til butikken

 • Skrevet: 02.11.2017
 • Klokka: 10:19
 • Kategori: Blogg

 

God  morgen alle sammen <3

Jeg var oppe tidlig i dag, skal handle inn nye varer til butikkken. Nå begynner jeg å bli tom for seler, snacks og div nødvendige ting man trenger til sin hund.  Er et sted i oslo jeg kan dra å plukke ut det jeg trenger, Veldig kjekt jeg som elsker å handle:) gleder meg til å dra og se hva de har fått inn av nye produkter.  

Skal også hente 2 hundesenger  jeg har ventet på i over 1 mnd. Spesielle ting som ikke selges så mye av er det oftes veldig lang leveringstid på, men det er verdt ventetiden. Vi alle vil vel gi det lille ekstra til sin beste venn?:)  har tenkt å ta inn hundemat til min butikk, har dere noen forslag på hva som er bra?

 

Ønsker dere alle nydelig dag <3

 

 

 

 

01.11.2017

Enda mer shopping

 • Skrevet: 01.11.2017
 • Klokka: 21:19
 • Kategori: Blogg

 

Hei igjen alle sammen <3

Håper dere alle har hatt en fin dag så langt?  I dag kom det en kunde til min hundesalong som kjøpte masse fint til sin chihuhua som hun skal få nå snart om ikke så lenge. Vedkommende hadde sett meg og butikken min på Vgtv, så hun valgte da å ta turen inn til oslo.  Det var super hyggelig, takk for at du kom og jeg gleder meg til å se din lille valp<3

 

 

Jeg elsker å handle klær, kan shoppe hele tiden jeg:) Så fikk kjøpt meg noe fint i dag også. Alt kjøpte jeg på H&M, er faktisk en del fint man kan finne der hvis man tar seg god tid og leter. Alt trenger ikke og være merkelær og dyre vesker hele tiden. Handler egentlig om  hvordan man kombinerer plaggene man har på seg. Jeg vet det er mye press på skoler ect om å ha de kuleste klærne og de dyreste veskene, men man kan se fucking smashing ut med billige klær også. Jeg er et eksempel på det:)  

 

Er så fin denne glitterbuksen fra H&M <3

 

Et par søte tøfler fra H&M

Milano genseren er fra Bik Bok, uff da så litt sur ut på bildet:( ja det får gå

 

I dag  hadde jeg  et møte med en agent fra Swarovski som jeg fortalte dere i går på bloggen, Skulle se på noen krystaller.  Har et lite prosjekt på gang, gleder meg til å fortelle hva det er når det er klart:)

 

Bling bling

 

Dette var min dag så langt, nå må jeg faktisk gjøre noe så kjipt som papirarbeid:(

dere får ha en fin kveld videre. Så snakkes vi igjen i morgen <3

 

Stay tuned som jeg har sagt 100 ganger nå;)

 

01.11.2017

Månedens kommentar

 • Skrevet: 01.11.2017
 • Klokka: 12:34
 • Kategori: Blogg

Hei igjen alle sammen <3

 

Jeg får masse fine kommentarer på bloggen, snapchat og instagram. Og dette setter jeg stor pris på <3 Men det er noen som skiller seg ut, i dag fikk jeg  en. Det fikk meg til å smile:) tok skjermbilde av det vedkommende skrev til meg. 

 

Real barbie doll <3

 

 

Nå skal jeg fly avgårde og hente noen varer til butikken min:)

 

Stay tuned <3

 

31.10.2017

Vurderer større pupper

 • Skrevet: 31.10.2017
 • Klokka: 19:06
 • Kategori: Blogg

 

 

Jøss fremdeles på topp 20!

Det er så gøy å blogge når man får lesere, det motiverer veldig ;) Jeg har jo lenge tenkt på å legge inn større bryster enn det jeg har nå. Synes det er kjempe fint. Vet det hadde  sett bra ut på meg med min høyde. Er nok mange som  kommer til å reagere og tenke Neiiiiiii  ikke gjør det, du har store nok!  Liker den plastic fantastic looken jeg/ Barbie.

Men vi kan jo sammenligne det med Kim Kardashian?s rumpe. Den er jo mega stor og ekstrem. Hvorfor ikke ha store pupper?  Er det mer akseptert og sprøyte inn fett i rumpa  enn og legge inn silikon??? 

Et ekspempel. ?Hvis Kim hadde hatt XXL  pupper og ikke stor rumpe, hadde alle da lagt inn større pupper og droppa rumpa? Nå slipper hun selfølgelig unna fordi hun er berømt og tjener enorme summer på navnt sitt. Og DA er det ingen som reagerer. Vi skal jo egentlig bare holde kjeft!

Nå har jeg imidlertid  bestemt meg  for å legge meg under kniven igjen. Dette blir da hos en veldig kjent kirurg i USA som er ekspert på akkurat det å legge inn store implantater. Jeg skal gjøre dette før sommeren en gang. Lover jeg skal  holde dere oppdatert på mine big- boobs planer <3

 

Begge bildene som er lagt ut her er photoshoppet, tipper det er 2000 cc. Hva synes dere?;)

 

Jeg har forresten blitt kontaktet av en agent som jobber for Swarovski, vi skal møtes i morgen. Spent på det:)

 

Nå blir det en liten hyggelig Halloween middag med familien, så jeg må bare svinge meg rundt nå. 

Takk til alle som leser bloggen min <3

 

Stay tuned!

30.10.2017

Videohilsen

 • Skrevet: 30.10.2017
 • Klokka: 23:40
 • Kategori: Blogg

 

Hei igjen alle sammen:)

Beklager for sent innlegg i dag, men jeg holder nemlig på med å lage en videohilsen til dere. Det tar litt lenger tid en jeg trodde, så får ikke lagt den ut i dag:-( Jeg  vurderer å begynne å Vlogge fra min YouTube kanal ,Dog diva. Hva synes dere om det?  Hadde det vært gøy? jeg vil gjerne høres deres forslag & meninger

En liten selfie i pysjen før jeg legger meg

 

Ellers så har jeg vært på jobb i hundesalongen i dag. Også var jeg å shoppet meg et nytt plagg. Liker den veldig god og skal ha den på meg i morgen. Så da får dere se meg med den:)

 

Genser med et skjørt til og den er med litt glitter, perfekt for meg;)

 

Nå blir det natta på meg, opp tidlig i morgen. 

Ha det fint så snakkes vi

 

Stay tuned <3

30.10.2017

Spørsmålsrunde

 • Skrevet: 30.10.2017
 • Klokka: 15:14
 • Kategori: Blogg

Hei igjen alle sammen <3

I dag er det Mandag og det betyr ny uke og nye muligheter. Hva skal dere i dag da? Jeg elsker når dere kommenterer bloggen min<3 

Takk til alle som har klikket seg inn, selv om jeg vet at det er mange som har klikket inn pga.bildet mitt. Fikk et skikkelig bloog-boost der,) hadde vært utrolig gøy å bli på topp 20, men vi får se.

Jeg vil gjerne ha en spørsmålsrunde her på bloggen. Ser på kommentarer at det er mange av dere som  lurer på en del ting om meg:) 

Send inn alle spørsmål dere måtte ha, så svarer jeg neste helg:)  

 

Gleder  meg til å lese og svare på spørsmålene fra dere <3

 

Følg meg også på min Snapchat dogdivanorway

 

Stay tuned <3

 

 

29.10.2017

Janteloven

 • Skrevet: 29.10.2017
 • Klokka: 18:53
 • Kategori: Blogg

 

Gøy å se at så mange har klikket seg inn på innlegget mitt i går og i dag:)  Håper dere ikke ble blåst av banen med det bildet jeg postet av meg? Jeg prøver å formidle et budskap, men det er det visst ikke alle som forstår. Noen tenker bare,? Å herregud, se på hun useriøse bimboen der!? Jeg er vel heller det motsatte. Jeg synes bildet passet veldig bra med overskriften:) 

 

Støvlettene jeg har på meg er superkule,de kan kjøpes her:)  https://advrl.com/oPpAyMpR

I går kveld fikk jeg mld av godeste Facebook at bildet mitt ble slettet! Noen har selfølgelig rapportert det som spam. Det viser bare hvordan syn folk har på ting. Og at noen der ute vil ødelegge for meg. Helt greit å vise drita folk som drikker seg fulle på TV hver eneste dag. Referer til bla. Norske rednecks programmmet. Eller folk som har sex under dyna på TV, da sikter jeg til bla Paradise hotel.

Men at jeg legger ut et bilde av meg selv i bikini og lakkstøvletter, Uff a meg! Det er ille det! Hvem skal egentlig få bestemme? hva som er godtatt å poste av seg selv på nett? Hva om bildet hadde vært i Playboy? Da hadde vel reaksjonen vært en helt annen, tror dere ikke ?

 

Kosetund i sofaen på en søndagskveld <3

Tiffany er så fin med sløyfer <3

 

Ønsker alle mine fine lesere en god kveld. Så prates vi igjen i morgen:)

Love you <3

28.10.2017

Botox-hore

 • Skrevet: 28.10.2017
 • Klokka: 16:21
 • Kategori: Blogg

Takk til alle som vil følge meg og mitt liv på sosiale medier <3

 

Får vel legge ut lettkledde bilder som resten av toppbloggerne,er visst det som funker;)

 

Jeg fikk så mye følgere på Snapchat og Instagram  i går, det er så gøy. Og veldig mange fine mld som ble sendt til meg. Det er ikke meningen å virke overlegen, men jeg kan ikke svare alle:(  jeg leser dem og setter veldig stor pris på det, Jeg tar ikke en dritt for gitt. Og det er ikke en selvfølgelig at folk skal følge ditt liv og se opp til deg. Så ja det er veldig stort for meg, men ikke alle mld er like hyggelige. I går kveld tikket det inn en veldig stygg og menigsløs  mld på min instagram. Jeg siterer nøyaktig hva vedkommende skrev til meg:

"hva faan er galt med deg jævla fitte,lover hunden din blanca eller hva faan har aids,rabies og faan autisme hvor stygg den er.fuck off og gjør noe nyttig med livet ditt jævla botoxhore"

Jeg gjør masse nyttig i livet mitt. Jeg driver Oslos flotteste hundesalong, og har masse fornøyde kunder i min portofolie. Så har bloggen min blitt populær den siste tiden. Jeg har klart å få litt mediadekning, og det uten noens hjelp. Jeg har ikke en manager som skal fortelle meg hva jeg skal gjøre og ikke gjøre. 

Angående Blanca så er hun tannløs på grunn av en tannsykdom som førte til at alle tennene hennes måtte trekkes ut, det er derfor tungen henger ut. Også har hun grønn stær fordi hun begynner å bli gammel. Hun er 11 år. Og det er et veldig langt liv for en hund. Hennes vekt er normal. Hun skal ikke drive med slanking når hun er så gammel som hun er. Stabil vekt er det som er anbefalt for henne. Jeg kjenner jeg er så lei av alle spydige kommentarer om henne. Hun betyr ekstremt mye for meg. Vært med meg igjennom tykt og tynt. Hun er nydelig og unik på alle måter. Virkelig en hundemodell i mine øyne. Dere så henne tre minutter på VGtv - det er ikke nok til å dømme noen.

Takk for at du kaller meg botox-hore, det tar jeg som et kompliment, ettersom jeg bruker ikke det i ansiktet mitt. Eneste stedet jeg har sprøytet inn noe, er i leppene mine. Og det er over ett år siden.

Jeg synes nesten litt synd på personen som har sendt denne meldingen, han kan ikke ha det godt med seg selv. Én ting er å slenge dritt til meg, det må man tåle når man velger å stå frem offentlig, men å rakke ned på hundene mine, som er som barna mine? Det synes jeg rett og slett er ufint, og veldig smålig. Da bør man finne seg noen nye hobbyer. Om vedkommende er glad i hunder, og ønsker det beste for våre firbeinte venner, burde han reise til FOD-gården og lufte de hjemløse hundene der. Da gjør man i alle fall noe nyttig med livet sitt, til glede for de som trenger deg.

 

Blanca hilser <3

Ha en fin lørdag!

27.10.2017

Premierefest

 • Skrevet: 27.10.2017
 • Klokka: 22:49
 • Kategori: Blogg

 

Hei på dere gamle og nye lesere!

Så gøy at så mange har klikket seg inn på min fantastiske blogg <3  Jeg er jo helt i 100, kan ikke fatte at jeg ruller på snapchat stories. Ha ha tror mange av de som kjenner meg eller har kjent meg fikk seg litt av en overraskelse i dag.

Hvis dere vil følge meg på Snapchat så kaller jeg meg Dogdivanorway. Håper dere alle adder meg <3

 

Jeg har aldri trent og ser sånn ut, Ikke dårlig det:) Men må begynne å trene asap før jeg forfaller.

 

Skoene jeg har på meg er så fine <3 de kan kjøpes her https://advrl.com/l0Pz8a32

 

I går var jeg på premierefest  til Gjenganger, ny norsk fengselsfilm.  Veldig stolt av Leon Bashir som har virkelig lagd en bra film. Stå på The sky's the limit.  Anbefaler alle å se den.

 

Skoene jeg har på meg kan kjøpes her https://advrl.com/dSAfxUXg. Vesken er fra Louis Vuitton butikken i Oslo.

Kåpen er fra Zara, kjolen er fra Rebecca Stella. 

 

Ønsker dere alle strålende Fredag <3

 

Stay tuned!

 

 

 

 

 

25.10.2017

Bling på potene

 • Skrevet: 25.10.2017
 • Klokka: 23:52
 • Kategori: Blogg

Hei  igjen alle sammen <3

 

Det er så hyggelig å få så fine kommentarer, det setter jeg virkelig stor pris på. At dere tar tiden og klikker dere inn på min blogg skal jeg ikke ta for gitt. I dag har dagen gått i ett, Jobb, veterinærbesøk og negletime for meg og Blanca:)

 

 

Hun ville sitte på fanget mitt som vanlig;)

 

Ble ikke neglene fine? <3  Anna er bare så flink, anbefaler sterkt at dere drar til henne:)

 

Også ønsket jeg at min lille Diva skulle få litt bling på potene sine, det ble så fint og søtt. Ikke er det farlig heller;)

Hun er så flink og tålmodig min lille Blanca <3

 

Nå blir hun blinget opp <3

 

Ble det ikke fint? det er så kult å trendy. Siste skrik innen dog fashion

Tunga på snei;) 

Lille modellen min <3

 

Så var det klart for avreise til Jeløya dyreklinkk på Rygge. 

 

 

Til slutt ble det veterinærbesøk. Her måler legen trykket i øyet hennes, hun var i fin form og det var hennes vekt også. Det er heller ikke første gang veterinæren  har satt neglelakk på hunder. Hun synes Blanca var veldig fin med det, og det er ikke dyreplageri.  I morgen skal jeg fortelle dere mer om selve besøket og poste flere bilder, da mange lurer veldig på hvordan mine hunder egentlig har det;)

 

Nå er det natta på oss alle sammen.

 

Stay tuned <3

 

 

 

25.10.2017

Fikk shoppet litt

 • Skrevet: 25.10.2017
 • Klokka: 10:30
 • Kategori: Blogg

God morgen alle sammen <3

Ble litt sent i går så jeg fikk ikke blogget, men nå er jeg her igjen;) hva skal dere i dag da? Liker at dere kommenterer bloggen min <3

 

 

I går fikk jeg  shoppet litt da jeg trengte nye vintersko. Det er så dårlig vær ute nå og jeg kan ikke løpe rundt i sommersko selv om jeg vil. Likte disse skoene veldig godt. Fine sko man ikke trenger og være redd for blir ødelagt. Og selfølgelig er de i fargen rosa <3

De kan kjøpes her https://www.shoeday.no/no/products/black/black-6026/ 

 

Jeg handlet en genser på Mango, men gjorde noen endringer som jeg likte veldig godt. Jeg tok av de stygge båndene som hang på og kjøpte silkebånd og knøyt de på.  Mye man kan gjøre selv hvis man er kreativ. Og det ser faktisk ut som om den er kjøpt sånn. 

 

Ble mye finere  ikke sant?:)

 

Nå skal jeg fikse neglene min hos Anna det gleder jeg meg til. Nye freshe negler på gang:):)

Så blir det legebesøk for Blanca i kveld. Hun har dessverre grønn stær på sine vakre øyne så hun skal til sin faste øyelyser på Jeløya dyeklinkk på Rygge.  Hun skal på kontroll. Kun det beste er godt nok for min lille Diva. Veterinæren på Jeløya er en av de beste på akkurat det området. Så til dere som har hund med det problemet dra til dem. Jeg skal få tatt  bilder så dere får sett. Jeg poster et nytt innlegg i kveld.

Dere får ha en fin dag og takk til at dere som  leser bloggen min <3

 

Stay tuned

 

 

 

 

Dogdiva

Jade-Madelen Sommer


Velkommen til den offisielle bloggen min. Jeg går under alias Dog Diva, Jeg elsker å følge med på de siste trendene innen "The dog industry".

Etter min mening ligger Norge langt bak når det gjelder trender. Hva er galt med å pynte hunden med klær, skjemme den bort med spa eller legge neglelakk på menneskets beste venn? Jeg synes hunder fortjener kun det beste og jeg elsker å dulle med mine små firbente.

Jeg reiser verden rundt for å hente inspirasjon, og her får dere ett innblikk i mitt liv:)

Til presse: For henvendelser, send en mail eller ring til dogdiva.no@gmail.com

Bloggdesign