hits
08.02.2018

Konkurranse - vinn flott tilbehør til hunden

Hei alle sammen <3

Hvordan går det med dere?:) 

Som dere lesere har forstått så har jeg åpnet opp min egen hundesalong med salg av hundeklær og masse forskjellig tilbehør. Jeg kan med hånden på hjertet si at det er ingen andre dyrebutikker i Oslo som har det jeg har. Og det er ikke overpriset heller. Synes det er bra at det fremdeles er mulig å handle i butikk. Det er noen dyrebutikker som har gått over til kun nettbutikk. Jeg synes det fort blir upersonlig, det finnes vel ikke noe mer koselig enn å ta med sin lille firbeinte venn på shopping. Du kan prøve klærne på hunden og se om det passer, også kan du kan snakke med de som jobber der. Er jo perfekt:) Jeg synes det er bra med nettbutikk, men fint å ha begge deler. Er det ikke?:) Jeg ønsker nå at flest mulig skal delta på min konkurranse.

For å delta må dere like https://www.facebook.com/divadogshundesalong/og på Instagram (søk på divadogshundesalong) og del dette innlegget på blogg, Facebook og/eller Instagram, gjerne med en fin tekst! Deretter legger du igjen en kommentar her om at du har deltatt. Premien blir flott tilbehør til hunden :)

Håper  flest mulig deltar. Det er utrolig kjedelig hvis bare fem stk melder seg på, så kom igjen alle hundeelskere dere ute. Jeg sender flotte gaver:)

 

 

 

Jeg og Bentley blir super lykkelig for alle som deltar<3

 

Ønsker dere en fin kveld videre.

 

Stay tuned!

 

21.04.2016

Tilbake til bloggverdenen

Hei alle mine kjære, trofaste lesere!

Jeg ser fremdeles at jeg har mange som titter inn på bloggen min støtt og stadig. Vet dere hva, dere er så utrolig tålmodige med meg! Tusen takk. Håper dere har hatt det fint siden sist?:) Jeg har vært sykt opptatt med jobben min om dagen. Det å drive for seg selv krever mye hard jobbing, så da har bloggingen blitt nedprioritert som vanlig. Men jeg har i hvert fall en god unnskyldning for å utebli fra bloggverdenen:)   Det er en del morsomme ting som skjer fremover, så derfor har jeg begynt å blogge igjen. Må jo dele det med dere <3 Nå kjører jeg på med en konkurranse via min Dog Diva Boutique som ligger i Oslo. Det er en søt liten butikk med salg av hundeklær og accessories. Og jeg har en fantastisk premie på gang. Ta en titt på denne liken. 

Meg og fine Bentley <3 


Et skjermbilde fra min egen tv-serie jeg har på gang:) 


Fant denne søte ballongen på The Balloon Company. Måtte bare kjøpe den til butikken min <3

Ønsker dere en fantastisk dag!

Stay tuned <3

 

 

 

 

 

 

02.01.2016

Vinneren av Dog Diva-konkurransen

Hei igjen alle sammen <3

Har dere hatt en fin lørdag så langt? 

Endelig skal jeg trekke vinneren av min Dog Diva-konkurranse. Er dere klare for å vite hvem den heldige vinneren er? Se videoen her:

Ikke gå glipp av tabbene på slutten der, hehe. Selvironi må man ha ;) 


Kos dere videre i kveld <3

 

21.12.2015

Konkurranse - vinn flott tilbehør til hunden

Hei alle sammen <3

Hvordan går det med dere?:) Har dere fått unnagjort juleshoppingen? Jeg er ikke ferdig ennå, men det er typisk meg det. Er litt sånn i siste liten. Skal handle det siste i morgen tenkte jeg:)

Som dere lesere har forstått så har jeg nå åpnet opp min egen lille butikk hvor jeg selger hundeklær og masse forskjellig tilbehør. Jeg kan med hånden på hjertet si at det er ingen andre dyrebutikker i Oslo som har det jeg har. Og det er ikke overpriset heller. Synes det er bra at det fremdeles er mulig å handle i butikk. Det er noen dyrebutikker som har gått over til kun nettbutikk. Jeg synes det fort blir upersonlig, det finnes vel ikke noe mer koselig enn å ta med sin lille firbeinte venn på shopping. Du kan prøve klærne på hunden og se om det passer, også kan du kan snakke med de som jobber der. Er jo perfekt:) Jeg synes det er bra med nettbutikk, men fint å ha begge deler. Er det ikke?:) Jeg ønsker nå at flest mulig skal delta på min konkurranse.

For å delta må dere like "Dog Diva Boutique" på Facebook og på Instagram (søk på dogdivaboutique) og dele dette innlegget på blogg, Facebook og/eller Instagram, gjerne med en fin tekst! Deretter legger du igjen en kommentar her om at du har deltatt. Premien blir flott tilbehør til hunden :)

Håper  flest mulig deltar. Det er utrolig kjedelig hvis bare fem stk melder seg på, så kom igjen alle hundeelskere dere ute. Jeg sender flotte gaver:)

 


Jeg og Tiffany blir super lykkelig for alle som deltar<3
 


Min flotte logo <3
 

 Ha en fin kveld videre!

 

Stay tuned:) 

26.11.2015

Black Friday i Dog Divas butikk

Hei alle mine flotte lesere<3

Så glad for at dere leser bloggen min, må jo ikke ta det for gitt:)  Håper dere liker det dere leser?;) Hvis det er noe dere ønsker jeg skal snakke mer om er det bare å fyre løs med forslag.

Som dere sikkert har forstått har jeg begynt å lansere Dog Diva-butikken min sakte, men sikkert. Og i morgen er det Black Friday i butikken min. Da er det 50-70% avslag. Så til alle dere lesere som har hund og vil pynte den med litt bling og flotte hundeklær, så er dere hjertelig velkomne<3 Jeg har laget en liten konkurranse på arrangementet mitt, delta gjerne HER. Der dere kan vinne  gavekort på 500 kr som dere kan bruke i butikken min. Del med andre hundeglade mennesker som liker å dresse opp sin kjæledegge <3 Min lille Blanca i en av jakkene jeg selger <3

Noe av de flotte tingene jeg har i butikken min:) Håper vi sees <3

 Ønsker dere en superfin dag videre:)

01.10.2015

Vinnerne av konkurransen

God kveld alle sammen<3 Håper dere alle har hatt det fint siden sist jeg blogget<3 Beklager fraværet, men det har skjedd noe i privatlivet mitt som jeg velger å holde for meg selv inntil videre. Derfor har jeg ikke klart å fokusere på bloggen. Men nå skal vinnerne av månedens motehund kåres! :)

Takk til alle dere som deltok, så mange søte hunder der ute. Og de blir jo bare så søte med noe fint på. Jeg har valgt å plukke ut to personer som vinnere, da jeg ikke klarte å bestemme meg for én...... Og disse to stakk av med seieren:Vinnerne må sende meg en mail til Dogdiva.no@gmail.com med navn, adresse og størrelse til hunden sin:)


Det blir flere konkurranser fremover, så stay tuned! Ønsker dere en fin torsdagskveld videre :)

23.09.2015

Månedens motehund - konkurranse!

God ettermiddag alle solstråler <3
Vi må smile selv om det regner ute. Livet er herlig, og har masse å by på :) Og verden er et bedre sted med dyr. Er det ikke fantastisk?

Takk til alle dere som har deltatt på konkurransen min. Er så mange fine, søte hunder der ute, og de blir jo bare ekstra søte med fine klær, ikke sant? Konkurransen går ut i morgen, men jeg vil at så mange som mulig skal delta. Derfor har jeg valgt å utsette den til mandag. 

Kle på kjæledeggen din, ta bilde, og last det opp på din blogg (VIKTIG: Dette innlegget må deles i innlegget!) eller del det på Instagram med hashtaggen #dogdivafashion, og link til min Instagram-konto (Dogdivanorway). Når du har gjort det, legger du igjen en kommentar her slik at jeg vet om at du deltar :)


Noen av de flotte hundene som er med i konkurransen :)


Noe av dette vil dukke opp i posten til den heldige vinneren.

Ettersom jeg ikke har så stor blogg, ennå ;), er sannsynligheten for å vinne stor! Så ikke nøl med å delta :)

Ha en fin kveld <3

 

17.09.2015

Dog Diva kårer månedens motehund:)

God ettermiddag kjære lesere<3 Har dere det fint i regnværet?;) I dag tenkte jeg å kjøre på med en morsom konkurranse på bloggen min. Er så lenge siden sist:) Og det er like gøy hver gang. Vi elsker hundene våre, ikke sant?;) Og det er jo litt ekstra gøy å dulle med de! Så nå gir jeg dere en flott sjanse til å stikke av med en kjempeflott premie til din firbente venn.

Post et bilde av din kjælevenn med et plagg på:) Sleng på finstasen, hva nå enn det måtte være, og last opp bildet på din blogg (VIKTIG: Dette innlegget må deles i innlegget!) eller del det på Instagram med hashtaggen #dogdivafashion, og link til min Instagram-konto (Dogdivanorway). Når du har gjort det, legger du igjen en kommentar her slik at jeg vet om at du deltar :)
Må legge til et lite bilde av mine to yndlinger <3 Det siste er fra VG Helg.

Håper på å se mange flotte bilder av hundene deres!

PS. Konkurransen avsluttes neste torsdag, kl. 20.00.

 

22.03.2015

Vinnerne av konkurransen

Hei alle sammen!

Nå har jeg endelig fått trekt to heldige vinnere av hver sin goodiebag. Hvem det ble kan dere se i videoen under :)

Håper uken som kommer blir fin <3

10.03.2015

Konkurranse - goodiebag til hunden

Good morning dolls <3

Jeg er helt i ekstase over hvor mange som har vært innom bloggen min! Det må jo feires. Og det vil jeg selvfølgelig feire med dere <3 Derfor kliner jeg til med en giveaway der to heldige personer vinner en goodiebag hver til sin firbeinte venn.

Reglene er like enkle som sist: Del dette innlegget på Facebook eller bloggen din, og legg igjen en kommentar i kommentarfeltet hvor du sier at du deltar. Vinneren trekkes i løpet av helgen :)


PS: Bentley er ikke inkludert i goodiebagen ;)

Håper dere får en fin dag, så kommer jeg med et nytt innlegg i kveld:) 

 

06.03.2015

Vinneren av konkurransen

God kveld kjære lesere <3 På videobloggen under trekker jeg vinneren av den aller første konkurransen jeg har på bloggen min:

PS. Husk å se videoen i HD!

Ønsker dere alle en god helg! :)

26.02.2015

Konkurranse - vinn eksklusive produkter til hunden!

Hei alle mine kjære lesere <3

I dag er siste dagen for å melde seg på konkurransen:)

Vinneren får eksklusive produkter fra Dog Fashion Spa. Disse er fra New York. Produktene er selvfølgelig helt ufarlige på dyr, og lukter helt fantastisk! Det er alltid gøy å skjemme bort dyrene sine litt <3

Jeg kommer til å trekke en tilfeldig vinner i kveld  kl.20.00. Dette blir vist gjennom en video.For å delta i konkurransen må du dele link til konkurransen på Facebook og/eller bloggen din. Legg igjen mailen din i kommentarfeltet (jeg dobbeltsjekker at delingen har blitt gjort når vinneren trekkes). 


 

Håper så mange som mulig ønsker å delta:)


Dogdiva

Jade-Madelen Sommer


Velkommen til den offisielle bloggen min. Jeg går under alias Dog Diva, Jeg elsker å følge med på de siste trendene innen "The dog industry".

Etter min mening ligger Norge langt bak når det gjelder trender. Hva er galt med å pynte hunden med klær, skjemme den bort med spa eller legge neglelakk på menneskets beste venn? Jeg synes hunder fortjener kun det beste og jeg elsker å dulle med mine små firbente.

Jeg reiser verden rundt for å hente inspirasjon, og her får dere ett innblikk i mitt liv:)

Til presse: For henvendelser, send en mail eller ring til dogdiva.no@gmail.com

Bloggdesign