hits
21.01.2016

Direktesendt TV i joggebuksa

 • Skrevet: 21.01.2016
 • Klokka: 15:25
 • Kategori: Meg i Media

Hei alle sammen <3

Da har jeg vært på live TV i dag:) Så dere meg? Jeg har ikke sett meg selv ennå. Gruer meg litt til det kan man si. Men det er superhyggelig å få mediadekning, og jeg synes jeg har fått en del de siste to årene. Så jeg blir bare glad når de tar kontakt med meg.

Men i dag skjedde det en liten krise kan man trygt si... i går planla jeg nøye hva jeg skulle ha på meg. Jeg må jo leve opp til Dogdiva-navnet mitt, og jeg vil helst fremstå så bra som mulig når jeg først skal på TV. Derfor var jeg fornøyd da jeg kom til butikken og skulle skifte, mens kamera-teamet og programlederen ventet på meg. Men så oppdaget jeg det: Jeg hadde glemt skjørtet mitt! Så der sto jeg i en fin topp og en forferdelig joggebukse. Ikke hadde vi tid til å hente skjørtet heller, så jeg ville mest bare rømme akkurat da...

Heldigvis fikk vi planlagt hele opptaket slik at de bare skulle filme overkroppen min. Vi lo godt av det etter hvert alle sammen, men det var jo så dumt... er det mulig, liksom? Typisk meg, det! Men til dere som så på: Jeg håper dere likte de flotte hundeklærne jeg viste frem i min søte butikk <3 Håper enda flere vil komme innom!

 


Flott antrekk, ikke sant?:)


Jeg har fått jobb som Tv2-reporter:)


Veldig hyggelig programleder fra Tv2:)


Dette var EGENTLIG antrekket jeg skulle ha på meg, men endte opp i joggebuksa:(

Toppen kan kjøpes herNoen som vil vite hvor joggebuksa er fra også eller? ;) Hahaha

20.01.2016

Jeg skal på Tv2 Nyhetskanalen

 • Skrevet: 20.01.2016
 • Klokka: 21:39
 • Kategori: Blogg

Hei igjen alle sammen<3

Likte dere videobloggen min? Vil dere se mer av det?;) Jeg har masse kule videoblogger på lur;) Er så gøy å se reaksjonen til folk når jeg lakker neglene på Blanca. Veldig mange synes det er fint og kult, og mange mener det rett og slett er dyreplageri. Sterkt ord som kommer fra folk med null forståelse for hva ordet dyreplageri betyr. De bare slenger det ut fordi de lærte det ordet på barneskolen. Er som å kalle en dame for hore, uten at hun er det. Men uansett, det finnes verre ting. Jeg er eksentrisk, og det kommer jeg alltid til å være. Ingen mennesker er like, og gudskjelov for det. 

I morgen skal TV2 Nyhetskanalen filme i butikken min. Innslaget blir sendt direkte på denne kanalen fra kl 10o. Jeg gruer meg litt, da direkte-tv ikke er enkelt. Men får håpe det går bra :) Nå skal jeg ordne hundene mine fine til intervjuet i morgen, og finne ut hva slags antrekk jeg skal ha på.Stay tuned<3

19.01.2016

Slik lakker du neglene på hunden din

 • Skrevet: 19.01.2016
 • Klokka: 15:06
 • Kategori: Blogg

Voff voff, alle sammen<3

I dag har jeg laget videoblogg:)

Mange som lurer på hvorfor i all verden jeg lakker neglene på hunden min og hvordan jeg klarer å få Blanca til å sitte rolig. Det ser dere her!

Jeg hadde litt bad hair day, men det får gå. Håper dere liker videoen:) Nå skal jeg dra og møte en venninne og ta en liten matbit.

Vi snakkes <3

18.01.2016

Mine sminkeprodukter

 • Skrevet: 18.01.2016
 • Klokka: 21:08
 • Kategori: Blogg

Hei igjen sweethearts <3

Mange lurer sikkert på hva jeg har i sminkepungen, og hvilke produkter jeg bruker fast. Disse produktene er jeg helt avhengig av, og de brukes daglig. 
Clarins Radiance-Plus golden glow gir deg en solbrun farge gjennom hele året. Ingen ujevnheter og lukt. Kjempebra :)Real techniques makeup-koster er bare dritbra! De feller ikke hår, og har lang holdbarhet. Enkel å jobbe med, og gir et perfekt resultat! Prisen er litt høy, men det er en god investering. Terracotta bronzing-pudder har jeg brukt fast i mange år. Den er en sikker vinner, og har lang holdbarhet i motsetning til mye annet solpudder der ute. Denne foundationen fra Guerlain er en av mine favoritter. Den dekker veldig bra :) Reduserer rynker, jevner ut huden og gjør den myk med en vakker glød.


Denne leppestiften er en av mine favoritter! Den kan ikke kjøpes i Norge, så hver gang jeg er i utlandet hamstrer jeg inn denne :)

En liten kveldsselfie av Bentley og meg til dere <3

Ha en fin mandagskveld videre :)

17.01.2016

Bra kveld!

 • Skrevet: 17.01.2016
 • Klokka: 20:46
 • Kategori: Blogg

Hei igjen alle sammen<3

Gårsdagen endte veldig bra. Det ble en vellykket bursdagsfeiring og min kjære venninne ble superglad for gaven jeg ga henne:) Hun driver med skyting så hun fikk en et dritkult pussesett av meg som var formet som en patron. Og inni den lå det utstyr til det:) Veldig mange som likte kjolen jeg hadde på meg i går. Den kan kjøpes her. 

Dessverre har den har blitt utsolg i min farge som var kaki, men kan kjøpes i sort og creme:) Har shoppet litt i det siste. Så har masse kult å vise dere. Så stay tuned:)

I morgen starter hverdagen igjen. Nå er det ikke lenge til vår hundefrisør kommer på plass. Gleder meg masse til et samarbeid med henne fremover:)  

Var ute en lite tur i sta :)

Ha en fin kveld videre <3

16.01.2016

Party

 • Skrevet: 16.01.2016
 • Klokka: 21:04
 • Kategori: Blogg

Hei igjen alle sammen <3

Woho i kveld skal jeg i bursdag, og jeg gleder meg masse til å feire min kjære venninne<3 I dag har jeg bare stresset rundt i byen.Fikset neglene, shoppet nye sko og hentet pakken på postkontoret. Irriterer meg at klokken styrer vårt liv. Men sånn er det bare:) Hva skal dere i kveld? Hva synes dere om kjolen min? Fant ikke linken i farten, legger den ut i morgen :) 
Smile <3


Annemor:) skoene er fra din sko faktisk. 

Ønsker dere en super lørdag videre.

 Klem fra meg <3

 

15.01.2016

Brun uten sol

 • Skrevet: 15.01.2016
 • Klokka: 21:27
 • Kategori: Blogg

God kveld alle sammen <3 

 

I dag har jeg vært og tatt spraytan på spraytanhuset og resultatet blir like bra hver gang. Jeg synes det er bedre å gjøre dette enn å sole seg i solarium. Er så fort gjort å få en brun sommerkropp i kulda:) jeg skal i bursdag i morgen, så greit å være brun til da. Har bestilt en veldig kul kjole jeg skal ha på meg. Poster bilde av det i morgen:) 

 

 

Her ser dere etter-bilde av meg. Jeg tar den som heter fitness tan. Da blir man ekstra brun:) og til dere som lurer på om jeg trener,så er svaret NEI. Jeg spiser alt jeg kommer over. Hi hi

 

Ønsker dere en super duper fredag videre <3

 

Vi snakkes i morgen

14.01.2016

Mye å gjøre

 • Skrevet: 14.01.2016
 • Klokka: 00:13
 • Kategori: Blogg

Hei og god kveld alle sammen <3

Ville bare stikke innom og si hei og at jeg ikke har glemt dere<3 Bare hatt mye å gjøre i det siste, det har blitt veldig sene kvelder på meg. Jeg måtte dessverre prioritere websiden og jobben min. Håper ellers alt er bra med dere, og at dere har hatt det fint siden sist <3

Ønsker dere en god natt <3

Stay tuned

04.01.2016

Nytt år, nye muligheter

 • Skrevet: 04.01.2016
 • Klokka: 17:28
 • Kategori: Blogg

Hei alle sammen <3

Da var mandagen kommet og hverdagen har begynt for fullt. Jeg gleder meg til fredag, da har jeg et spennende møte på gang. Jeg håper det blir noe av og ser virkelig frem til det:) Jeg skal skrive om det til helgen.

I dag skal jeg jobbe masse med den nye websiden min. Det tar virkelig tid å lage det. Må også prøve å få laget flere videoblogger. Synes det var litt gøy jeg:)

Må holde mitt nyttårsforstett, og det er at jeg skal begynne å trene. Jeg har jo nesten aldri satt foten min inn et treningssenter, så det blir en utfordring for meg. Holder dere oppdatert på det prosjektet :) 

Ønsker dere alle en fin mandag, så snakkes vi snart igjen <3

03.01.2016

Høydepunkter fra 2015

 • Skrevet: 03.01.2016
 • Klokka: 22:49
 • Kategori: Blogg

God kveld alle sammen <3

Må starte innlegget mitt med å si gratulerer til Nicole som vant Dog Diva-konkurransen. Gled deg til en flott overraskelse hjem til deg i posten. Ta gjerne en titt på hennes blogg her:)

Det skal bli godt å begynne å jobbe igjen. Nå har jeg latet meg i to uker, og jeg gleder meg til å starte et nytt år. Men i kveld vil jeg poste bilder av tilbakeblikk på noen av mine høydepunkter i 2015. Det største som skjedde meg i 2015 var selvfølgelig åpning av min andre hundebarnehage <3

Annet som er verdt å nevne:

 
Da jeg kom i Dagbladet-magasinet,det var et fint høydepunkt:)


Det var stort å få besøk av Kåre Magnus Bergh i forbindelse med tv-programmet Big Bang ekspertpanel.


Det ble i tillegg gjort to nye tv-innspillinger, som skal vises i år. 


Turen til Shanghai var helt fantastisk, jeg elsker alt med den byen <3 

Da jeg fikk 13000 lesere over natta på blogg.no. Synd at det ikke varte så lenge, men jeg setter veldig stor pris på mine faste lesere :)


Da hele familien samlet seg til 17. mai-feiring i Oslo <3 vi hadde det så gøy sammen:)

 
Et annet høydepunkt var min første hundeutstilling med Tiffany, hvor hun kom på 3. plass:)

Dette var bare noen av høydepunktene. Satser på at 2016 blir et minst like bra år, helst bedre!

 

 

02.01.2016

Vinneren av Dog Diva-konkurransen

Hei igjen alle sammen <3

Har dere hatt en fin lørdag så langt? 

Endelig skal jeg trekke vinneren av min Dog Diva-konkurranse. Er dere klare for å vite hvem den heldige vinneren er? Se videoen her:

Ikke gå glipp av tabbene på slutten der, hehe. Selvironi må man ha ;) 


Kos dere videre i kveld <3

 

01.01.2016

Nyttårsaften 2015

 • Skrevet: 01.01.2016
 • Klokka: 20:26
 • Kategori: Blogg

Godt nyttår kjære leserne mine <3

Er dere klare for å gå inn i et nytt år med blanke ark? Året som har vært har både hatt opp-og nedturer for meg. Jeg har jobbet beinhardt med hundebarehagen min,det har vært blod, svette og tårer, men det har vært et spennende år. Jeg har oppnåd mye på kort tid og jeg håper det bare fortsetter. Dette er bare begynnelsen:) Så jeg ser virkelig fram til året som kommer. 

I går hadde jeg en hyggelig kveld hjemme hos meg med gode venner. Jeg lagde tapas også tok vi turen ut på byen. Jeg fester veldig sjeldent, så det var hyggelig å komme seg litt ut. Så fant jeg den perfekte kjolen for anledningen, Den var så meg, jeg elsker jo bling <3 Kjolen kan du kjøpe her.
Det ble en bra fest i går, noe som jeg får igjen for i dag... jeg er veldig sliten, så jeg har ikke fått trukket vinner av konkurransen. Tenkte å gjøre litt ut av det og filme det, derfor det tar litt tid. Skal få gjort dette i morgen :)

Ha en fin kveld <3

Dogdiva

Jade-Madelen Sommer


Velkommen til den offisielle bloggen min. Jeg går under alias Dog Diva, Jeg elsker å følge med på de siste trendene innen "The dog industry".

Etter min mening ligger Norge langt bak når det gjelder trender. Hva er galt med å pynte hunden med klær, skjemme den bort med spa eller legge neglelakk på menneskets beste venn? Jeg synes hunder fortjener kun det beste og jeg elsker å dulle med mine små firbente.

Jeg reiser verden rundt for å hente inspirasjon, og her får dere ett innblikk i mitt liv:)

Til presse: For henvendelser, send en mail eller ring til dogdiva.no@gmail.com

Bloggdesign