hits
28.02.2015

Neglelakk på hunder - ja eller nei?

 • Skrevet: 28.02.2015
 • Klokka: 20:46
 • Kategori: Blogg

Hei alle kjære lesere!

 

Tenkte å skrive et innlegg om hvorfor jeg velger å lakke neglene på hunden min. Det er jo så mye meninger og tanker rundt det. Jeg har fire hunder og det bare hun ene jeg lakker neglene på. Hun heter Blanca og er åtte år gammel. Jeg har lakket hennes negler så lenge jeg kan huske, og synes hun blir så fin med fargerike negler. Jeg elsker å pynte henne og hun vet jeg elsker det. Jeg er en eksentrisk person, og liker ting som er annerledes.

 

Det er så klart viktig å presisere at neglelakken jeg bruker er beregnet på hunder, man skal selvfølgelig ikke bruke neglelakk som er laget for mennesker. Mange menneskelige neglelakker inneholder giftige ingredienser som kan påvirke hundens helse om de får i seg noe av det. De kan altså bli syke av det.

Neglelakk som er laget for dyr inneholder helt naturlige ingredienser som ikke vil skade hunden din om de tilfeldigvis kommer til å slikke eller tygge på neglene. De fleste neglelakker for hunder inneholde tang, aloe, grønn te-ekstrakt og vitamin E, som er helt ufarlig for kjæledyret ditt. Faktisk kan disse ingrediensene være gunstig for hundens negler.

 

Jeg forstår at noen reagerer på dette, men jeg synes det er kult, og har kun fått positive tilbakemeldinger på neglene til Blanca. Med det sagt er det viktig å påpeke at man ikke skal tvinge et dyr til noe den ikke vil. Vil ikke hunden dulles med, skal man ikke gjøre det. Men det går selvfølgelig an å jobbe med slike vaner mens hunden er ung, det vil man tjene på på sikt (vask, føn, bilkjøring, osv). Man ser lett når en hund er ukomfortabel. Om du tar på den klær, og den krummer ryggen og nekter å gå, da er det bedre å la være.

 

Blanca er min lille prinsesse, og er veldig medgjørlig når det gjelder det meste. Jeg tvinger henne ikke til noe som helst, så lenge hun trives og logrer med halen så er det greit.

Se så fin Blanca er med rosa negler <3


Nå er jeg veldig interessert i å høre deres meninger om dette temaet :)

27.02.2015

På forsiden av VG Helg

 • Skrevet: 27.02.2015
 • Klokka: 20:20
 • Kategori: Meg i Media

Hei alle mine flotte lesere <3 Håper dere har hatt en fin fredag så langt :)

Jeg var så heldig å bli spurt om å være på forsiden av VG Helg-magasinet for en liten stund tilbake, og det kunne jeg ikke si nei til :) Reportasjen skulle handle om "har hunden blitt et fullverdig familimedlem?", altså hvor langt vi strekker oss for våre kjære hunder. Jeg er glad for at det blir stadig mer fokus på dyrevelferd, og mener selv at kjæledyr er fullverdige familiemedlemmer.

I landet vårt er det fortsatt litt tabu å dulle med hunden sin, jeg kan få noen rare blikk når jeg triller hundene i vogn eller bruker neglelakk på dem. La meg også presisere at hundene får lange turer, de sitter ikke i den vogna hver dag ;) Jeg bruker vogna når  jeg skal ta de med til folksomme steder. Og det er veldig praktisk hvis du skal på café. Utrolig slitsomt å binde fire hunder under et cafebord;)

I USA er det vanlig med hundebarnehager, bursdager og bryllup, det er vi som henger langt etter. Dere kan lese mer om artikkelen her http://pluss.vg.no/2014/09/20/1766/ 

Noen bilder fra reportasjen:Håper alle får en fin helg <3

26.02.2015

Konkurranse - vinn eksklusive produkter til hunden!

Hei alle mine kjære lesere <3

I dag er siste dagen for å melde seg på konkurransen:)

Vinneren får eksklusive produkter fra Dog Fashion Spa. Disse er fra New York. Produktene er selvfølgelig helt ufarlige på dyr, og lukter helt fantastisk! Det er alltid gøy å skjemme bort dyrene sine litt <3

Jeg kommer til å trekke en tilfeldig vinner i kveld  kl.20.00. Dette blir vist gjennom en video.For å delta i konkurransen må du dele link til konkurransen på Facebook og/eller bloggen din. Legg igjen mailen din i kommentarfeltet (jeg dobbeltsjekker at delingen har blitt gjort når vinneren trekkes). 


 

Håper så mange som mulig ønsker å delta:)


25.02.2015

Svar på kritikk fra leser

 • Skrevet: 25.02.2015
 • Klokka: 19:54
 • Kategori: Blogg

Hei kjære lesere!

Da jeg startet denne bloggen visste jeg at enkelte personer kom til å bli provosert. Å drive en hundebarnehage er ganske nytt i Norge, og bare det kan føre til spydige kommentarer. Men mange dømmer også ut ifra utseende.  Her om dagen fikk jeg en, selvfølgelig anonym, kommentar fra en leser, som jeg ønsker å svare på, i tilfelle det er flere som sitter inne med samme spørsmål?

Hei, jeg lurer bare på hvor ofte din hund får en lang, ordentlig gåtur, slik alle hunder elsker, 1-2 timer hver dag. Om de har klær eller neglelakk, er rett og slett mishandling, se på deg selv, du vil bare være i media, men det er sykt å bruke uskyldige dyr til å vise frem "pupper og ansikt med falske lepper m.m" Jeg synes faktisk synd på deg, må noen gjøre det du gjør, trenger du snart en psykiater, stakkars dyr som bor hos deg, du aner ingenting om hva hunder trenger og liker. Skaff deg en pappagøye i steden for, jeg venter til Norge får hundepoliti, da anmelder vi deg for dyremishandling. Hunder skal holdes korrekt, slik at de har et bra HUNDELIV, hos deg er det et babyliv, ingen hunder skal leve slik, neglelakk, tar du kjemi på hunden din ? Informer deg først hva en hund trenger, du er rett og slett patetisk, henger ut de falske puppene, det er DET du vil, ikke bruk hunden til slikt, men vi fikk oss en god latter, av deg for det meste, se på deg selv, usminket i et lyst rom, hva ser du ? Ingenting er naturlig, men å bruke hunder til dette, er rett og slett sykt. En hund trenger vonde" lukter for å føle seg bra, du aner ikke noe om hundehold. Jeg syns du skal skamme deg, stakkars den hunden som må bo slik. Du er bare en latterlig "puppedukke", overvektig i tillegg. Du irriterer folk som har skikkelige hunder, dogdiva, hvor dum kan man egentlig bli. Du ser det vel ikke engang. Stakkars folk som ikke vet bedre enn dette. Veldig intelligent kan du ikke være, du ser latterlig ut.

Hei kjære leser!

Så hyggelig at du tok turen innom bloggen min. Det er mye usakelig i ditt innlegg som jeg ikke trenger å svare på. Hvordan jeg ser ut og hva jeg har fikset på og ikke er helt irrelevant når det gjelder min lidenskap for det jeg driver med. Så at du uttaler deg sånn som du gjør sier mer om deg enn om meg. Er nok jeg som synes mest synd på deg?

Jeg har valgt å eksponere meg i media og må tåle det som følger med, på godt og vondt. Mine hunder får lange turer i skogen daglig. Tilbud vi har passer ikke for alle, og det respekterer jeg. Alt som blir brukt av neglelakker osv er godkjent for bruk på dyr, og er ikke skadelig på noen som helst måte. Så da vet du det. Også nevner du skikkelige hunder? er ikke mine hunder skikkelige kun fordi de er av en liten rase? Det sier ganske mye om ditt syn på hunder.

Utover det gidder jeg rett og slett ikke gå inn i noen videre diskusjon med deg, for sånne mennesker som deg nytter det ikke å ha en saklig dialog med. Så nok en gang, takk for at du tok turen innom bloggen min, gøy å se så engasjerte lesere. Ønsker deg en strålende dag videre.

Hjertelig hilsen Puppedamen ;)

  

24.02.2015

Tv-innspilling

 • Skrevet: 24.02.2015
 • Klokka: 22:29
 • Kategori: Blogg

 

Hei alle sammen. Håper dere alle har hatt en fin dag<3

 

Min dag har vært helt topp. For noen uker siden kom  Rubicon produksjonsselskap for å filme i hundebarnehagen, og i dag skulle vi få se det ferdige resultatet. Kåre Magnus Bergh skulle prøve seg som hundepasser for en dag, og det ble et veldig fint og humoristisk innslag, som skal vises på NRK i slutten av mars. Dere har sikkert sett Kåre Magnus før, han er utrolig morsom og profesjonell. 

 

Jeg gir nærmere beskjed om når programmet vises, dette er noe alle bør få med seg.Her er noen bilder fra besøket hos Rubicon:)

ønsker dere alle en god kveld videre <3

 


 


23.02.2015

Interiøret til hundebarnehagen <3

 • Skrevet: 23.02.2015
 • Klokka: 21:05
 • Kategori: Blogg

 

God kveld til dere alle!

 

Tenkte jeg kunne starte mandag kveld med å skrive litt om det flotte interiøret i hundebarnehagen min. Drømmen var hele tiden at barnehagen skulle være fargerik og innbydende. Jeg elsker farger, og bruker mye fargerike klær. Rosa er selvfølgelig yndlingsfargen min, det er kanskje ikke så vanskelig å se... :)

 

Under oppussingen av barnehagen hadde vi mye fokus på farger, i tillegg til praktiske løsninger som gagner både hundene og vi som jobber der. Jeg ville gi en pow-effekt til kundene og hundene ? skape varme, glede og harmoni.

 

Alt av interiør har jeg ordnet selv, jeg visste akkurat hvordan jeg ville ha det. Prosessen fra start til slutt var veldig morsom, alt fra å finne tapet og møbler til morsomt tilbehør. Resepsjonen er håndlaget av min flinke far. Han sto på skikkelig for at barnehagen skulle bli perfekt, og hjalp meg med å skru sammen og bygge alt.

 

Vi har to etasjer for hundene, i tillegg til en egen hundesalong hvor vi klipper, vasker og steller hundene. Jeg kan skrive et eget innlegg om salongen senere.

 

Alle som har sett barnehagen synes at den er utrolig fin og gjennomført, selv elsker jeg den og er veldig fornøyd med jobben som har blitt gjort. Jeg har virkelig lagt sjela mi i dette prosjektet, barnehagen er min lille baby <3 Håper dere synes den er like fin som det jeg gjør!

 


22.02.2015

Royal Treatment og søndagstur med mine firbeinte <3

 • Skrevet: 22.02.2015
 • Klokka: 23:22
 • Kategori: Blogg

Hei alle sammen! Håper alle har hatt en fin søndag:) 

Dette innlegget ble postet litt sent, men dagen har gått så fort. Jeg startet denne flotte søndagen med en lang tur i skogen med hundene mine. Det var så utrolig fint vær, så da må man bare benytte naturen om man har mulilghet til det. Hundene fikk løpe masse fritt, og da vi kom hjem var det klart for den ukentlige vasken til Tiffany, malteservalpen min. Hun skal bli utstillingshund, så det er viktig å følge opp. Det krever mye oppfølging og pelsstell.Men det er utrolig gøy syns jeg da:) Jeg skal snart poste et eget innlegg om hvordan jeg vasker og steller henne, kanskje dere kan plukke opp noen tips :)

Ønsker alle en god kveld videre <3

21.02.2015

Slik startet City Dog Daycare

 • Skrevet: 21.02.2015
 • Klokka: 20:46
 • Kategori: Blogg

 

Hei alle mine kjære lesere! Morsomt å se at så mange har tatt turen innom etter min første bloggpost. Jeg tenkte at jeg kunne skrive litt om hvordan jeg startet Oslos (og mest sannsynlig Norges) mest eksklusive og morsomme hundebarnehage.

Jeg gikk med denne drømmen i mange år, og i oktober 2013 ble den realisert. Min visjon er å gi et tilbud til alle hundeeiere der ute som ønsker at hunden skal sosialisere seg, gå lange turer og ha det gøy mens eieren er på jobb. Vi tar godt vare på hundene, og passer på at hver enkelt får nok oppmerksomhet. De er alle forskjellige med ulike behov, og vi strekker oss langt for å tilfredsstille både hund og eier.

Per dags dato har vi 14 faste medlemmer, og mange har meldt sin interesse og venter på plass. Vi har mange forskjellige raser, og alle går veldig fint overens. Det er ingen tvil om at dette er verdens koseligste jobb, som gir masse glede.

Her er noen bilder fra vår hverdag:

Jeg ønker dere en god lørdag videre <3

20.02.2015

Hvem er Dog Diva?

 • Skrevet: 20.02.2015
 • Klokka: 20:00
 • Kategori: Blogg

I mitt første innlegg vil jeg at dere skal bli litt bedre kjent med hvem jeg er, og hvorfor akkurat jeg begynte å blogge.


Jeg heter Jade-Madelen, er 32 år og bor i Oslo sammen med min fantastiske sønn og fire nydelige hunder. For litt over et år siden realiserte jeg min største drøm, og åpnet min egen hundebarnehage på Majorstuen i Oslo. Dette er Norges mest eksklusive hundebarnehage, og jeg er veldig stolt over å ha fått det til. Det har vært en lang prosess med mye hardt arbeid ? jeg har feilet, men lært av mine feil. Man får ingenting gratis, men fy søren, jeg fikk det til.


Jeg er en drømmer, og har alltid vært det. Kanskje jeg kan være til inspirasjon for alle der ute som har en drøm, men ikke tør å realisere den? 


Det siste året har jeg vært en del i media, og mer kommer i fremtiden. Dette er en reise som så vidt har begynt, og jeg vil gjerne dele den med dere:) Bloggen vil hovedsakelig handle om meg, hunder, reising og hva som skjer i hundebarnehagen. Jeg kommer til å poste innlegg jevnlig, og holde flere konkurranser med fine premier til både to- og firbeinte. Legg gjerne igjen en kommentar om hva du ønsker å lese. Gleder meg til tiden fremover <3

 

 

Dogdiva

Jade-Madelen Sommer


Velkommen til den offisielle bloggen min. Jeg går under alias Dog Diva, Jeg elsker å følge med på de siste trendene innen "The dog industry".

Etter min mening ligger Norge langt bak når det gjelder trender. Hva er galt med å pynte hunden med klær, skjemme den bort med spa eller legge neglelakk på menneskets beste venn? Jeg synes hunder fortjener kun det beste og jeg elsker å dulle med mine små firbente.

Jeg reiser verden rundt for å hente inspirasjon, og her får dere ett innblikk i mitt liv:)

Til presse: For henvendelser, send en mail eller ring til dogdiva.no@gmail.com

Bloggdesign