hits
23.03.2015

Hundebarnehage nummer to?

 • Skrevet: 23.03.2015
 • Klokka: 10:00
 • Kategori: Blogg

God morgen kjære lesere <3 Håper dere har hatt en fin helg, og er klare for en ny uke :)

Jeg har som sagt mange drømmer, og en av dem er å åpne flere hundebarnehager i Oslo og byene rundt. Vi trenger flere, og behovet kommer til å vokse. Vi prøver nå å få leie en barnepark av kommunen i Bærum. De har selvfølgelig sagt nei, så vi har valgt å starte en underskriftskampanje rettet mot dette. Hvorfor sier de nei ? hva skal kommunen med en park som ligger og råtner opp og ikke blir brukt noe til noen ting? Det er kommunen i et nøtteskall? Men jeg gir meg ikke. Så jeg trenger deres hjelp.

 

Kan dere være så snille og skrive under ved å trykke på denne linken? 


 
 

Å åpne enda en hundebarnehage vil kunne gi flere muligheten til å berike livet til sin firbeinte venn ? det er uten tvil et positivt tiltak! Det er så mange som sliter med en travel hverdag, og som ikke får tid til å tilfredsstille hundens behov. Vi ønsker bare å nå ut til enda flere, så jeg håper dere kan bruke to minutter på å signere. Tusen takk <3

 

 

 

 

 

 

 

22.03.2015

Vinnerne av konkurransen

Hei alle sammen!

Nå har jeg endelig fått trekt to heldige vinnere av hver sin goodiebag. Hvem det ble kan dere se i videoen under :)

Håper uken som kommer blir fin <3

21.03.2015

Jeg skal på tv i kveld!

 • Skrevet: 21.03.2015
 • Klokka: 18:09
 • Kategori: Meg i Media

Hei alle sammen, håper dere har kost dere i solen i dag! Vil bare fortelle at jeg skal på tv i dag, på Big Bang kl. 19.55 på NRK1. Dette er noe alle må få med seg. Kåre Magnus Bergh var med oss en hel dag i hundebarnehagen, og innslaget er veldig morsomt! Det er ikke hverdagskost å få ansiktet sitt vist i beste sendetid på NRK, så jeg gruer meg litt, men det blir veldig bra.

Innslaget varer bare i noen minutter, jeg vet ikke eksakt tid, men det blir vist mellom kl. 19.55 og 20.55. Det er verdt å vente på, jeg kan love god underholdning :)Håper dere får en fin lørdagskveld <3

19.03.2015

Beklager fraværet

 • Skrevet: 19.03.2015
 • Klokka: 22:45
 • Kategori: Blogg

Hei alle sammen! Beklager at jeg har vært fraværende denne uken, jeg har ikke sluttet å blogge, det har bare dukket opp veldig mye. I tillegg har sønnen min vært syk, så jeg måtte selvfølgelig prioritere han.

Konkurransen er ikke glemt, men trekningen utsettes til denne helgen. Da skal jeg prøve å få lagt ut en ny film hvor vinnerne trekkes :)

 


Legger ved et par bilder fra en tur i vinter ? nå går det heldigvis mot varmere tider og bare bakker, hurra!

15.03.2015

Bildedryss fra Grand Prix

 • Skrevet: 15.03.2015
 • Klokka: 15:46
 • Kategori: Blogg

Det var gøy å være publikummer på Grand Prix i går, en fin opplevelse! Vi startet kvelden med en middag på Onda, før vi dro til Spektrum. Det var et bra show, og programlederne var utrolig flinke. Kåre Magnus skuffer jo aldri! Jeg likte Bobbysocks-showet, blir god stemning med en steingammel Grand Prix-låt.

Jeg ble skuffet over at Erlend ikke vant, synes han hadde fortjent det. Synes dere at vinnerlåten var den beste?

Jeg har dessverre ingen bilder av meg selv, selv om det egentlig er pålagt når man blogger... skal skjerpe meg på bildefronten fremover, slik at dere får fine bilder å se på :)

Håper dere får en fin søndag, og en flott start på den nye uken <3

14.03.2015

Grand Prix i kveld

 • Skrevet: 14.03.2015
 • Klokka: 15:59
 • Kategori: Blogg

God lørdag alle sammen!

Solen skinner og livet er herlig:) Jeg var så heldig å få gratisbilletter til Grand Prix i dag av selveste Kåre Magnus Bergh. Det er jo han som skal run the show i kveld i Spektrum. Kåre var i hundebarnehagen min i forbindelse med et tv-show som skal sendes i slutten av måneden. Og som takk for at vi stilte opp fikk vi billetter til kveldens show :) Jeg skal også på etterfesten på Ballroom i kveld. Så det blir en morsom og fargerik kveld, gleder meg masse:)

Jeg skal ha på meg en skikkelig bling-kjole som er kjøpt i Miami, elsker den kjolen! Også har jeg fått fikset neglene mine i en fin nude-farge.


Jeg skal skaffe meg et bra kamera slik at jeg kan ta litt flere kvalitetsbilder selv :)

Jeg har ikke hørt alle som skal synge i kveld, så jeg har ingen klar favoritt. Hvem heier dere på?

12.03.2015

Flott tur i påskevær

 • Skrevet: 12.03.2015
 • Klokka: 20:39
 • Kategori: Blogg

God kveld, kjære lesere!

Det er på slike dager man virkelig verdsetter å ha en jobb hvor man er mye ute :) Vi gikk en lang og fin tur i skogen, og hundene fikk løpt masse fritt og lekt med hverandre. Det har kommet mange nye kunder de siste månedene, og alle de nye hundene går så fint overens. Veldig underholdende å se på dem :) Bilder fra dagens tur:Se så glade og fornøyde de er, storkoser seg på tur<3

Ønsker dere en fin kveld vider <3

12.03.2015

Mine flotte negler

 • Skrevet: 12.03.2015
 • Klokka: 15:45
 • Kategori: Blogg
God ettermiddag <3 Tenkte å starte denne morgenen med bilder av noen freshe negler jeg har hatt gjennom tiden. Kanskje dere kan hente noen negltips av meg:) Som jeg har nevnt før, elsker jeg flotte negler med masse dill og dall på:) Jeg kommer tilbake til dere med info om hvilken negldesigner jeg bruker. Hun er råflink på design!

 

 
11.03.2015

Mye spennende i vente

 • Skrevet: 11.03.2015
 • Klokka: 20:17
 • Kategori: Meg i Media
God kveld kjære lesere.
Håper alle har hatt en fin dag?:) I dag var det jo strålende vær og solen skinte som bare det:) Er så deilig på denne tiden av året. Vi går mot lysere tider, sol og varme i vente. Jippi, gleder meg til sommeren! Jeg er en ordentlig sommerjente. Men jeg må innrømme at jeg hater norske strender, er jo ingen sand:( Bare steiner og blåskjell. Så jeg reiser alltid til utlandet for å bade og sole meg. I år vet jeg ikke hvor ferden går, men det får tiden vise:) 
I dag har jeg vært i hundebarnehagen og jobbet litt, så har jeg en del andre prosjekter på gang. Holder på å utvikle min egen Dog Diva-logo. Den er snart ferdig og jeg gleder meg til å vise den til dere <3 Det er mye spennende i vente. Hodet mitt er fullt av ideer og de skal bli til virkelighet. Det har jeg bestemt meg for.
Så har jeg bestilt billetter til Katy Perry-konserten 20. mars. Jeg elsker den dama. Hun er så fargerik og har masse kule låter. Så det ser jeg frem til:) 
Stay tuned:) Ønsker dere en fortyllende kveld videre.
Klem <310.03.2015

Å vokse opp uten en mamma

 • Skrevet: 10.03.2015
 • Klokka: 20:57
 • Kategori: Blogg

God kveld kjære lesere! Jeg tenker at dere kan få bli litt bedre kjent med meg, og hva som har gjort meg til den personen jeg er i dag. Derfor vil jeg dele litt av oppveksten min med dere.

Jeg kommer ikke fra et typisk, kjærlig familiehjem. Jeg skulle så gjerne ønske det, men alt snudde da jeg var seks år. Frem til da var livet mitt perfekt.

Jeg ble født i Sverige i en liten by som heter Varberg, men vi måtte flytte til Oslo på grunn av jobb. Frem til da hadde vi bodd i et flott hus med egen au-pair, og jeg hadde alt jeg kunne ønske meg: Tre barbie-hus, et nydelig barnerom og flotte prinsessekjoler min mor sydde til meg. Pappa drev sin egen restaurant og tjente gode penger. Familien vår levde drømmelivet, men det tok brått slutt da bedriften til pappa gikk konkurs. Mamma er norsk, og derfor flyttet vi til Oslo. Pappa flyttet tilbake til hjemlandet sitt, Tyskland.

Meg som liten sammen med bestemoren min, som betydde utrolig mye for meg.

Da jeg var åtte år ble mamma alvorlig syk. Den siste kvelden vi snakket sammen lå jeg i sengen hennes, men da jeg våknet var hun borte. Det var bare oss to der, så jeg gikk ut i stuen for å se etter henne. Hun lå bevisstløs på sofaen, blå og grønn i ansiktet. Jeg ringte pappa, og da han kom skjønte han at det var alvorlig, så han ringte til ambulansen. Moren min ble lagt i koma, og døde få dager senere. Hun ble så brått revet vekk fra meg, jeg fikk aldri sagt farvel. Jeg har aldri fått bearbeidet dette, så jeg har dødsangst og sliter med traumer. Ingen barn fortjener å miste moren sin på den måten.

Mamma og meg <3

Igjen ble livet mitt snudd på hodet, og pappa klarte ikke å håndtere meg. Jeg bodde sammen med han, den ene søsteren min og nevøen min i en leilighet på Frogner til jeg ble 15 år. Pappa mistet litt kontroll, og ga meg opp. Jeg var litt rebelsk i denne perioden, så jeg måtte flytte til et ungdomshjem. Der bodde jeg til jeg var 18 år.

På denne tiden hadde jeg ingen. Pappa flyttet til Spania, så jeg måtte klare meg alene i Oslo, uten familie å støtte meg til. Jeg havnet i feil miljø, med venner som hadde dårlig innflytelse på meg. Heldigvis roet jeg meg med alderen, og silte ut de dårlige vennene mine.

Mens det sto på som verst hadde jeg fortsatt store drømmer. Jeg drømte meg vekk fra det vanskelige livet jeg levde, og fantaserte om å bli noe stort. I fem-seks år drømte jeg om å starte en hundebarnehage, til tross for at de færreste hadde troen på at jeg kunne få til det. De trodde ikke det skulle bli noe av meg.

Meg og Bella, hunden jeg vokste opp med og var så utrolig glad i. Hun var noe litt annet enn småhundene jeg har i dag :)

Livet mitt har vært som en rollercoaster, med opp- og nedturer. Jeg gikk fra å leve et rikmannsliv, til å måtte klare meg helt alene. Jeg klander ikke faren min for det som skjedde, vi har kontakt i dag. Jeg er veldig glad i han, og vet selv at jeg var vanskelig å håndtere.

Jeg skriver ikke dette for å få sympati, men selvfølgelig, det har vært utrolig vanskelig. MEN; jeg har fått til det jeg trodde var helt umulig. Beinhard jobbing kan føre til at drømmene dine blir oppfylt, du må bare ha troen på deg selv. Det umulige er mulig. Også er det viktig å ikke ta livet for gitt; ta vare på de nærmeste og sett pris på de gode tingene i livet<3
Pappa og meg<3

10.03.2015

Konkurranse - goodiebag til hunden

Good morning dolls <3

Jeg er helt i ekstase over hvor mange som har vært innom bloggen min! Det må jo feires. Og det vil jeg selvfølgelig feire med dere <3 Derfor kliner jeg til med en giveaway der to heldige personer vinner en goodiebag hver til sin firbeinte venn.

Reglene er like enkle som sist: Del dette innlegget på Facebook eller bloggen din, og legg igjen en kommentar i kommentarfeltet hvor du sier at du deltar. Vinneren trekkes i løpet av helgen :)


PS: Bentley er ikke inkludert i goodiebagen ;)

Håper dere får en fin dag, så kommer jeg med et nytt innlegg i kveld:) 

 

09.03.2015

Blond og dum?

 • Skrevet: 09.03.2015
 • Klokka: 19:46
 • Kategori: Blogg

 

WOW Sier jeg bare! Tusen millioner takk for at dere klikker dere inn og leser bloggen min, jeg er helt i ekstase. Setter så uendelig stor pris på det, og alle hyggelige kommentarer <3 Man skal ikke ta noe ting i livet for gitt! Jeg skal gjøre mitt ytterste for at dere lesere har noe gøy å lese om hver dag.

En ting kan jeg si dere; jeg vet hvordan det er å bli dømt etter utseende ? noe mange blir hver eneste dag. Jeg har følt at folk gjør narr av meg, ler av meg og snakker stygt om meg. Men folk blir ofte overrasket når de ser hva jeg har fått til! Man kan faktisk ha blondt hår, store pupper, se ut som en barbiedukke, og samtidig være smart og suksessfull!Vær forsiktige med å dømme hverandre på utseende. Vær deg selv 100 prosent, og stå på! Husk alltid: Den som ler sist, ler best!

Husk å se på Paradise Hotel-premieren i kveld. Angrer så jævlig på at jeg var så stor i kjeften og ble diskvalifisert til å være med i første sesongen? jeg tror det hadde vært en morsom opplevelse. Blir gøy å se hva slags deltakere som dukker opp denne gangen, underholdende blir det i alle fall :) Håper dere får en fortryllende kveld!

08.03.2015

Mine plastiske operasjoner

 • Skrevet: 08.03.2015
 • Klokka: 19:59
 • Kategori: Blogg

God kveld kjære lesere <3 Håper dere alle har hatt en fin helg?:) 

 

Jeg tenkte å skrive et innlegg om mine plastiske operasjoner og hvorfor jeg valgte å gjøre det. Jeg har forandret på to ting, nese og bryster. Jeg har alltid ønsket meg store pupper, jeg syns det er fint og kvinnelig. Første gang jeg opererte meg var i 2005 på Fornebuklinikken, da la jeg inn 350 gram. Planen var at jeg skulle legge inn enda større, men jeg måtte vente til huden hadde strukket seg ut, det var ikke plass til større implantater enn det.

 

Etter et par år begynte det ene brystet å kapsle seg og jeg måtte inn og fikse på det, men det ble ikke bedre. Brystene mine var steinharde. Jeg vet ikke hva Fornebuklinkken drev med, men de gjorde ikke en bra jobb. Jeg ble ikke fornøyd, hvem vil gå rundt og ha harde bryster? Det er ikke det man betaler dyre dommer for. Jeg ble veldig fortvilet, og trodde det sto mellom å ta de ut for godt eller å gå rundt med harde bryster.

 

Jeg undersøkte litt og ble anbefalt å besøke en klinikk i Sandvika, Bunæsklinkken. Der fikk jeg time hos en som het Tomm Bjerke. Han jobber nå på Colloseumklinkken og han kan jeg anbefale på det sterkeste. Han sa han kunne legge inn større implantater på meg og fjerne kapslene. Vi ble enig om 700 gram dråpeformede implantater. Det betalte jeg 40.000 kr for. Jeg ble kjempefornøyd og har ikke hatt kapsling siden:) Nå ønsker jeg enda større bryster, men det blir også en  liten stund til:) 

 

Nesen min har jeg  fikset to ganger hos Jarle Bunæs i Sandvika. Den samme klinikken som fikset puppene mine. Jeg ble fornøyd med resultatet, men det var ikke helt som jeg ønsket. Så jeg skal fikse på den igjen, men det har jeg tenkt å gjøre i utlandet. Har blitt anbefalt en veldig flink kirurg i Warsawa, som har 30 års erfaring med neser. Hun har gått i praksis hos en verdenskjent brasiliansk kirurg som heter  Dr. Ivo Pitanguy, så jeg regner med at jeg er i trygge hender hos henne. Men det blir en liten stund til det skjer.  

 

Jeg syns det helt greit å fikse på utseende sitt hvis man ikke er fornøyd med det. Vi er i 2015, alle kjendiser gjør det, til og med Angelina Jolie som alle mener er så naturlig vakker. Og de som rakker ned på at andre fikser på utseendet sitt, som sier det er stygt osv? hvorfor bry seg? Jeg tenker at det kommer av sjalusi. Så dersom man har dårlig selvtillit og vet at et kiurgisk inngrep kan hjelpe deg med selvfølelsen, så synes jeg det er helt greit. Og til dere haters der ute " Det er fullstendig kompatibelt å ha store pupper og mye i hodet samtidig:)

 

 

Dette bildet ble tatt i københavn av Thomas Samsøe :)

 

Ønsker dere alle en fortryllende kveld videre <3

07.03.2015

Min lørdagskveld

 • Skrevet: 07.03.2015
 • Klokka: 18:17
 • Kategori: Blogg

Hei alle leserne mine <3

Lørdag er min favorittdag, den ser jeg alltid frem til :) I dag har jeg hatt kvalitetstid med ei venninne. Er så lenge siden, går jo så mye tid til hundebarnehagen. Vi tok turen innom Sushi &wok På Majorstuen, veldig god mat der:)  I kveld skal jeg stelle Tiffany og bare slappe av hjemme med hundene mine<3  Hva skal dere i kveld da?

Må legge ved noen fine bilder av de flotte hundene mine <3Ha en fin kveld :)

06.03.2015

Vinneren av konkurransen

God kveld kjære lesere <3 På videobloggen under trekker jeg vinneren av den aller første konkurransen jeg har på bloggen min:

PS. Husk å se videoen i HD!

Ønsker dere alle en god helg! :)

05.03.2015

Popstjernedrømmen ble virkelighet

 • Skrevet: 05.03.2015
 • Klokka: 20:44
 • Kategori: Meg i Media

MTV så det siste innlegget mitt og signerte meg!

 Neida, bare tuller med dere, må jo dra en  vits i ny og ne:) Dagen i dag har vært veldig spennende. Som jeg skrev tidligere skulle jeg på et MTV-event i dag, og prate om det å bli utsatt for catfishing, i forbindelse med den nye sesongen av Catfish (premiere på MTV søndag kl. 18.05).

 

Vi ble filmet mens vi diskuterte hva vi selv har opplevd, blant annet hvordan vi takler negative kommentarer fra anonyme brukere, og om vi har blitt lurt av noen som ikke er den de utgir seg for å være. Jeg møtte også en annen blogger, Nora Alba. Veldig hyggelig jente!

 

Det var et interessant møte. Husk å bruke nettvett, folkens! Ikke alle er den du kanskje tror det er...

 

  

Hyggelig med goodiebag!

 

HUSK: I morgen kl. 20.00 trekker jeg den heldige vinneren av eksklusive produkter til hunden. Dette skal filmes, og videoen legges ut på bloggen i løpet av kvelden. Stay tuned <3

04.03.2015

Drømmen om Dollhouse

 • Skrevet: 04.03.2015
 • Klokka: 20:43
 • Kategori: Meg i Media

God kveld alle sammen <3

 

Tro det eller ei, men jeg hadde faktisk en popstjernedrøm en gang i tiden:) I 2008 fikk ei venninne og jeg en idé om at vi skulle starte en gruppe. Og erobre verden med storm... :)  Vi kalte oss for DOLLHOUSE, og målgruppen var barn fra seks år og oppover. Vi ville være levende dukker på scenen og i musikkvideoene våres. Vi hadde så sterk tro på dette prosjektet, så vi brukte masse tid og penger på det. De kjolene ble til og med skreddersydd for oss :) 

 

Vi lagde to kule låter, men det var ingen plateselskap som ville signere oss. Vi fikk faktisk napp et sted og kom på intervju, men de forsto det sånn at det kom til å koste for mye penger for dem å realisere Dollhouse. Tenk deg den skuffelsen? Når du virkelig har så stor tro på deg selv og prosjektet, så får du blankt NEI :( Respekt til alle musikere der ute som får det til<3

 


 

Det ble selvfølgelig et stort nederlag for oss, vi tenkte vi kunne gi ut låta selv under eget plateselskap, men ble vel så skuffet at vi ga opp. Jeg satt mange ganger og tenkte "hva skal det bli ut av meg??. Jeg ville jo bli popstjerne... sikkert mange som har hatt den drømmen? :) Jeg hadde ikke utdannelse, da jeg ikke ville gå på skolen, det føltes ikke riktig for meg.

 

Jeg har alltid vært en stor drømmer,  og jeg tror på skjebnen. Det er en mening med alt. Jeg skulle ikke bli popstjerne, men gründer. For nå jobber jeg med noe jeg virkelig brenner for, og det er jeg så glad for <3

 

Dere kan høre på låta mi ved å trykke på denne linken.

 

Ønsker dere alle en god kveld videre <3

04.03.2015

MTV Workshop

 • Skrevet: 04.03.2015
 • Klokka: 12:23
 • Kategori: Meg i Media

God morgen kjære lesere <3

Etter at jeg postet innlegget "svar på kritikk fra leser" fikk jeg en del lesere på bloggen min og det var mange som la merke til det jeg skrev. Og det setter jeg enormt pris på <3 Dagen etter mottok jeg en mail fra et firma som kaller seg Consilio. De kontaktet meg fordi de nå vil ha tak i noen av Norges mest profilerte bloggere. Og sammen med tv-kanalen MTV, skal de denne våren rette fokus mot såkalt "catfishing". Catfishing er hvordan enkelte mennesker går frem for å lure andre ved å bruke falsk identitet på nett. Vi bloggere opplever dette ofte ved å bli kontaktet gjennom kommentarfeltet og sosiale medier. Og vi får føle på kroppen hvordan leserne gjemmer seg bak alias og falske identiteter.

Catfishing er et ganske stort problem over hele verden, faktisk så omfattende at MTV nå går i gang med fjerde sesong av programmet "Catfish". Consilio så at blogginnlegget mitt touchet på dette temaet, og de mener at jeg kan være en verdifull deltaker på deres event.

Har noen av dere opplevd dette? Del gjerne deres opplevelser.

 

Så i morgen skal jeg altså på dette eventet, noe jeg ser veldig frem til. Jeg kommer til å skrive et innlegg om det i morgen kveld:)
Ønsker dere en fin dag videre <3 <3

03.03.2015

Importere hund fra et EU-land

 • Skrevet: 03.03.2015
 • Klokka: 20:00
 • Kategori: Blogg

Hei, og god kveld <3

Har fått noen spørsmål om hvordan man henter inn en hund fra utlandet. Og det vil jeg veldig gjerne svare på.

Jeg valgte å kjøpe Tiffany fra en top breeder fordi jeg vil bruke henne til utstilling. Oppdretterne  kan være sære på hvem de vil selge valpen til, så man må presentere seg ordentlig på mail og fortelle om hvem man er. Så får man svar hvis man er en aktuell kjøper. Det var mange som ikke hadde tispe til salgs da jeg kontaktet oppdretterne, så det ble en lang prosess. Men jeg fikk henne til slutt <3 <3

Selve prosessen er veldig enkel. Det er oppdretteren som ordner alt av papirer for deg. Det er deres ansvar å sørge for at valpen har pass og er vaksinert mot rabies når du henter den. Vaksinen tas når valpen er åtte uker gammel, og da må man vente til det har gått 21 dager.

De fleste kjæledyr er tollfrie, men du må betale 25 prosent i merverdiavgift dersom beløpet er høyere enn 6000 kr.

Poster et bilde av lille Tiffany når hun var liten valp <3

Og til deg som lurte på hvor Blanca er kjøpt, så kjøpte jeg henne på et shoppingsenter i Alicante, som heter Plaza Mar . Jeg kontaktet dyrebutikken på senteret og spurte spesifikt etter en hvit chihuahua, og da leverte de henne der slik at jeg kunne hente henne :) Hun kostet 18 000 kr, det er dyrere for tisper enn for hannhunder (også kostet hun litt ekstra siden hun var hvit). Det går an å få en chihuahua som koster alt mellom 500 og 2000 Euro, det kommer an på om hunden har stamtavle eller ikke. Og til dere som ønsker å kjøpe en Malteser valp i Norge så kan dere kontakte en kjempe bra oppdretter. Dere kan lese om henne ved å trykke på denne linken http://www.zingotrix.net/

 

Ønsker dere en alle en fin kveld videre <3

 

03.03.2015

Mine flotte design-negler

 • Skrevet: 03.03.2015
 • Klokka: 09:06
 • Kategori: Blogg

 

God morgen alle mine fine lesere <3

 

Denne bloggen skal jo omhandle meg som person, og ikke bare hunder. Så derfor vil jeg dele min store lidenskap; negler. Jeg har så lenge jeg kan huske hatt lange, fargerike negler. Jeg bare elsker kult design og glitter på dem <3 

 

Nå som det har blitt mer å gjøre i hundebarnehagen, har det blitt mindre tid å skjemme meg selv bort. Jeg har fremdeles negler på, bare at de er ikke så dekorative lenger. Håper jeg får tid til å gjøre noe ekstra hyggelig og pynte meg til en fin anledning en gang. Da er det full pow med blingeffekt på neglene.

 

Poster noen bilder fra negler jeg har hatt tidligere:) Er de ikke flotte ? <3 <3 

 

 


Dogdiva

Jade-Madelen Sommer


Velkommen til den offisielle bloggen min. Jeg går under alias Dog Diva, Jeg elsker å følge med på de siste trendene innen "The dog industry".

Etter min mening ligger Norge langt bak når det gjelder trender. Hva er galt med å pynte hunden med klær, skjemme den bort med spa eller legge neglelakk på menneskets beste venn? Jeg synes hunder fortjener kun det beste og jeg elsker å dulle med mine små firbente.

Jeg reiser verden rundt for å hente inspirasjon, og her får dere ett innblikk i mitt liv:)

Til presse: For henvendelser, send en mail eller ring til dogdiva.no@gmail.com

Bloggdesign