hits
17.03.2016

God Ettermiddag

 • Skrevet: 17.03.2016
 • Klokka: 12:36
 • Kategori: Blogg

 

 

God morgen sunshines <3

Da var det torsdag igjen. Gud som dagene flyr avgårde. Ny dag med jobb og stress. I morgen skal jeg bli tatt bilder av, og det betyr at jeg må freshe meg opp litt. Så i dag skal jeg fikse neglene mine. Gå innom noen butikker også, må se om jeg finner noe jeg kan ha på meg til photoshooten. Jeg eier ikke klær:( Poster bilder av neglene mine om ikke så lenge, og kanskje jeg har funnet anntrekket for i morgen også. Vi får krysse fingrene!

 


Ha en fin dag så lenge <3

 

 

 

16.03.2016

Litt personlig snakk

 • Skrevet: 16.03.2016
 • Klokka: 20:07
 • Kategori: Blogg

Hei igjen alle sammen <3

For et vær å stå opp til, solen skinner som bare det! Da får vi krysse fingrene for at godværet holder seg.

Jeg er veldig glad om dagen, jeg tror og håper jeg har mye godt i vente. Jeg har hatt det veldig tøft i livet og det er helt surrealistisk det som jeg har klart å oppnå og fått til på så kort tid. Jeg har en voldsom drivkraft for å lykkes i livet. Jeg sikter ALLTID mot stjernene, og har store drømmer. Det er min medisin. Det er det som holder meg oppe, det er det som får meg til å stå opp om morgenen. 
 

Jeg har følt meg så mislykket i lang tid. Mange har sagt det er et under at jeg fremdeles er i live. Ja, det kan nok stemme det. Jeg reflekterer mye over fortiden min. Jeg sier ikke at det er bare er jeg som har det tøft, det gjelder veldig mange der ute. Men de blogger ikke, vi vet ikke hvem disse meneskene er. Vi får sende de en varm tanke eller to<3  Det må være en ubeskrivelig følelse å gi sin mor en varm klem, en man kan snakke med, spise middag med og feire jul med. Dere er heldige som har deres mamma <3

Jeg har fått mye ros den siste tiden. Ros for jobben jeg gjør og hvor langt jeg har kommet på så kort tid. Det setter jeg veldig stor pris på. Jeg håper det bare fortsetter. Nå gleder jeg meg til fortsettelsen. Setter pris på at dere klikker dere inn på bloggen min <3


Min øyesten Blanca <3


Min lille Bentley <3

Ønsker dere en fin kveld :)

15.03.2016

Reklamefilm for Norwegian

 • Skrevet: 15.03.2016
 • Klokka: 20:58
 • Kategori: Meg i Media

Hei alle sammen <3

For et deilig vær å stå opp til, våren har ankommet Oslo <3 Ååååå som jeg gleder meg til sommeren. Har dere hatt en strålende dag? Min dag har gått i ett som vanlig. Dagen i dag har bestått av møter og jobbing i hundebarnehagen min. 

Jeg var så heldig å blir spurt av et stort reklamebyrå om jeg kunne låne ut hundeklær fra min Dog Diva Boutique til en Norwegian-reklame for noen uker siden. Og selvfølgelig stilte jeg opp. De lånte 20 plagg av meg til 20 chihuahuaer som skulle være med. Mine fikk også lov til å være med. Det er jo veldig stas for meg. Det var supergøy å være tilstede under innspillingen. Og se alle de hundene på en gang. Skuespilleren var veldig morsom også. Lo godt av han, ja:)

Finner dere noen søte plagg som ble brukt i reklamen så er det bare å komme innom butikken min på Grünerløkka <3 Dere kan også like facebook-siden min. 

Her er skuespilleren.Reklamefilmen kan dere se her.

Det er noen flere snutter under hovedfilmen også:)

Ønsker dere en kjempefin kveld videre. 

Vi blogges <3

 

14.03.2016

Forberedelser til artikkel

 • Skrevet: 14.03.2016
 • Klokka: 23:07
 • Kategori: Blogg

Hei og god kveld alle sammen <3

Jeg rakk ikke å blogge før nå dessverre, det har vært en ganske hektisk dag. Plutselig er klokken 23.00 på kvelden. Hvor ble dagen av???

Jeg startet dagen med en deilig frokost. Min favoritt er knekkebrød med avokado og tunfisk med et glass fersk juice, til dere som lurer:)  Jeg prøver å spise sunt selv om jeg ikke trener. Min trening er alle gåturene jeg går med hundene mine hver dag:) Fikk snakket med journalisten som skal skrive en artikkle om hundebarnehagen og meg. Så de skal begynne denne uken med bilder og intervjuet, også skal de fortsette med å ta flere bilder etter påskeferien. Så dette blir vel ikke publisert før om noen uker regner jeg med. Gleder meg til å se resultatet! Nå skal jeg hoppe til køys. Vi snakkes i morgen.

Ønsker dere en riktig god natt <3

13.03.2016

Bff-Søndag

 • Skrevet: 13.03.2016
 • Klokka: 21:11
 • Kategori: Blogg

God kveld alle sammen<3

Da er søndagen snart over for denne gang, og en ny uke med nye muligheter i vente. Middagen hos min venninne var kjempegod. Det ble kylling med rød karri. Hun er så flink til å lage mat:) Kunne ønske jeg hadde noen av hennes kokkekunnskaper. Jeg er ikke dårlig på å lage mat, men hun er flinkere enn meg :) Vi skravlet mye om alt og ingenting. Det er viktig å ha gode venninner i livet sitt, de vokser ikke på trær. Bedre å ha få gode venner, enn mange dårlige venner. 
Min venninne skal passe denne søte hunden i 2 uker <3


Nå blir det filmkveld og snop med min kjære venninne. Så snakkes vi i morgen:) 

13.03.2016

Endelig tilbake

 • Skrevet: 13.03.2016
 • Klokka: 14:39
 • Kategori: Blogg

Hei alle sammen <3

Nå er det utrolig lenge siden jeg har vært innom bloggen min. Jeg har ikke forsvunnet helt fra sosiale medier selv om jeg ikke har blogget, jeg har jo vært på instagram og snapchat:) Så takk til dere som følger meg der. Det ble bare en lang pause fra blogg.no, på grunn av mye jobb og en del ting på den personlige fronten. Jeg kunne ønske jeg hadde masse tid til å blogge og kose meg. Men jeg tror hard work pays off:)

Nå nærmer våren seg og det er så forbanna deilig. Vinteren er alt for laaang i Norge. Man blir jo helt utslitt av mørket og kulda. Merker jeg har mer energi nå som fuglene kvitrer og blomstene spirer <3 Dere lurer sikkert på hva jeg har gjort siden sist?;) Etter mitt siste TV-stunt så har det vært stille på mediafronten, men jeg fikk faktisk  en forespørsel nå fra et veldig stort magasin om og stille opp til intervju, så det gleder jeg meg veldig til. Skal møte de til uken:) Nå skal jeg ta meg en tur til en venninne, fikk en tekstmld på morningen i dag hvor hun inviterer meg på middag. Og jeg som er en sulten ulv hele tiden kan jo ikke takke nei til mat:)  Har dere noen spennde planer i dag? Vi snakkes igjen om ikke så lenge <3 


 Stay Tuned <3
 

 

 

Dogdiva

Jade-Madelen Sommer


Velkommen til den offisielle bloggen min. Jeg går under alias Dog Diva, Jeg elsker å følge med på de siste trendene innen "The dog industry".

Etter min mening ligger Norge langt bak når det gjelder trender. Hva er galt med å pynte hunden med klær, skjemme den bort med spa eller legge neglelakk på menneskets beste venn? Jeg synes hunder fortjener kun det beste og jeg elsker å dulle med mine små firbente.

Jeg reiser verden rundt for å hente inspirasjon, og her får dere ett innblikk i mitt liv:)

Til presse: For henvendelser, send en mail eller ring til dogdiva.no@gmail.com

Bloggdesign