hits
29.04.2016

Endelig fredag!

 • Skrevet: 29.04.2016
 • Klokka: 07:57
 • Kategori: Blogg

God morgen alle sammen<3

Ny dag, nye muligheter, er det ikke det man sier?:) 

Endelig fredag, og det betyr for meg å slappe av. Helgene er de eneste dagene jeg kan sove ut og bare gjøre ting jeg selv har lyst til. Ukedagene går i ett hos meg. Jeg står opp kl. 06.00 hver eneste dag. Det er jo sykt tidlig, når står dere opp?

I dag står det en del på min to do list. Jeg skal planlegge et event jeg skal holde 11. juni, nettsiden min må jobbes med (herregud så lang tid jeg har brukt på den), skal sende mailer med div forhandlere rundt omkring i verden. Nå skal jeg få masse nye hundeting i butikken min. Det kommer sykt mye kule ting til de firbeinte. Så bare å glede seg:) 


Vi snakkes senere fininger<3 

 

26.04.2016

Rastreff

 • Skrevet: 26.04.2016
 • Klokka: 13:48
 • Kategori: Blogg

Hei alle sammen!

Har dere det fint? Jeg synes været i Oslo om dagen er så kjipt og kaldt. Det er merkelig vær og jeg får vondt i hodet av det. Det er først sol, så kommer det haggel. Så kommer den verste vinden. Så litt regn og litt sol igjen og så haggel. Wtf, er det mulig???  

Jeg vil på ferie til et varmt sted, ligge på stranda med paraplydrink (alkoholfri seff). Nå må jeg slutte å drømme meg vekk... Realiteten er noe annet. Jeg sitter hjemme og skriver til dere og mailer med kunder og planlegger diverse eventer osv. Nå har jeg et veldig kult rasetreff på gang. Så hvis noen av mine lesere har Yorkshire Terrier, så skal jeg ha et treff for dem 8. mai. Klikk på denne linken for å få mer informasjon, gjerne del videre til andre Yorkshire-lovers der ute <3. Håper så mange som mulig kommer, da dette er veldig hyggelig for både eier og de firbeinte.

Ønsker dere alle en strålende dag så lenge <3

25.04.2016

Tidenes blåmandag

 • Skrevet: 25.04.2016
 • Klokka: 21:22
 • Kategori: Blogg

Hei igjen <3

Jeg kjenner det var skikkelig blåmandag i dag. Jeg sto opp kl. 06.15, det er sykt tildig for en som har vært ute på byen. Men man må stå på hvis man skal komme noen vei i livet. Jeg jobber 15 timer i døgnet, og vel så det. Jeg tar med meg jobben hjem og hodet mitt jobber konstant med nye ideer og hva jeg skal gjøre next. Nå driver jeg og designer mine egne prislapper. Jeg fikk tilsendt et utkast, men jeg var ikke fornøyd med fargen. Må jo være i baby pink, også må det stå pris og på. Og det hadde de glemt. Hva synes dere så langt? Er de ikke søte? <3


En hilsen fra gjengen på Grünerløkka:)

25.04.2016

Min heftige kveld

 • Skrevet: 25.04.2016
 • Klokka: 13:24
 • Kategori: Blogg

Hei alle sammen <3

Dere forstår vel sikkert hvorfor det ikke ble noe innlegg i går:) Jeg lå rett ut i senga, jeg klarte ikke å komme meg opp, klarte ikke og skrive, klarte rett og slett ingenting. Jeg var så dårlig Jeg går nesten aldri ut, og alkhol er som gift for kroppen min. Fatter ikke hvordan disse partyfolka klarer å feste hver enste helg? Men alt i alt så var kvelden veldig hyggelig.

Vi dro først til Aku-Aku på Grünerløkka og tok en drink som vil delte, de har jo så mange kule drinker der. Dette stedet må dere prøve ut hvis dere ikke har vært der før. Så tok vi turen og spiste en hyggelig middag på Sudøst, det er veldig god steming der, og god mat. Også endte vi opp på Avalon i Bygdøy Alle og festet natten lang der. Nå blir det en god stund til jeg skal ut på byen igjen. Bare jeg hører ordet vodka blir jeg kvalm.

Drinken på Aku-Aku:) 


På vei til Sudøst:)


Til dere som lurer på hva som ligger i min partyveske når jeg er på byen:)


Min  Gucci-veske som jeg er så glad i <3


Outfitbilde:) 

Nå skal jeg ned i butikken min og ordne en del ting. Ønsker dere en fin dag videre <3

Stay tuned 

23.04.2016

Min sexy aften!

 • Skrevet: 23.04.2016
 • Klokka: 18:05
 • Kategori: Blogg

 

Hei igjen alle sammen <3

 

Hva har dere gjort i dag da? Faderullan så kaldt der. Brrrr, fryser rumpa av meg:-( I dag sto jeg opp kl. 07.30, på en lørdag faktisk... Ville bare sove videre, men måtte opp og delta på markedsdagen i Bogstadveien. Jeg har stått rett opp og ned og promotert butikken min. Solgt masse hundeklær til hundeglade folk. Må jobbe for penga;) Men nå må jeg svinge meg rundt. Skal møte girlsa mine og spise en hyggelig middag, også blir det en tur ut på byen. Er så lenge siden jeg har vært ute og det synes jeg at jeg fortjener. Skal poste noen sexy bilder av meg senere, jeg:)  Nå ble det i joggebuksa:)Stay tuned, kiss kiss <3
 

22.04.2016

Brunfargen er på plass

 • Skrevet: 22.04.2016
 • Klokka: 23:04
 • Kategori: Blogg

Hei og god fredagskveld alle mine fine lesere <3

Ja, litt av et innlegg som jeg la ut i dag. Jeg kjenner at jeg blir så glad av de anonyme kommentarene. De sørger jo bare at jeg får mer å skrive om, og det resulterer jo til at jeg kommer meg høyere opp på blogglisten:) Jeg tenker også at livet er sånn, haters får deg opp og frem i livet.  Jeg er en sterk person, og lar meg ikke knekke av stygge kommentarer. Jeg har vært ute en vinternatt før for å si det mildt.

I dag var jeg og tok spraytan i Oslo. Må jo freshe meg opp for i morgen. For da skal nemlig jeg og girlsa ut på byen for en gang skyld. Og jeg går jo nesten aldri ut. Hva synes dere om fargen? 


Ha en fin helg <3

22.04.2016

Transe?

 • Skrevet: 22.04.2016
 • Klokka: 11:50
 • Kategori: Blogg

 

Hei igjen alle sammen <3 Baksiden av det å blogge er jo at man får masse stygge kommentarer av slemme folk. Noen er bare så syke i hodet sitt. Må bare dele en kommentar jeg fikk i dag: En anonym person sa at jeg ser ut som en 40 år gammel transe, og burde operere meg så jeg ser mer feminin ut.

Jeg synes virkelig synd på dette mennesket. Hva slags vrangforestillinger har denne personen om hvordan en kvinne skal se ut? Til deg som skrev dette om meg: Du skulle bare visst hva du går glipp av ;)

  


 

21.04.2016

Tilbake til bloggverdenen

Hei alle mine kjære, trofaste lesere!

Jeg ser fremdeles at jeg har mange som titter inn på bloggen min støtt og stadig. Vet dere hva, dere er så utrolig tålmodige med meg! Tusen takk. Håper dere har hatt det fint siden sist?:) Jeg har vært sykt opptatt med jobben min om dagen. Det å drive for seg selv krever mye hard jobbing, så da har bloggingen blitt nedprioritert som vanlig. Men jeg har i hvert fall en god unnskyldning for å utebli fra bloggverdenen:)   Det er en del morsomme ting som skjer fremover, så derfor har jeg begynt å blogge igjen. Må jo dele det med dere <3 Nå kjører jeg på med en konkurranse via min Dog Diva Boutique som ligger i Oslo. Det er en søt liten butikk med salg av hundeklær og accessories. Og jeg har en fantastisk premie på gang. Ta en titt på denne liken. 

Meg og fine Bentley <3 


Et skjermbilde fra min egen tv-serie jeg har på gang:) 


Fant denne søte ballongen på The Balloon Company. Måtte bare kjøpe den til butikken min <3

Ønsker dere en fantastisk dag!

Stay tuned <3

 

 

 

 

 

 

Dogdiva

Jade-Madelen Sommer


Velkommen til den offisielle bloggen min. Jeg går under alias Dog Diva, Jeg elsker å følge med på de siste trendene innen "The dog industry".

Etter min mening ligger Norge langt bak når det gjelder trender. Hva er galt med å pynte hunden med klær, skjemme den bort med spa eller legge neglelakk på menneskets beste venn? Jeg synes hunder fortjener kun det beste og jeg elsker å dulle med mine små firbente.

Jeg reiser verden rundt for å hente inspirasjon, og her får dere ett innblikk i mitt liv:)

Til presse: For henvendelser, send en mail eller ring til dogdiva.no@gmail.com

Bloggdesign