hits
10.05.2015

Stell av utstillingshund - steg for steg

 • Skrevet: 10.05.2015
 • Klokka: 23:11
 • Kategori: Blogg

God kveld kjære lesere <3

Har dere hatt en fin søndag? I dag var det strålende vær og solen skinte. Det har vært en typisk søndag for meg, slappet av og gått en lang tur med hundene mine. Jeg er så heldig som har en liten balkong i leiligheten og kan sitte der og nyte solen:)

Tiffany trenger jevnlig pelsstell siden hun er en utstillingshund, så det gjorde jeg i dag. Har tatt masse fine bilder underveis <3  Tiffany ligger pent på bordet for å bli stelt, viktig at dette læres fra hunden er en liten valp. Ellers blir det bare vanskelig for hund og eier å samarbeide :)Her lager jeg sløyfe i håret hennes. 
 Jeg bruker kam og en spray når jeg setter opp håret. Og ja, det kalles hår; maltesere har ikke pels, men hår:)

Her har jeg satt opp håret i en gummistrikk (for hunder selfølgelig).


Her pudrer jeg under hennes øyne med potetmel, det er viktig at øynene holdes tørre for å unngå tear stain. Det må gjøres to ganger om dagen.


Fine, tålmodige Tiffany <3


Da er sløyfen i håret på plass, og håret må kammes skikkelig.
Og etter stellet er det lek og morro <3 <3 

Ønsker dere alle en god kveld videre, og en fin uke <3

07.05.2015

Barbie-stilen

 • Skrevet: 07.05.2015
 • Klokka: 21:53
 • Kategori: Blogg

God kveld kjære lesere <3

 

Har dere hatt en fin dag? Det er så kjedelig når det regner så mye ute. I dag har jeg vært og jobbet i hundebarnehagen og gått en lang tur i skogen med hundene. Jeg elsker jobben min, det er så deilig å få masse frisk luft hver eneste dag, pluss at jeg får masse mosjon. Det finnes vel ikke noe bedre enn det. Jeg kaller meg Dog Diva, men går masse turer hver eneste dag. Jeg jobber beinhardt for å oppnå mine drømmer. Vil vise dere at det går an å være to personer. En turglad jente med joggesko og sekk på ryggen, og en diva med høye heler og chanel-veske:) 

 

Nå nærmer sommeren seg med stormskritt, og jeg er så klar for å pynte meg og gå i kjoler. Det skulle vært sommer året rundt i Norge. Tenk hvor fantastisk landet vårt hadde vært da:)

 

Jeg ser det er mange bloggere der ute som lager kollasj, så da tenkte jeg å henge meg på den trenden også. Selv om jeg alltid kommer til å kjøre min egen stil på bloggen, Jeg hater å kopiere folk.

Planen er å poste et innlegg hver uke om ukens klesplagg. Det jeg har på min ønskeliste:) 

 

Min første Barbie-inspirerte kollasj. Dette er noen av plaggene jeg bare må få kjøpt meg. Jeg er så stor fan av Moschino sin stil <3 Det er meg 100%. Jeg elsker farger, det gjør meg så glad <3 Fargerik hundebarnehage, og fargerik dame ;) 

 

 Månedens negler, det ble rosa selvfølgelig;) 

 


Paris Hilton med antrekket jeg vil ha <3 

 

Ønsker dere en magisk kveld videre <3 

06.05.2015

Fjerne tatovering

 • Skrevet: 06.05.2015
 • Klokka: 21:11
 • Kategori: Meg i Media

God kveld alle sammen <3

 

Jeg tenkte å skrive et innlegg om det å fjerne tatovering. Jeg har en tatovering på høyre underarm som jeg tok i 2004. Den holder jeg på å fjerne nå. Dette er en lang prosess som jeg begynte med for tre måneder siden, og jeg har fremdeles fem måneder igjen av behandlingen. Jeg angrer så mye på at jeg tok den på akkurat det stedet på kroppen og i den størrelsen. Men gjort er gjort.

 

Nå har vi heldigvis kommet så langt at man kan fjerne det med laserbehandling uten å få arr på kroppen. Jeg går til en klinikk som heter Eraze på Smedstad i Oslo. De er kjempeflinke. Det koster masse penger å fjerne en tatovering. Når jeg er ferdig med behandlingsperioden så har jeg brukt ca. 17.000 kr. Så til alle dere som vurderer å ta en tatovering: TENK DERE NØYE OM. Og husk at det er ikke alle som kler å ha en tatovering på kroppen sin, selv om det ser kult og fint ut på andre. Jeg kommer aldri til å ta en tatovering igjen. Min kropp skal forbli plain :) 

 

 

Bilde av tatoveringen etter tredje behandling.

 

Hvordan behandlingen foregår:

- Det må gå 6 uker mellom hver behandling.

- Du må helst holde deg unna sol under hele behandlingsperioden. Skal du på ferie eller må ta sol i solarium så må du dekke til området.

- Det  koster 1900 kr hver gang. 

- Denne behandlingen fjerner tatoveringer i alle slags farger.

 

Håper dette blogginnleget var nyttig for noen. 

 

Ønsker dere alle en koselig kveld videre <3 

04.05.2015

IKEA-shopping

 • Skrevet: 04.05.2015
 • Klokka: 22:29
 • Kategori: Meg i Media

God kveld kjære lesere <3

Håper dere har hatt en fin dag. Jeg kom desverre ikke videre i Brun og Blid-finalen. Det var jo litt dumt, men livet går videre. Jeg lever for hundebarnehagen, ikke modellyrket. Så jeg ønsker alle finalistene som gikk videre masse lykke til <3

Dagen i dag har bestått av jobbing i barnehagen og planlegging av mitt hemmelige prosjekt. Jeg har tatt turen til IKEA for å plukke ut diverse ting som skal brukes til prosjektet mitt. Man finner alltid så morsomme ting der, til en fin pris:) Det er lenge siden jeg var der sist nå, så det var faktisk veldig gøy denne gangen. Det ble ikke IKEA- pølser må meg da, jeg prøver å styre unna mat som er usunt. Sommeren er jo like rundt hjørnet!

Noe småtteri jeg kjøpte fra IKEA til mitt lille prosjekt. Putene er så søte,så de måtte jeg ha:) Pluss et rosa saueskinnspledd. Selvfølgelig måtte det være rosa... og nei, jeg er ikke gravid og på handletur til barnerommet! Hva det skal brukes til kan dere få spekulere i litt til ;)

 

Ønsker dere en fin  kveld videre <3 

03.05.2015

Stem på meg til Brun og Blid!

 • Skrevet: 03.05.2015
 • Klokka: 17:40
 • Kategori: Blogg

God søndag alle sammen <3 

Har dere hatt en fin søndag så langt? 

Nå er det siste runde av brun og blid-konkurransen. Og jeg ønsker å komme til finalen som blir holdt i Bergen 30. mai. Og da trenger jeg hjelp av dere <3 Kan dere være så snille og sende  BB05 TIL  2030 på sms, det koster 5 kr. Dere støtter en god sak: Vinner jeg hele Brun og Blid konkurransen så går pengene til å starte en hundebarnehage til. Trykk på DENNE linken, så kommer dere til min profil.Tusen takk til dere som stemmer på meg, det betyr veldig mye <3 <3 

I går var jeg som sagt på kino og så filmen It Follows. Kan jo skrive en kort omtale om den... Det var årets dårligste skrekkfilm, jeg gikk ut av kinoen som et spørsmålstegn. Hva er det jeg nettopp har sett? Går det virkelig an å lage så dårlige filmer? Den var bare ekkel med masse nakne mennesker som løp rundt:(  Så da vil jeg anbefale å se en annen film i stedet!

02.05.2015

Endelig tilbake til bloggverdenen<3

 • Skrevet: 02.05.2015
 • Klokka: 19:56
 • Kategori: Blogg

 God kveld alle sammen <3

Nå er det en stund siden det siste innlegget mitt. Og det er absolutt ikke bra at jeg bare blir borte på den måten:( Det skal ikke skje igjen. Jeg lover det <3 Grunnen til at jeg ikke har blogget i det siste, er rett og slett fordi det faktisk tar veldig mye tid. Og jeg må passe på hundebarnehagen min som står mitt hjerte nær <3 

Legger ved noen bilder fra da det fortsatt var vinter og snø, av meg og fine Tiffany <3 Heldigvis er det vår nå, merker at bloggmotivasjonen stiger!

Nå om dagen er det veldig mye som skjer, jeg har masse spennende i vente. Jeg kan ikke fortelle dere alt ennå, men dere får vite det om to uker ca:) Jeg er så spent at det kribler i magen min.  Gleder meg masse til å fortelle dere!

 

I kveld skal jeg på kino og se IT FOLLOWS. Jeg elsker skrekkfilmer, og har sett alt som er verdt å se på den fronten. Håper den er like bra som CONJURING. Så det blir spennende å se. Er det noen av dere som har sett It follows? 

 

PS: Til dere som hater pels: Jakken min er  ikke ekte :)

Dogdiva

Jade-Madelen Sommer


Velkommen til den offisielle bloggen min. Jeg går under alias Dog Diva, Jeg elsker å følge med på de siste trendene innen "The dog industry".

Etter min mening ligger Norge langt bak når det gjelder trender. Hva er galt med å pynte hunden med klær, skjemme den bort med spa eller legge neglelakk på menneskets beste venn? Jeg synes hunder fortjener kun det beste og jeg elsker å dulle med mine små firbente.

Jeg reiser verden rundt for å hente inspirasjon, og her får dere ett innblikk i mitt liv:)

Til presse: For henvendelser, send en mail eller ring til dogdiva.no@gmail.com

Bloggdesign