hits
01.06.2016

Lørdagens festligheter

  • Skrevet: 01.06.2016
  • Klokka: 22:42
  • Kategori: Blogg

Hei og god sommer alle sammen:)

Endelig har vi kommet til juni. Tvi tvi for at godværet holder seg i Oslo. Jeg har vært på jobb fra 07.00 i dag og har ikke hatt mulighet til å skrive innlegg før nå:(  Poster noen bilder av bursdagen som var på lørdagen. Jeg fikk ikke tatt antrekksbilde av meg. Det gikk i ett den kvelden. Men lover at jeg skal gjøre det asap for dere som vil se:) Jeg hadde jo så kule sko på meg, og kjole fra Nelly<3


Rosa prinsesseballong, den måtte jeg jo ta bilde av <3


Sushi:)


Gavene fra meg:) Hun fikk 2 halsbånd til kattene sine fra butikken min og to neglakker, en i rosa og en i blå. Hun har jo en hann- og hunnkatt. Gleder meg til å se de fine klørne deres :) Også fikk hun noe kult fra Victoria Secret of course.


En av hennes søte katter <3

Bursdagen var velykket og alle dro hjem med et smil om munnen:) 

Ønsker dere alle en fin kveld videre.

Stay tuned <3

Dogdiva

Jade-Madelen Sommer


Velkommen til den offisielle bloggen min. Jeg går under alias Dog Diva, Jeg elsker å følge med på de siste trendene innen "The dog industry".

Etter min mening ligger Norge langt bak når det gjelder trender. Hva er galt med å pynte hunden med klær, skjemme den bort med spa eller legge neglelakk på menneskets beste venn? Jeg synes hunder fortjener kun det beste og jeg elsker å dulle med mine små firbente.

Jeg reiser verden rundt for å hente inspirasjon, og her får dere ett innblikk i mitt liv:)

Til presse: For henvendelser, send en mail eller ring til dogdiva.no@gmail.com

Bloggdesign