hits
26.09.2015

Date Night

 • Skrevet: 26.09.2015
 • Klokka: 21:22
 • Kategori: BloggGod kveld alle sammen

Endelig ble det kvalitetstid med en kjempegod venninne av meg. Jeg rekker nesten aldri å møte mine nære venninner lenger. Jeg jobber som en galning og har masse jobb hjemme i tillegg. Vaske,lage middag ect. Må få meg hushjelp jeg:) Ha ha.
Vi tok brunch på Grims Grenka, med et sprudlende glass champagne. Deilig å bare sitte ned med en nær venninne og ha skikkelig vennineprat<3 så tok vi turen på Colosseum kino for å se maze runner 2. Den filmen er jo bare dritbra. Spenning fra begynnelsen til slutt.

Ønsker dere alle en magisk lørdag videre. Kos dere med nære og kjære<3

24.09.2015

Endelig nytt kamera

 • Skrevet: 24.09.2015
 • Klokka: 23:28
 • Kategori: Blogg

God kveld alle sammen<3

Det ble et veldig sent innlegg i dag, men jeg jobber 12 timer i døgnet og klokka har jo bare 24 timer:-( Det kommer til å endre seg på sikt. Man må stå på når man driver sin egen bedrift. Det har ikke vært så mange bra bilder på bloggen min, men det er rett og slett fordi jeg ikke har investert i noe kamera. Det har blitt mye iPhone-bilder, og det er ikke særlig bra på en så fin blogg som min:) Så da gikk jeg til innkjøp av et splitter nytt Sony a7 kamera. Dette kameraet var ikke billig, men bedre å kjøpe noe man har i flere år. Det kostet 15.000 kr, og er det veldig kompakt, lett og enkelt å bruke. Bildene er av høy kvalitet, og det har innebygget Wi-Fi. Det er bra for en blogger, sant? Gleder meg til jeg blir kjent med alle funksjonene, slik at jeg får tatt gode bilder :)
Så nå satser jeg på masse fine bilder til bloggen min fremover. Vi snakkes:)

23.09.2015

Månedens motehund - konkurranse!

God ettermiddag alle solstråler <3
Vi må smile selv om det regner ute. Livet er herlig, og har masse å by på :) Og verden er et bedre sted med dyr. Er det ikke fantastisk?

Takk til alle dere som har deltatt på konkurransen min. Er så mange fine, søte hunder der ute, og de blir jo bare ekstra søte med fine klær, ikke sant? Konkurransen går ut i morgen, men jeg vil at så mange som mulig skal delta. Derfor har jeg valgt å utsette den til mandag. 

Kle på kjæledeggen din, ta bilde, og last det opp på din blogg (VIKTIG: Dette innlegget må deles i innlegget!) eller del det på Instagram med hashtaggen #dogdivafashion, og link til min Instagram-konto (Dogdivanorway). Når du har gjort det, legger du igjen en kommentar her slik at jeg vet om at du deltar :)


Noen av de flotte hundene som er med i konkurransen :)


Noe av dette vil dukke opp i posten til den heldige vinneren.

Ettersom jeg ikke har så stor blogg, ennå ;), er sannsynligheten for å vinne stor! Så ikke nøl med å delta :)

Ha en fin kveld <3

 

21.09.2015

Tv-sex mer akseptert enn hundeklær

 • Skrevet: 21.09.2015
 • Klokka: 20:25
 • Kategori: Blogg

Jeg har hatt hund i alle år, og har alltid likt å pynte dem. Og det er det mange som liker å kritisere. Folk peker, ler, og kommer med stygge kommentarer. Dette innlegget er til dere som mener at det er dumt og fjollete med hundeklær. Norge er et vakkert land, og mange av månedene er kalde. Da gjelder det å ta hensyn til de rasene som ikke tåler kulden like bra som huskyene og malamutene. Små hunder med lite pels fryser på vinteren, og noen store raser synes også det blir fryktelig kaldt til tider. Link til rasene som tåler sprengkulda bra: http://www.allehunderaser.com/hunderaser/hunderaserkaldtklima.php

Hva er forskjellen mellom et vanlig dekken og en jakke med bling på? Og hvorfor i all verden er det feil å skjemme bort sin firbente venn med noe fint til sommeren? En fin kjole eller t- skjorte? Det er din beste venn som har maks 15 år og leve med deg. Hvorfor i alle dager skulle man ikke få lov til å dulle med sin lille venn? I helgen opplevde jeg noe veldig ubehagelig da jeg sto på markedet på Olaf Ryes Plass. Mens det sto kunder og så på klær til hunden sin, sto det en voksen dame og skrek "herregud, jeg bruker ikke klær på hunden min". Det var også noen fjortiser som gikk forbi og kritiserte. Selvfølgelig trenger ikke alle å dresse opp hunden sin, og det er helt greit, men dette trenger man vel ikke å si høyt? 

 

Min lille engel, Blanca <3

Det å pynte hundene sine kommer ikke fra Paris Hilton. Det stammer helt fra oldtidens Egypt der folk brukte dekorative krager for å pryde hundene. En krage ble oppdaget i graven til den gamle egyptiske adelsmannen Maihar Piri i 1 440 f.Kr. Overklassen har dekorert sine firbente følgesvenner i århundrer, og det er fotografiske bevis fra 1900-tallet der mennesker pynter hundene sine i menneskelige kostymer.

Å pynte hunden sin er også veldig mye mer vanlig i USA, men vi henger etter som vanlig. Omsetningen for hundetilbehør stiger for hvert år, også her til lands. 

Hundeklær har mange flere kvaliteter enn kun å se bra ut. Det kan hjelpe til med å holde hunden ren, tørr og varm, i tillegg til å hjelpe hunder som klør seg mye (på grunn av allergi) eller hunder som blir solbrent. Det er viktig å huske på at hunden skal trives med klærne på, trivsel kommer alltid først. Jeg kler ikke på hundene mine plagg de ikke er komfortable i, med mindre det kun er for å ta et morsomt bilde eller lignende. Husk at det er viktig å kle opp hunden fra den er valp, slik at den blir vant til å ha på seg klær. Det er ikke hyggelig å se en hund som skammer seg med halen mellom beina. 

Paradise Hotel sesong 7 rullet over skjermen tidligere i år. Der er det helt vanlig å drikke seg full og ha sex. Og nå er det tydeligvis blitt for kjedelig med vanlig sjekke-tv, så folk må kle seg helt nakne for å prøve å finne kjærligheten. Dette har blitt normalt. Men å se en glad hund med en fancy jakke og lakkede klør gir folk bakoversveis. Hvor er logikken i dette?

Jeg kommer alltid til å pynte hundene mine, bruke barnevogn når jeg skal på kafé, og lakke klørne til prinsessen min Blanca. Jeg gir blanke faen i hva folk mener om det. De kan le av meg på gata, peke og fnise. Jeg bryr meg ikke så lenge jeg vet at hundene mine har det bra, og jeg synes det er stas å pynte dem litt. Som hund, så eier, er det ikke det de sier? ;)

Så til alle dere som hele tiden må snakke så jævlig høyt eller gå direkte bort til oss som liker å pynte på våre kjære små: Back off, dere har ingen rett til å kritisere oss. Det er rett og slett trakassering. Og til dere som har lyst til å pynte hunden deres; bare gjør det. Og til dere som allerede gjør det; fortsett med pyntingen og dullingen, dyrene våre fortjener kun det beste.

Kom gjerne med deres mening, og ha en fin kveld :)
18.09.2015

Buisness class til Shanghai;)

 • Skrevet: 18.09.2015
 • Klokka: 20:27
 • Kategori: Meg i Media

God kveld alle sammen<3

Håper så mange som mulig deltar på konkurransen jeg lagde i går. Jeg har utrolig mye fint å gi vinneren:) Det var jo ikke så lenge siden jeg reiste til andre siden av verden, nemlig til Kina:) Vi fløy med Qatar Airways som er et an verdens beste flyselskaper. Som sagt har jeg jo flyskrekk, så vi fløy buisness class hele veien dit. Det er så deilig å bare legge seg ned og sove. Man får så god service på dette flyet og en gave når man ankommer setet sitt:) Det liker vi. Grunnen for at jeg dro til Shanghai av alle steder i verden er fordi det skulle være en kjempestor messe der; Pet Fair Asia 2015. Jeg ville få inspirasjon til hundeklær, skape kontakter med forretningsfolk og se hvordan hundefrisørene utfører klipp og stell. Bilder og mer info kommer i et innlegg senere :)


De har så mye kule hunde magasiner i Shanghai.


Jeg håper dere liker bloggen min?;) Kom gjerne med noen forslag til hva jeg skal skrive om<3

ønsker dere en fin Kveld videre <3 

17.09.2015

Dog Diva kårer månedens motehund:)

God ettermiddag kjære lesere<3 Har dere det fint i regnværet?;) I dag tenkte jeg å kjøre på med en morsom konkurranse på bloggen min. Er så lenge siden sist:) Og det er like gøy hver gang. Vi elsker hundene våre, ikke sant?;) Og det er jo litt ekstra gøy å dulle med de! Så nå gir jeg dere en flott sjanse til å stikke av med en kjempeflott premie til din firbente venn.

Post et bilde av din kjælevenn med et plagg på:) Sleng på finstasen, hva nå enn det måtte være, og last opp bildet på din blogg (VIKTIG: Dette innlegget må deles i innlegget!) eller del det på Instagram med hashtaggen #dogdivafashion, og link til min Instagram-konto (Dogdivanorway). Når du har gjort det, legger du igjen en kommentar her slik at jeg vet om at du deltar :)
Må legge til et lite bilde av mine to yndlinger <3 Det siste er fra VG Helg.

Håper på å se mange flotte bilder av hundene deres!

PS. Konkurransen avsluttes neste torsdag, kl. 20.00.

 

16.09.2015

Mine første ekte fans:)

 • Skrevet: 16.09.2015
 • Klokka: 20:27
 • Kategori: Blogg

God kveld til dere alle fine sjeler der ute :)

Det blir veldig sene blogginnlegg om dagen, men det kommer til å endre seg om noen uker. Holder på med et spennende prosjekt. Jeg har alltid vært en kreativ sjel og hodet mitt er bare fullt av ideer. Sier mer om det når alt er klart:)


I går kveld gikk jeg inn på mailen min og fikk en utrolig hyggelig overraskelse:) Jeg fikk en mail av en som kaller seg Daniel. Han har laget et mobildeksel av meg. Det kaller jeg en ekte, og ikke minst dedikert fan! Og det setter jeg enormt stor pris på, synes det ble veldig fint også:) Skikkelig kreativt! Er så utrolig hyggelig med fans.Det varmer hjertet mitt, og jeg blir så glad for alle fine ord <3Kult å se seg selv på et deksel😃

 

Og da jeg var på European Dog Show fikk jeg møte Malin. Hun er så hyggelig og søt, og veldig moden for alderen. Hun ble best in show veteranklassen på handling 2015, og hun er bare 13 år. Imponerende!


Selfie som Malin postet på instagram-kontoen sin <3

Så ønsker jeg dere en god kveld videre:) Takk til dere som leser bloggen min!

Nå blir det film og en sen middag på meg etter en lang arbeidsdag:)

14.09.2015

Endelig fikk jeg Apple Watch:)

 • Skrevet: 14.09.2015
 • Klokka: 21:19
 • Kategori: Meg i Media

God kveld butterflies <3

Sto opp til regn i dag, kunne virkelig ønske det var sol året rundt i vårt lille land. Får krysse fingrene for at det blir sol til helgen:) Jeg forbereder innlegget mitt om turen til Shanghai og hvorfor jeg tok turen dit. Tenkte å poste en liten smakebit på hva jeg shoppet der. Jeg var så heldig at jeg fikk meg en Apple watch. Har ønsket meg den veldig lenge. Den er jo så fin og praktisk. Det finnes utallige modeller, farger og størrelser. Den dyreste koster 150.000 kr, ganske drøyt! Min kostet 7000 kr:) Det er like mye som en ny mobil nesten. Og jeg tror faktisk prisen blir dyrere i Norge. Det blir spennede å se. Den ble lansert i Kina for fem måneder siden. Appple-produkter blir jo laget i Kina, så vi henger langt etter. Jeg vet ikke når klokkene kommer til Norge, men det er vel ikke så lenge til. Så får vi se om de kommer til å få like mye utvalg av klokker som Apple store i Shanghai hadde.  

Man kan sende meldinger, motta anrop og ta en rask telefonsamtale med den innebygde høyttaleren og mikrofonen. Du kan uttrykke deg på unike, morsomme og mer personlige måter:) Gleder meg til å ta den i bruk!


Den til venstre er min :)
Disse klokkene koster 150.000 kr og er forgyllet med ekte gull rundt kanten

13.09.2015

Vellykket markedsdag

 • Skrevet: 13.09.2015
 • Klokka: 19:40
 • Kategori: Blogg
God kveld søtinger:)  Håper dere har hatt en fin helg. Synd at det regnet og var kaldt. Brr, hater kulda:-(

Takk til alle dere som kom og besøkte meg på standen min i Bogstadveien i går. Veldig hyggelig. Jeg selger jo de kuleste hundeklærne i hele Oslo, så dere gjorde et skikkelig kupp der:)
Alexandra Joner kom innom og kjøpte den kuleste jakken man kan få tak i til hunden sin. Ble veldig glad og overrasket da hun kom med den søte hunden sin:) Hun er jo så hyggelig og søt. Vil farge håret mitt i rosa selv jeg nå!
Denne jakken kjøpte Alexandra :)
Til alle dere som ikke hadde mulighet til å komme til standen min i går: Fortvil ikke, jeg skal nemlig stå tre dager på rad i Birkelunden park neste helg. Kommer tilbake med mer info om det senere:) Ønsker dere alle en fin kveld videre. Klemz

Fine Blanca med den flotte kåpen sin :)


Søte Nicky<3
En søt liten mops prøvde de flotte klærne våre :)
12.09.2015

Markedsdagen!

 • Skrevet: 12.09.2015
 • Klokka: 09:00
 • Kategori: Blogg

ENDELIG er høstens store markedsdag i gang! Møt oss i Bogstadveien i dag fra kl. 09-17. Nå kommer snart kulda snikende, så det er viktig å kle de små firbente for det kalde været som kommer. Vi har masse tilbud på flotte, varme hundeklær fra 100-600 kr plagget. Dette er hundeklær av høy kvalitet, så jeg anbefaler dere å komme og ta en titt;)

Her har dere en liten sneekpeak på noe av det som skal selges:


Kom gjerne innom for å slå av en prat! Håper vi sees <3

09.09.2015

På tide med rumpeimplantater?

 • Skrevet: 09.09.2015
 • Klokka: 22:09
 • Kategori: Blogg
God kveld kjære lesere <3

I dag fikk jeg gave fra en veldig god venn av meg som har vært i Rio De Janeiro. Fikk ekte brasiliansk bikini av han. Gleder meg til å bruke den til neste sommer. Må først trene opp kroppen min ;) Er det noen av dere som har vært i Brasil? Jeg har flyskrekk så jeg vil helst unngå å fly hele veien dit. Det er en del tropiske stormer på den strekningen og jeg hater turbulens. Og vennen min sa det ristet halve veien til Rio. Kanskje det er mulig å komme seg dit med båt? :)
Jeg fikk bikini fra den kjente BumBum-butikken. Og dere vet kanskje hva den butikken er kjent for? Det er de som har laget den verdenskjente bumbum-konkurransen som kårer Brasils fineste rumpe:) Bare se på de jentene under her som er med på konkurransen!

Jeg har alltid ønsket meg en stram rumpe uten å trene. Creds til de som jobber ræva av seg for å få en fin rumpe, men det er ikke noe for meg. Derfor har jeg planer om å dra til Brasil og gjøre brazilian butt lift hos en veldig dyktig lege der nede. Det er like vanlig å ta rumpeoperasjoner i Brasil som det for oss nordmenn å spise brød med brunost eller å stå på langrennsski. Jeg har i utganspunktet en ganske stor og fin rumpe, men med tiden kommer den til å henge:-( Så hvorfor ikke ha en stram rumpe helt til du blir 100 år:) Og jeg må innrømme at det å dra på treningsstudio frister lite, selv om jeg vet at jeg må gjøre det også. Jeg skulle vært som Jennifer Lopez. Hatt en personlig trener som bodde i samme hus som meg, og pushet meg fra morgen til kveld, men det har jeg ikke. Så da er jeg litt lat og tyr til den enkle løsningen. Sprøyte fett i rumpa!
08.09.2015

Min sommerferie

 • Skrevet: 08.09.2015
 • Klokka: 19:47
 • Kategori: Blogg

Yes my dolls<3 Hvordan går det med dere? Håper dere alle har hatt en strålende dag <3 Jeg henger litt etter med å skrive om hvordan min sommerferie har vært, men den har vært helt amazing<3 På starten av sommeren dro jeg en uke til Marmaris. Det er en by som ligger på en halvøy på sydvestkysten av Tyrkia. Jeg har vært i den byen mange år på rad nå og jeg koser meg like mye hver eneste gang jeg er der, byen har masse strender og shoppingmuligheter, i tillegg til mange hyggelige steder å se. Jeg har utrolige mange fine minner fra stedet. Så jeg anbefaler alle å ta seg en tur dit :)

Selfie fra Marmaris :)

Så gikk ferden til Istanbul, tenkte det var på tide å besøke selve hovedstaden i Tyrkia:) Det var en veldig hektisk storby med masse mennesker. Vi fikk ikke sett hele byen siden det rett og slett er for mye folk og vanskelig å komme seg rundt. Man risikerer å bli sittende fast i trafikken. Er veldig glad for at vi sjekket inn på Hilton hotell, det ligger i et flott område med masse grøntareale rundt. Og de er et av få som har utendørs svømmebasseng.Utsikt fra en utrolig flott restaurant vi besøkte i Istanbul, Sunset Grill & Bar heter restauranten.

Shopping fra Victoria Secret store Istanbul<3 Får aldri nok av Lipgloss<3 

Shopping<3
Selfie fra Istanbul :)

Snart skal jeg skrive om min spennende tur til Shanghai :)

07.09.2015

Forberedelser til utstilling

 • Skrevet: 07.09.2015
 • Klokka: 16:45
 • Kategori: Blogg
God dag alle sammen<3  Da er det endelig mandag, og en ny og spennende uke er i gang:)

Tenkte å skrive litt om forberedelsene som jeg gjorde i forkant av min første utstilling. En hund skal alltid være ren og velstelt før et show, men man har ikke mulighet å vaske hundene på messen, så det ble gjort hjemme. Jeg brukte to dager på å vaske, gre, føne og kure Tiffany. 
Dagen i forveien skilte jeg henne vekk fra de andre hundene mine, så hun fikk mest mulig ro og fred. Så kom endelig dagen vi skulle på European Dog Show:) Da vi kom gikk jeg til ringen min som var nr.14, satte fram bordet mitt og produktene hennes.
Bentley var med som støtte, han er så rolig og fin, og jeg tror han hjalp Tiffany med å forholde seg rolig :)
Det er veldig viktig å ha bra produkter til utstillingshunder, men det kan jeg komme tilbake til i et annet innlegg:) (om hva jeg bruker og hvilke tips jeg har fått på veien). Jeg hadde to timer på meg før det ble min min tur. I løpet av de timene skulle hun børstes, sprayes og få en fin sløyfe i håret.
Kiss my duck lips <3

Det er på en slik dag man skal gi alt for at hunden din skal se best ut. Så det krever mye arbeid, tålmodighet og ikke minst lidenskap for å oppnå best mulig resultat.
Jeg har ikke lært meg hvordan man setter opp håret i den typiske "malteser-show-looken", så det ble en vanlig sløyfe på søte Tiffany. Men det ble et bra resultat uansett.
Slik så Tiffany ut da vi kom.

Slik så hun ut like før vi skulle gå i ringen.
Jeg har ikke tatt like bra vare på håret til Tiffany slik som de mest seriøse utstillerne gjør. Jeg er opptatt av at hun skal få være hund, og ikke bare en pyntegjenstand som ikke får lov til å leke utendørs. Hun skal få være en glad hund, men det blir ikke leking i regn og gjørme fremover om vi virkelig skal satse på dette ;) Men livskvaliteten går selvfølgelig først :)
Ønsker dere alle søtinger en fin dag videre<3 Stay tuned!
06.09.2015

Utstiller i European Dog Show

 • Skrevet: 06.09.2015
 • Klokka: 12:00
 • Kategori: Blogg

Hei alle sammen:) Det er så lenge siden jeg har blogget nå og det har vært mye frem og tilbake med den. Men det er fordi jeg har en jobb som krever veldig mye, og det tar mye tid. .Men nå har ting roet seg og nå er jeg klar for å blogge om mitt mer spennende liv :) Jeg kan ikke love at det kommer ut innlegg hver eneste dag, men jeg skal prøve så godt jeg kan!I går var jeg på min aller første hundeutstilling med Tiffany Star, jeg rett og slett bare kastet meg ut i noe som jeg har null peiling på. Jeg hadde ikke øvd noe med Tiffany og jeg selv hadde ikke trent på å handle henne. Jeg har heller ikke brukt papilotter i håret hennes fra hun begynte å få litt lengde. Men jeg tok uansett sjansen, og valgte å stille henne ut i European Dog Show 2015 i juniorklassen. Jeg ville se om hun hadde potensiale og om dette var noe for meg. Og jeg elsket det. Det var så gøy og spennende!

Jeg var litt stressa før jeg skulle ut i ringen, det var like før jeg brukte en annen til å stille henne ut for meg, men jeg tok tak i meg selv og tenkte "dette klarer du Jade!" :) Det er ingen som kjenner Tiffany like godt som meg og hun hadde sikkert blitt redd av å bli ført rundt av en fremmed person. Etter to timers venting ble det endelig min tur... Tiffany skulle konkurre mot fire andre hunder. Jeg kom meg i meg i ringen og var ikke nervøs lenger. Jeg forklarte dommeren at det var min første gang, og han sa det kom til å gå helt fint, og at jeg skulle slappe av. Han var kjempehyggelig!

De andre malteserne var kjempefine, og jeg kunne se at de hadde lagt masse arbeid i å stelle håret til hundene sine. Jeg hadde egentlig forventet å komme på sisteplass med tanke på hva slags utgangspunkt jeg hadde, og derfor ble jeg utrolig overrasket og glad da vi kom på tredjeplass! Vi må øve mer på selve gangen og holdningen, men Tiffany var utrolig flink! Jeg fikk gul sløyfe, og dermed kom vi ikke videre til gruppene eller best in show. Men det var jo tross alt første gang ;)
Jeg fikk så mye motivasjon av å se alle de flotte malteserne med det vakreste håret, så nå er det bare å sette i gang med å legge inn papilotter på Tiffany.

Dogdiva

Jade-Madelen Sommer


Velkommen til den offisielle bloggen min. Jeg går under alias Dog Diva, Jeg elsker å følge med på de siste trendene innen "The dog industry".

Etter min mening ligger Norge langt bak når det gjelder trender. Hva er galt med å pynte hunden med klær, skjemme den bort med spa eller legge neglelakk på menneskets beste venn? Jeg synes hunder fortjener kun det beste og jeg elsker å dulle med mine små firbente.

Jeg reiser verden rundt for å hente inspirasjon, og her får dere ett innblikk i mitt liv:)

Til presse: For henvendelser, send en mail eller ring til dogdiva.no@gmail.com

Bloggdesign