hits
16.10.2015

Chihuahua = veskehund?

 • Skrevet: 16.10.2015
 • Klokka: 21:34
 • Kategori: Blogg
Nok en gang skal folk ytre sine meninger om dyrevelferd og hundehold. Nå er jeg rimelig lei av at alle skal ha så sterke meninger om dyr og hvordan vi mennesker velger å behandle dyrene våre. Spesielt fra mennesker som ikke har peiling på dyr eller ikke har hund selv. Sitter du på masse kunnskap blir det en annen sak, men noen må bare spy ut negativitet. Det er jo en klassiker det. Norge er et spesielt land og det virker som om det kommer til å ta lang tid før nordmenn begynner å akseptere at noen ser annerledes ut og gjør ting som skiller dem fra mengden. 
Så lenge dyret ikke blir mishandlet på noen måte, så må man vel få lov til å dulle med sin beste venn så mye man vil? Kall hunden din Chanel eller Ferrari, hva nå enn du måtte ønske. Pynt hunden din så mye du vil. Hunder elsker å få oppmerksomhet. Ingenting er bedre enn det. 
Også har vi "veskehund-temaet"... Noen små hunder føler seg trygg der. Chihuahuaen er faktisk en vakthund (derfor mange bjeffer mye) og en selskapshund, men ingen fuglehund som skal ut og jakte i skogen. Men de små trenger rikelig med mosjon, og jeg vet om flere eiere som tar med sin chihuahua opp til fjellet. Så det har ingenting å si hvilken størrelse hunden er. Og hva vet man egentlig om hunden som sitter i vesken? Kanskje den har gått en lang tur i skogen og er med matmor på en liten handletur?
Noen mener at hunder har blitt et statussymbol, og at noen kun skaffer seg en liten tass for å vise seg frem. Det samme gjelder barn synes nå jeg, noen av de går rundt med merkeklær i barnehagen. Og på ungdomsskolen viser de stolt frem dyre klær og vesker, som får andre til å føle seg mindre verdt fordi de ikke har like god råd... er det liksom greit? 
Det som er helt sikkert er at alle hunder er forskjellige, uansett hvilken rase det er. Vi har en chihuahua i barnehagen som elsker å gå lange turer i skogen, og han er den siste som faller til søvn når de skal hvile. Mens divaen min Blanca elsker å sitte i vognen sin. Hun står og logrer og bjeffer helt til jeg setter henne oppi den.


Én ting er i alle fall sikkert, og det er at hundeindustrien bare fortsetter å vokse. Endelig har vi fått dyrepoliti, selv om det bare er en prøveordning. Bør vi ikke fokusere på dyrene som faktisk blir utsatt for mishandling, i stedet for nabobikkja som har på seg et klesplagg? 
Også må jeg få frem en ting: Selv om bloggen min er rosa, og det kan virke som at jeg lever i en rosa boble hvor jeg bare duller med hundene mine... i hundebarnehagen blir ingen hunder behandlet som pyntegjenstander. De får lange turer i skogen, og profesjonelle hundetrenere tar vare på dem. Det er veldig viktig :)
Ønsker dere en fin helg<3 

15.10.2015

Dagens modellbilder og innsamling

 • Skrevet: 15.10.2015
 • Klokka: 20:55
 • Kategori: Blogg

God ettermiddag<3 Startet dagen kl. 07.00 i dag, fordi vi skulle ha planleggingsmøte. Vi jobber med web-siden vår, og har holdt på en stund nå. Gleder meg til at det blir ferdig. Er veldig deilig at solen titter frem. 

I dag fikk vi tatt litt bilder. Dagens shoot var av Tiffany & Blanca. Er de ikke søte? 
Engelen min<3Bilde fra dagens møte.

Her om dagen ble jeg kontaktet av en dame som samler inn kjæledyrutstyr (leker, klær, halsbånd og annet tilbehør) til dyrebeskyttelsen i Spania. Kontakt meg eller ring/send henne en melding på 47200343 om dere har noe dere ønsker å gi til dyr som virkelig trenger det<3

Hva har dere gjort i dag? Setter veldig stor pris på kommentarer.

14.10.2015

Jeg vil lære å synge

 • Skrevet: 14.10.2015
 • Klokka: 17:45
 • Kategori: Meg i Media

Jeg har alltid elsket å synge. Helt fra jeg var liten. Jeg spilte piano, leste noter og sang i kor. Musikk var det eneste faget jeg fikk toppkarakter i. Jeg fikk alltid høre at jeg var veldig musikalsk og hadde en pen stemme. Jeg husker den dag i dag at moren min tok meg med på pianotimer i Oslo. Husker pianolæreen min var veldig imponert over meg. Og jeg elsket det❤️ Men det ble det en brå slutt på det da min mor døde. Nå synger jeg mye hjemme.

Det frister veldig å begynne hos en sangpedagog. Jeg trenger veiledning og må lære meg teknikker. Det er så deilig å bare synge en låt du virkelig elsker fra bunnen av ditt hjerte. Jeg elsker musikalske låter og ballader. Musikk som virkelig treffer. Her er en av mine favorittlåter...

1+1 

Purple rain

When You Believe

Stay

I´ll Be There

Lista er lang,men dette er noen av mine favoritter jeg liker og synge til:)

"/>

Her er låta jeg og en venninne lagde for moro skyld for en del år siden :)

Et bilde vi tok i forbindelse med Dollhouse-sangen. Ser jo ut som en dukke?:)

Skulle jeg ha prøvd meg som sanger hadde det nok blitt noe mer seriøst enn Dollhouse. Kunne dere tenke dere å høre meg synge? Og kan dere anbefale noen sangpedagoger i Oslo?

Vi blogges <3

13.10.2015

Provoserer seg til topps

 • Skrevet: 13.10.2015
 • Klokka: 22:44
 • Kategori: Blogg

Hei alle sammen <3

Statistikken går veldig opp og ned, men det er kanskje vanlig. Jeg synes jeg fortjener en bra plassering på blogg.no, synes ikke dere? Er ikke min blogg spennende nok, eller er det mer nakenbilder som må til for å få flere lesere? Synes jeg har en ganske innholdsrik blogg, føler jeg motiverer og inspirerer andre. Jeg prøver i alle fall å komme med flotte innlegg og fine tekster. Må man kle av seg og ha syke overskrifter for å få lesere? Er det kun det som fanger oppmerksomheten til folk?

Jeg har vært litt av og på i bloggverdenen i ca. ett år nå. Jeg følger med på hva som skjer på blogg.no; folk rykker opp og ned som jojo-er hele tiden. Det er kun toppbloggerne som holder seg stabilt. Mye som blir skrevet er bare tull og fjas. Mange lager en blogg for å kødde. Hvor er kvaliteten? Man vil vel lese en blogg som gir mening? Jeg kan fortelle dere noe dere ikke vet, og det er at jeg lagde min første blogg på denne plattformen for syv år siden. Den ble kalt jadesuniverse.blogg.no jeg fikk en del lesere og skulle bare fortsatt med å blogge på den tiden. Det var bedre før i tiden og lettere for å få seg lesere. Nå virker det som om folk bare klikker inn og ut igjen. Utrolig kjipt og kjedelig at det har blitt sånn. 

Kom gjerne med tilbakemeldinger på hva dere vil lese mer om, slik at jeg kan gjøre bloggen bedre :)


Ellers har jeg hatt en veldig fin dag. Solen skinte, og da må man bare smile:) Jeg fikk fikset neglene mine i dag hos TLC beauty-salong i Oslo. Jeg gikk for en farge jeg vanligvis ikke bruker, men det er høst så da er litt mørkere farge veldig fint:)
Slik ble resultatet. 

Ha en fin kveld  mine kjære lesere  <3

11.10.2015

Pelsstell og Pizzakos

 • Skrevet: 11.10.2015
 • Klokka: 22:39
 • Kategori: Blogg

Yes, da er snart søndagen snart over for denne gang. Jeg elsker søndager. Da pleier jeg som regel og sove lengst mulig:) Deilig å ha en dag man ikke har så mye forpliktelser. Snart skal jeg delta på en ny hundeutstilling, den finner sted i Hamar på vikingskipet, så da må Tiffany forberedes. I kveld vasket og kuret jeg henne og satte inn papiljotter. Det må hun gå med hele tiden så lenge hun er en utstillingshund. Jeg fikk desverre ikke tatt bilder av det, men poster det i morgen :)
Spectrum er en veldig bra kur for pelshunder. Den anbefales:)

 Fine Tiffany <3Kuren er lagt inn. 

Nå har vi spist pizza og sett på film, og Bentley og Blanca har sloknet. Ønsker dere en god natt <3

10.10.2015

Mitt møte med Petter Stordalen

 • Skrevet: 10.10.2015
 • Klokka: 18:56
 • Kategori: Meg i Media

Hei og god ettermiddag<3

Håper dere nyter lørdagen:) Jeg ser på meg selv som en gründer en som har turt å satse i vårt lille land Norge. En som har bygget seg opp fra ingenting. Da mener jeg null og ingenting. Jeg har hatt en veldig tøff oppvekst og kommer ikke fra en typisk kjernefamilie med hus og stakittgjerde. Jeg har ikke fått støtte og forståelse av min familie, og heller ikke hatt mange gode venner gjennom oppveksten min. Jeg har hatt venner som var overbevist om at det ikke skulle bli noe av meg. Men det ble det.

I dag fikk jeg møte en av mine store helter. En som virkelig har bygget seg opp fra ingenting, nemlig Petter Stordalen. Han har alltid inspirert meg, han er gründer, morsom, blid, utadvendt og en av de store gutta. Tenk hva han har fått til!!!! Og det er fordi han han har turt å satse. Han leste en setning fra boka si som er noe jeg kommer til å ta med meg videre: "Det er tøft å satse. Det er derfor så få tør å gjøre det. Og det skal vi være takknemlige for. Det gjør nemlig alt så mye enklere for oss som tør".
Etter boksigneringen med Petter Stordalen tok jeg turen til Lille Asia og avsluttet dagen der med en lunsj og en flaske cava
Ønsker dere alle en god kveld videre <3 

 

Stay tuned<3 

09.10.2015

Mye oppmerksomhet fra media

 • Skrevet: 09.10.2015
 • Klokka: 18:29
 • Kategori: Meg i Media

Hei og god kveld søtinger <3

Det har vært mye fokus på at dyreeiere menneskeliggjør kjæledyrene sine i det siste, og spesielt  etter at mattilsynet kommenterte hva de mente om det i går. De var så klart imot å behandle dyr som mennesker. Det ble en stor sak, og det kom masse stygge kommnetarer fra folk som har sterke meninger om dette, og som er uenige i bruk av hundeklær osv. I går rant det inn masse henvendelser fra nyhetskanaler på mailen min, om jeg ville stille opp på tv-intervjuer og slikt. Jeg føler ofte at jeg blir fremstilt feil av media, og er veldig forsiktig med hva jeg takker ja til å være med på. Jeg ønsker ikke å uttale meg noe om dette på bloggen nå, men det kan hende det kommer et intervju i løpet av kort tid.

 
Min lille nydelige Blanca <3


Kiss Kiss <3

 
Blanca elsker å bli dullet med <3
 

Ønsker dere alle en god fredagskveld videre <3

Stay tuned <3

 

08.10.2015

Min andre hundebarnehage

 • Skrevet: 08.10.2015
 • Klokka: 21:05
 • Kategori: Blogg

Hei og god kveld!

Håper dere har det fint <3   

Det var jo en periode jeg ikke blogget noe, jeg ble borte noen måneder. Og det beklager jeg. Men dette var grunnen for det. Jeg ville egentlig blogge om prosessen da vi holdt på med hundebarnehage nummer to. Men jeg ville det skulle være en overraskelse:) Kan jo ikke røpe alt!

Etter tre måneders tid med oppussing, planlegging og stor etterspørsel, ble hundebarnehage to en realitetl. Og den har fått plass på Grünerløkka. Så nå har jeg to avdelinger. Den er så fin, og jeg er superstolt av det jeg har fått til:) Det krever mye å starte et firma i Norge. Med så mye skatter og avgifter så er det ikke lett. Men vi mennesker strekker oss langt for dyrene våres. Og jeg har veldig stor tro på dette konseptet. Avdelingen på Grünerløkka er mye større enn den på Majorstuen. Vi har plass til flere hunder og det er større plass for de firbeinte å boltre seg på:) CityDog er jo tross alt Norges flotteste hundebarnehage. Så til dere som har en liten hund i Oslo: Vi tilbyr to dagers gratis prøvetid for din lille kjæledegge. Dette er for å se om den trives og om dere er fornøyd med oss. Så ikke nøl med å ta turen. Dere er velkommen til å se hundebarnehagen og hilse på. Vi har åpent hver ukedag, fra kl. 07-18.

Se  vår flotte hundebarnehage på Grunerløkka <3
Innerste romLekerom Første rom

Jeg samler på alle avisutklipp og henger det i hundebarnehagen:)

Bilde av meg fra da jeg var på forsiden av VG helg:)

Denne flotte lampen kjøpte jeg på Amøbler. En dansk designer som har laget denne:)
Jeg elsker bilder av hunder, så jeg har masse flotte hundebilder i barnehagen <3

 

Hva synes dere? 

Ønsker dere en fin kveld videre <3 

07.10.2015

Sneekpeak på photoshoot

 • Skrevet: 07.10.2015
 • Klokka: 21:15
 • Kategori: Blogg

Hei alle sammen<3

I går hadde jeg en photoshoot med hundene mine, og jeg måtte selvfølgelig pynte de litt for anledningen :) Kanskje ikke så rart at mange stirrer og stopper opp for å ta bilder, men det er egentlig bare morsomt. De er jo så fine <3Dette var bare noen få bilder, det kommer flere i et senere innlegg. Ville bare si hei, og ønske dere en fin kveld <3

06.10.2015

Ekstrem hundestyling

 • Skrevet: 06.10.2015
 • Klokka: 14:51
 • Kategori: Blogg

God dag alle sammen <3

Jeg har lovet å lage et innlegg om Shanghai, men jeg må dele det opp. Har så mange bilder fra turen. 

Turen til Shanghai var helt fantastisk, og jeg vil absolutt reise dit igjen <3 I dag tenkte jeg å skrive litt om Creative Grooming. På norsk betyr det å farge hunder. Dette er som sagt ikke utbredt i Norge i det hele tatt, og det kommer vel til å ta en stund før det blir akseptert her i vårt lille land. I USA, Asia og England er det kjempestort. Og det blir bare mer og mer utbredt rundt omkring i verden. Moods of Norway hadde to store pudler i rosa på et av sine moteshow i Norge.

Det foregår store Creative Grooming-konkurranser rundt omkring i verden. De som utfører dette har mange års erfaring og vet hva de driver med. De tar dette veldig seriøst. Det er jo kunst. Og fargene er IKKE skadelig på hunden. På messsen i Shanghai fikk jeg se dette på nært hold for første gang i mitt liv. Og det var helt utrolig å se. Hundene var så avslappet der de satt og ble stylet, klippet og farget. Jeg fikk øye på en puddel som satt i en hylle. Jeg trodde først det var en bamse, men det var faktisk en ekte hund. Herrgeud, jeg døde nesten på flekken da jeg så henne. Hun satt helt rolig og bare skuet utover folkemengden. Hun var så nydelig <3 <3 Jeg kunne seriøst ha løpt rundt med en sånn hund hele tiden:)  Se den stylingen på henne. Og hun hadde bling i håret sitt,da er jo jeg solgt.)  Den puddelen tilhører en dame som er en av verdensmesternene i Creative grooming. 


Jeg var så heldig som fikk holde henne, siden jeg er blond og er fra Norge ;) Hun ser bedre ut på håret enn meg:) 

Se det flotte bildet som de har tatt av henne på veggen 


Doll Face <3


Ser dere hvem denne  Disney-figuren er? :) 


Se de blomstene:) Det ligger flere timers jobb bak creative grooming. Blomstene er ikke tilbehør, det er faktisk pelsen til hunden. Puddel er rasen som blir brukt mest til creative grooming.


Så tålmodig <3


Da var resultatet ferdig:) 

Kanskje jeg er eksentrisk, men jeg synes det er kjempestas. Hadde jeg hatt en hvit pomeranien så hadde jeg farget den babyrosa <3 og hunden selv vet jo ikke hvilke farge den har på pelsen. 

Og til dere som synes dette er dyreplageri så er det feil ordvalg av dere. Dyreplageri betyr at du mishandler eller plager dyret, ifølge ordboka. Og disse dyrene blir ikke påført smerte. Det er som om de er hos hundefrisør og får seg en klipp og vask:) 

Ønsker dere alle en fortyllende dag videre <3 Stay tuned

05.10.2015

Tur i solen

 • Skrevet: 05.10.2015
 • Klokka: 21:44
 • Kategori: Blogg

God mandag alle sammen <3


For et deilig vær å stå opp til. Solen skinner og det er så godt når den gjør det<3 Håper det varer for evig:)

I dag har jeg vært på trilletur med hundene mine. Haha, høres ut som om jeg triller barna mine. Hundene mine går tur, så ikke misforstå meg. De har fire bein, jeg vet det. Og de brukes også, men på folksomme plasser kan det være lurt å samle de i en vogn når jeg har med alle sammen :) Vi tok oss en lang tur ved Bogstad gård. Er så fint der ute. Prøvde å ta noen fine bilder av Blanca og hundene mine i finværet. Vil jo at dere lesere skal se mest mulig fine bilder<3 Nå skal jeg lage middag og jobbe med mitt spennende prosjekt. Det skal jeg fortelle dere om når alt er klart:) 

 Min lille fine Blanca <3 

 

Denne fine kåpen er fra min DogDiva-butikk <3


Min hjerteknuser <3


Fine hundene mine!


Uff, ser litt sur ut her :( Alle bilder kan ikke være perfekte!

Outfit:

Jakke - Gina Tricot Bukse - Weightless Sko - Utlandet Briller - Dolce & Gabanna

Ønsker dere en fin kveld <3

04.10.2015

Lørdagsshopping

 • Skrevet: 04.10.2015
 • Klokka: 22:34
 • Kategori: Meg i Media

God kveld fine dere <3

Denne helgen har jeg  kost meg med venner og famile. På lørdagen var det så flott vær, så jeg og en venninne bestemte oss for å ta en bytur i Oslos travle shoppinggater. Jeg prøvde å finne noen klær, men det gjorde jeg selvfølgelig ikke. Jeg må si at Oslo ikke er  et sted for shopping. Jeg blir helt frustrert hver gang jeg skal prøve å finne noe fint. Og hvis jeg virkelig finner noe jeg vil ha, så er det enten mangel på størrelsen min, utsolgt, eller det koster flere tusen kr for et plagg. Er liksom ingen mellomting. Må inrømme at jeg handler mest på nett eller i utlandet. Jeg fant noen fine hårbøyler på Bikbok. De kan bli morsomme å bruke til en photoshoot:) Også fant jeg noen flotte sko på Zara, men det var utsolgt for størrelsen min, så jeg må vente helt til tirsdag for å få de. Så da er det bare å vente:) 


Skoen fra Zara som ikke hadde størrelsen min:(


Hårbøyle fra Bikbok:)


De var jo litt søte da <3


Mikke Mus er søtt,men ikke på meg

Denne var litt fin,men jeg så ut som en påfugl i den:)


Bildet var kult,men dumt at halve ansiktet mitt forsvant....


Prøvde en fin lipgloss fra Inglot i Bogstadveien

 

Ønsker dere en fin kveld videre <3  stay tuned ;) 

 

02.10.2015

Obsession for nails

 • Skrevet: 02.10.2015
 • Klokka: 21:00
 • Kategori: Blogg

God fredag alle sammen<3

Endelig er det helg, og det betyr for meg å slappe av med familie og venner <3 Skal dere noe spennende til helgen?

Tenkte å skrive et innlegg om min neglavhengighet. Jeg har alltid vært opptatt av å ha fine negler, og jeg bare elsker fargerike negler med bling, glitter og design på. Jeg er faktisk utdannet negledesigner på Tone Lise-akademiet i år 2000, men jeg har aldri jobbet som det. Har bare masse neglprodukter:) Så jeg kan en del om negler og vet hva som er fint. Jeg har brukt to negledesignere i Oslo de siste årene. De er  kjempe flinke  til design og farge. De kan lage alt du ber de om:)  Vil faktisk si de er de beste i Oslo på akkurat det. Poster noen bilder av det de har gjort på meg de siste årene.


Disse neglene har Magdalena gjort <3 

Disse neglene har LC Beuty Studio gjort<3Disse neglene gjorde jeg selv på en venninne for noen år siden :)

Jeg synes det er viktig å ha pene, velstelte negler, det gir et godt førsteinntrykk :)

Ha en fin helg alle sammen!

01.10.2015

Vinnerne av konkurransen

God kveld alle sammen<3 Håper dere alle har hatt det fint siden sist jeg blogget<3 Beklager fraværet, men det har skjedd noe i privatlivet mitt som jeg velger å holde for meg selv inntil videre. Derfor har jeg ikke klart å fokusere på bloggen. Men nå skal vinnerne av månedens motehund kåres! :)

Takk til alle dere som deltok, så mange søte hunder der ute. Og de blir jo bare så søte med noe fint på. Jeg har valgt å plukke ut to personer som vinnere, da jeg ikke klarte å bestemme meg for én...... Og disse to stakk av med seieren:Vinnerne må sende meg en mail til Dogdiva.no@gmail.com med navn, adresse og størrelse til hunden sin:)


Det blir flere konkurranser fremover, så stay tuned! Ønsker dere en fin torsdagskveld videre :)

Dogdiva

Jade-Madelen Sommer


Velkommen til den offisielle bloggen min. Jeg går under alias Dog Diva, Jeg elsker å følge med på de siste trendene innen "The dog industry".

Etter min mening ligger Norge langt bak når det gjelder trender. Hva er galt med å pynte hunden med klær, skjemme den bort med spa eller legge neglelakk på menneskets beste venn? Jeg synes hunder fortjener kun det beste og jeg elsker å dulle med mine små firbente.

Jeg reiser verden rundt for å hente inspirasjon, og her får dere ett innblikk i mitt liv:)

Til presse: For henvendelser, send en mail eller ring til dogdiva.no@gmail.com

Bloggdesign