hits
31.10.2017

Vurderer større pupper

 • Skrevet: 31.10.2017
 • Klokka: 19:06
 • Kategori: Blogg

 

 

Jøss fremdeles på topp 20!

Det er så gøy å blogge når man får lesere, det motiverer veldig ;) Jeg har jo lenge tenkt på å legge inn større bryster enn det jeg har nå. Synes det er kjempe fint. Vet det hadde  sett bra ut på meg med min høyde. Er nok mange som  kommer til å reagere og tenke Neiiiiiii  ikke gjør det, du har store nok!  Liker den plastic fantastic looken jeg/ Barbie.

Men vi kan jo sammenligne det med Kim Kardashian?s rumpe. Den er jo mega stor og ekstrem. Hvorfor ikke ha store pupper?  Er det mer akseptert og sprøyte inn fett i rumpa  enn og legge inn silikon??? 

Et ekspempel. ?Hvis Kim hadde hatt XXL  pupper og ikke stor rumpe, hadde alle da lagt inn større pupper og droppa rumpa? Nå slipper hun selfølgelig unna fordi hun er berømt og tjener enorme summer på navnt sitt. Og DA er det ingen som reagerer. Vi skal jo egentlig bare holde kjeft!

Nå har jeg imidlertid  bestemt meg  for å legge meg under kniven igjen. Dette blir da hos en veldig kjent kirurg i USA som er ekspert på akkurat det å legge inn store implantater. Jeg skal gjøre dette før sommeren en gang. Lover jeg skal  holde dere oppdatert på mine big- boobs planer <3

 

Begge bildene som er lagt ut her er photoshoppet, tipper det er 2000 cc. Hva synes dere?;)

 

Jeg har forresten blitt kontaktet av en agent som jobber for Swarovski, vi skal møtes i morgen. Spent på det:)

 

Nå blir det en liten hyggelig Halloween middag med familien, så jeg må bare svinge meg rundt nå. 

Takk til alle som leser bloggen min <3

 

Stay tuned!

30.10.2017

Videohilsen

 • Skrevet: 30.10.2017
 • Klokka: 23:40
 • Kategori: Blogg

 

Hei igjen alle sammen:)

Beklager for sent innlegg i dag, men jeg holder nemlig på med å lage en videohilsen til dere. Det tar litt lenger tid en jeg trodde, så får ikke lagt den ut i dag:-( Jeg  vurderer å begynne å Vlogge fra min YouTube kanal ,Dog diva. Hva synes dere om det?  Hadde det vært gøy? jeg vil gjerne høres deres forslag & meninger

En liten selfie i pysjen før jeg legger meg

 

Ellers så har jeg vært på jobb i hundesalongen i dag. Også var jeg å shoppet meg et nytt plagg. Liker den veldig god og skal ha den på meg i morgen. Så da får dere se meg med den:)

 

Genser med et skjørt til og den er med litt glitter, perfekt for meg;)

 

Nå blir det natta på meg, opp tidlig i morgen. 

Ha det fint så snakkes vi

 

Stay tuned <3

30.10.2017

Spørsmålsrunde

 • Skrevet: 30.10.2017
 • Klokka: 15:14
 • Kategori: Blogg

Hei igjen alle sammen <3

I dag er det Mandag og det betyr ny uke og nye muligheter. Hva skal dere i dag da? Jeg elsker når dere kommenterer bloggen min<3 

Takk til alle som har klikket seg inn, selv om jeg vet at det er mange som har klikket inn pga.bildet mitt. Fikk et skikkelig bloog-boost der,) hadde vært utrolig gøy å bli på topp 20, men vi får se.

Jeg vil gjerne ha en spørsmålsrunde her på bloggen. Ser på kommentarer at det er mange av dere som  lurer på en del ting om meg:) 

Send inn alle spørsmål dere måtte ha, så svarer jeg neste helg:)  

 

Gleder  meg til å lese og svare på spørsmålene fra dere <3

 

Følg meg også på min Snapchat dogdivanorway

 

Stay tuned <3

 

 

29.10.2017

Janteloven

 • Skrevet: 29.10.2017
 • Klokka: 18:53
 • Kategori: Blogg

 

Gøy å se at så mange har klikket seg inn på innlegget mitt i går og i dag:)  Håper dere ikke ble blåst av banen med det bildet jeg postet av meg? Jeg prøver å formidle et budskap, men det er det visst ikke alle som forstår. Noen tenker bare,? Å herregud, se på hun useriøse bimboen der!? Jeg er vel heller det motsatte. Jeg synes bildet passet veldig bra med overskriften:) 

 

Støvlettene jeg har på meg er superkule,de kan kjøpes her:)  https://advrl.com/oPpAyMpR

I går kveld fikk jeg mld av godeste Facebook at bildet mitt ble slettet! Noen har selfølgelig rapportert det som spam. Det viser bare hvordan syn folk har på ting. Og at noen der ute vil ødelegge for meg. Helt greit å vise drita folk som drikker seg fulle på TV hver eneste dag. Referer til bla. Norske rednecks programmmet. Eller folk som har sex under dyna på TV, da sikter jeg til bla Paradise hotel.

Men at jeg legger ut et bilde av meg selv i bikini og lakkstøvletter, Uff a meg! Det er ille det! Hvem skal egentlig få bestemme? hva som er godtatt å poste av seg selv på nett? Hva om bildet hadde vært i Playboy? Da hadde vel reaksjonen vært en helt annen, tror dere ikke ?

 

Kosetund i sofaen på en søndagskveld <3

Tiffany er så fin med sløyfer <3

 

Ønsker alle mine fine lesere en god kveld. Så prates vi igjen i morgen:)

Love you <3

28.10.2017

Botox-hore

 • Skrevet: 28.10.2017
 • Klokka: 16:21
 • Kategori: Blogg

Takk til alle som vil følge meg og mitt liv på sosiale medier <3

 

Får vel legge ut lettkledde bilder som resten av toppbloggerne,er visst det som funker;)

 

Jeg fikk så mye følgere på Snapchat og Instagram  i går, det er så gøy. Og veldig mange fine mld som ble sendt til meg. Det er ikke meningen å virke overlegen, men jeg kan ikke svare alle:(  jeg leser dem og setter veldig stor pris på det, Jeg tar ikke en dritt for gitt. Og det er ikke en selvfølgelig at folk skal følge ditt liv og se opp til deg. Så ja det er veldig stort for meg, men ikke alle mld er like hyggelige. I går kveld tikket det inn en veldig stygg og menigsløs  mld på min instagram. Jeg siterer nøyaktig hva vedkommende skrev til meg:

"hva faan er galt med deg jævla fitte,lover hunden din blanca eller hva faan har aids,rabies og faan autisme hvor stygg den er.fuck off og gjør noe nyttig med livet ditt jævla botoxhore"

Jeg gjør masse nyttig i livet mitt. Jeg driver Oslos flotteste hundesalong, og har masse fornøyde kunder i min portofolie. Så har bloggen min blitt populær den siste tiden. Jeg har klart å få litt mediadekning, og det uten noens hjelp. Jeg har ikke en manager som skal fortelle meg hva jeg skal gjøre og ikke gjøre. 

Angående Blanca så er hun tannløs på grunn av en tannsykdom som førte til at alle tennene hennes måtte trekkes ut, det er derfor tungen henger ut. Også har hun grønn stær fordi hun begynner å bli gammel. Hun er 11 år. Og det er et veldig langt liv for en hund. Hennes vekt er normal. Hun skal ikke drive med slanking når hun er så gammel som hun er. Stabil vekt er det som er anbefalt for henne. Jeg kjenner jeg er så lei av alle spydige kommentarer om henne. Hun betyr ekstremt mye for meg. Vært med meg igjennom tykt og tynt. Hun er nydelig og unik på alle måter. Virkelig en hundemodell i mine øyne. Dere så henne tre minutter på VGtv - det er ikke nok til å dømme noen.

Takk for at du kaller meg botox-hore, det tar jeg som et kompliment, ettersom jeg bruker ikke det i ansiktet mitt. Eneste stedet jeg har sprøytet inn noe, er i leppene mine. Og det er over ett år siden.

Jeg synes nesten litt synd på personen som har sendt denne meldingen, han kan ikke ha det godt med seg selv. Én ting er å slenge dritt til meg, det må man tåle når man velger å stå frem offentlig, men å rakke ned på hundene mine, som er som barna mine? Det synes jeg rett og slett er ufint, og veldig smålig. Da bør man finne seg noen nye hobbyer. Om vedkommende er glad i hunder, og ønsker det beste for våre firbeinte venner, burde han reise til FOD-gården og lufte de hjemløse hundene der. Da gjør man i alle fall noe nyttig med livet sitt, til glede for de som trenger deg.

 

Blanca hilser <3

Ha en fin lørdag!

27.10.2017

Premierefest

 • Skrevet: 27.10.2017
 • Klokka: 22:49
 • Kategori: Blogg

 

Hei på dere gamle og nye lesere!

Så gøy at så mange har klikket seg inn på min fantastiske blogg <3  Jeg er jo helt i 100, kan ikke fatte at jeg ruller på snapchat stories. Ha ha tror mange av de som kjenner meg eller har kjent meg fikk seg litt av en overraskelse i dag.

Hvis dere vil følge meg på Snapchat så kaller jeg meg Dogdivanorway. Håper dere alle adder meg <3

 

Jeg har aldri trent og ser sånn ut, Ikke dårlig det:) Men må begynne å trene asap før jeg forfaller.

 

Skoene jeg har på meg er så fine <3 de kan kjøpes her https://advrl.com/l0Pz8a32

 

I går var jeg på premierefest  til Gjenganger, ny norsk fengselsfilm.  Veldig stolt av Leon Bashir som har virkelig lagd en bra film. Stå på The sky's the limit.  Anbefaler alle å se den.

 

Skoene jeg har på meg kan kjøpes her https://advrl.com/dSAfxUXg. Vesken er fra Louis Vuitton butikken i Oslo.

Kåpen er fra Zara, kjolen er fra Rebecca Stella. 

 

Ønsker dere alle strålende Fredag <3

 

Stay tuned!

 

 

 

 

 

27.10.2017

Jeg er på Snapchat stories

 • Skrevet: 27.10.2017
 • Klokka: 14:45
 • Kategori: Meg i Media

Hei igjen alle sammen <3

 

I dag våknet jeg opp til en sms av en god venninne av meg. Hun skrev Jade`" Wuhuuuu du er på VG Snapchat stories i dag, bra jobba Jade og dobbel publicity`" Jeg bare WHAT er det mulig?? så jeg gikk rett inn på Snapchat og så meg selv der. VG hadde satt sammen så søt og morsom video.  Er veldig stolt jeg nå:)

Hvis dere har sett det, fortell meg hva dere synes;)

 

Rett ved siden av Kim & Kanye;)

Hvis dere  i VG/ Vgtv leser dette, så vil jeg bare si tusen million takk. Det setter jeg stor pris på <3

 

Skal poste et innlegg senere om kvelden i går, jeg var nemlig på premierefest;)

25.10.2017

Bling på potene

 • Skrevet: 25.10.2017
 • Klokka: 23:52
 • Kategori: Blogg

Hei  igjen alle sammen <3

 

Det er så hyggelig å få så fine kommentarer, det setter jeg virkelig stor pris på. At dere tar tiden og klikker dere inn på min blogg skal jeg ikke ta for gitt. I dag har dagen gått i ett, Jobb, veterinærbesøk og negletime for meg og Blanca:)

 

 

Hun ville sitte på fanget mitt som vanlig;)

 

Ble ikke neglene fine? <3  Anna er bare så flink, anbefaler sterkt at dere drar til henne:)

 

Også ønsket jeg at min lille Diva skulle få litt bling på potene sine, det ble så fint og søtt. Ikke er det farlig heller;)

Hun er så flink og tålmodig min lille Blanca <3

 

Nå blir hun blinget opp <3

 

Ble det ikke fint? det er så kult å trendy. Siste skrik innen dog fashion

Tunga på snei;) 

Lille modellen min <3

 

Så var det klart for avreise til Jeløya dyreklinkk på Rygge. 

 

 

Til slutt ble det veterinærbesøk. Her måler legen trykket i øyet hennes, hun var i fin form og det var hennes vekt også. Det er heller ikke første gang veterinæren  har satt neglelakk på hunder. Hun synes Blanca var veldig fin med det, og det er ikke dyreplageri.  I morgen skal jeg fortelle dere mer om selve besøket og poste flere bilder, da mange lurer veldig på hvordan mine hunder egentlig har det;)

 

Nå er det natta på oss alle sammen.

 

Stay tuned <3

 

 

 

25.10.2017

Fikk shoppet litt

 • Skrevet: 25.10.2017
 • Klokka: 10:30
 • Kategori: Blogg

God morgen alle sammen <3

Ble litt sent i går så jeg fikk ikke blogget, men nå er jeg her igjen;) hva skal dere i dag da? Liker at dere kommenterer bloggen min <3

 

 

I går fikk jeg  shoppet litt da jeg trengte nye vintersko. Det er så dårlig vær ute nå og jeg kan ikke løpe rundt i sommersko selv om jeg vil. Likte disse skoene veldig godt. Fine sko man ikke trenger og være redd for blir ødelagt. Og selfølgelig er de i fargen rosa <3

De kan kjøpes her https://www.shoeday.no/no/products/black/black-6026/ 

 

Jeg handlet en genser på Mango, men gjorde noen endringer som jeg likte veldig godt. Jeg tok av de stygge båndene som hang på og kjøpte silkebånd og knøyt de på.  Mye man kan gjøre selv hvis man er kreativ. Og det ser faktisk ut som om den er kjøpt sånn. 

 

Ble mye finere  ikke sant?:)

 

Nå skal jeg fikse neglene min hos Anna det gleder jeg meg til. Nye freshe negler på gang:):)

Så blir det legebesøk for Blanca i kveld. Hun har dessverre grønn stær på sine vakre øyne så hun skal til sin faste øyelyser på Jeløya dyeklinkk på Rygge.  Hun skal på kontroll. Kun det beste er godt nok for min lille Diva. Veterinæren på Jeløya er en av de beste på akkurat det området. Så til dere som har hund med det problemet dra til dem. Jeg skal få tatt  bilder så dere får sett. Jeg poster et nytt innlegg i kveld.

Dere får ha en fin dag og takk til at dere som  leser bloggen min <3

 

Stay tuned

 

 

 

 

24.10.2017

Stygge kommentarer blir publisert

 • Skrevet: 24.10.2017
 • Klokka: 15:28
 • Kategori: Blogg

Hei alle sammen :)

 

Til dere som  ikke liker meg

Alle stygge kommentarer på bloggen min gidder jeg ikke å svare på, Jeg er rett og slett for bra for det. For å si det rett ut så gir jeg  F..  i hva dere skriver og hva dere tenker om meg. Tror ikke dere vet hva slags liv jeg har levd, hva jeg har opplevd i livet mitt. Så de kommentarene knekker ikke meg. Jeg har nok ganske tykk hud, det skal nok mer til en som så. Kall meg stygg, kall meg ekkel, kall meg dyremishandler, kall meg dum,kall meg syk i hodet, bruk alle ordene dere kommer på. I couldn`t care less:)

Så alle stygge kommentarer blir publisert så alle kan lese hvor patetiske dere er. 

Heldigvis er det mange som leser bloggen min som elsker meg og forguder meg og synes det er kult at jeg står for den jeg er. At jeg er Dog diva for mange der ute <3

 

Poster et lite sommerbilde av meg og hundene i det triste været som er ute, kanskje det lyser opp dagen til noen;)

 

 

Woho Jeg fant heldigvis laderen til kamerat mitt så nå blir det bedre bilder fremover

 

Stay tuned <3

 

 

23.10.2017

Haters makes me famous

 • Skrevet: 23.10.2017
 • Klokka: 14:59
 • Kategori: Blogg

God mandag alle sammen:)

 

Takk til alle som har fått meg opp på blogglisten <3  Jeg burde ha blitt plassert på topp 20 for godt spørr du meg, men jeg må nok smøre meg med tålmodighet. Dette tar tid har jeg skjønt. Mange hinder på veien, men Jeg får bare fortsette å blogge. Kommer til å skje mye spennende i mitt liv fremover så det er bare å forstette å ta turen innom bloggen min;)

 

T-skjorten jeg har på meg finner dere her https://advrl.com/9Ozu3d1j


Jeg blir helt sjokkkert over noen av de få meldingene som tikker inn på bloggen min eller facebook siden min som dere finner her: https://www.facebook.com/dogdivanorway/ Jeg burde heller få respect en disrespect. Jeg driver en seriøs hundesalong i Oslo. Og har den beste hundefrisøren i byen. Hun tar flere kurser i året for å holde seg oppdatert på klipping, og vi har flere hundre kunder i portofolien. Vi klipper norske kjendiser sine hunder og de er storfornøyde. Bare fordi jeg ser ut som jeg gjør, og duller med mine hunder så er jeg ifølge dem koko. Ja jeg LUFTER hundene mine flere ganger om dagen. Hundene mine lever et godt og glamurøst liv. Ikke verst det;) Og ja, jeg liker rosa, bling og ting som er fint og jeg liker å pynte meg. Vi må lære oss og spre kjærlighet ikke hat  <3


I dag skal jeg bare være hjemme da hundesalongen er stengt i dag. Min hundefrisør Kristina er på kurs, men vi åpner opp igjen i morgen. 


Dere får ha en fin mandag så lenge så prates vi

 

Stay tuned <3

22.10.2017

Mitt ekte Diva liv

 • Skrevet: 22.10.2017
 • Klokka: 18:06
 • Kategori: Blogg

Hei igjen alle sammen <3

Håper dere alle har hatt en fin helg, gøy å se at over 15000 har sett intervjuet med meg på Vgtv.  Lurer på om jeg blir neste reality stjerne?:) 

Jeg er og blir en Diva. Jeg elsker alt som er glamurøst, rosa og diamanter. Jeg elsker å pynte meg i flotte kjoler som en ekte prinsesse. Jeg elsker å pynte mine små hunder. Jeg elsker stort sett det de fleste jenter gjør. Jeg føler meg heldig som lever det livet jeg gjør nå. Når jeg tenker tilbake på hvor livet mitt har vært hittil, så er det en stor kontrast. Og jeg vet hva jeg prater om. Jeg kommer ikke rett fra et trygt jenterom og ut i den store verden. Hadde jeg fortalt dere alt så hadde jeg vært en av Norges mest leste bloggere, men jeg må holde en del for meg selv dessverre. Og dere som kjenner meg vet jo hva jeg kunne ha blogget om eller hva boken min kunne  hatt som tittel;) 

 

Blanca the queen <3

Tiffany <3

Diva jade:)

Forsiden av Vg helg magasinet, ikke dårlig det:)

Gøy med en ekte Diva i Norge <3

Bildet er fra Vg helg magasinet i 2014

 

Håper det blir flere media oppslag:)

 

Ønsker dere alle en strålende søndag videre <3

 

Stay tuned;)

21.10.2017

Nå er jeg på Vgtv

 • Skrevet: 21.10.2017
 • Klokka: 17:39
 • Kategori: Meg i Media

Hei igjen alle sammen <3 

Ble et veldig sent innlegg i dag. Beklager for det, men jeg må innrømme at jeg har hangover;( Det ble en lang fest i går kan man si. Feiret bursdag på Wallmans og tok oss en tur ut på byen. Men jeg må bare inrømme at Oslo er kjedelig og gå ut på en fredag. Ingen mennesker ute jo! Hva skjer??? Hvor er alle sammen?? Vi har for få innbyggere rett og slett. Det er helt andre tider nå. Bylivet i Oslo var ikke det det en gang var <3  Men det var hyggelig å feire vedkommende sin bursdag.

 

Kjolen jeg har på meg er fra Rebecca Stella.

 

Jeg våknet jo opp i dag til masse views med intervjuet jeg gjorde med Morten Hegseth på Vgtv. Og det er jo super hyggelig. Var en av de bedre intervjuene jeg har gjort noen gang. Jeg følte at de fremstilte meg veldig glamorøst, seriøst og en morsom figur på TV. Jeg er den personen dere ser der. Jeg elsker hunder, elsker hundesalongen min, elsker å se at alle hundene i Oslo blir så fint klippet av min flinke hundefrisør Kristina.  Morten og Vegard sa så mye fint om meg og det setter jeg stor pris på. Håper jeg får masse nye kunder i min flotte hundesalong og flere nye lesere på bloggen min etter dette her.

 

 

 

Fine Divaen min <3

Smykket hun har på seg rundt halsen har jeg laget selv:)

Her sitter gjengen min;)

Morten synes hundeparfymen lukter veldig godt:)

Lakking av klør er veldig trendy og fint.

Dere kan se intervjuet her https://www.vgtv.no/video/148256/de-trenger-neglelakk-og-diamanter

Håper dere likte det dere så, så får dere ha en strålende lørdag med eller uten hunder:)

 

Klem fra meg <3

20.10.2017

Nå blir det fest

 • Skrevet: 20.10.2017
 • Klokka: 19:37
 • Kategori: Blogg

Hei igjen ❤

I dag har det gått bedre med Blanca. Men hun er fremdeles litt slapp og ikke helt seg selv. Men lille Divaen min er en fighter så hun skal komme seg gjennom dette også.❤

I dag er det jo bursdagsfeiring og det skal feires:) Så jeg har stresset rundt i dag også. Jeg har vært og ordnet ballonger på The Balloon company. Jeg må også ordne kake og selvfølgelig en flaske Champagne.

Så har endelig pakken kommet som jeg har ventet på. Det er som julaften hver eneste gang. Det er så gøy å pakke opp og prøve klærne. Rekker ikke å vise det jeg har kjøpt i dag. Så det får jeg vise dere i løpet av helgen. Nå må jeg fyke avgårde.

Kos dere så lenge!

19.10.2017

Shopping & Sykdom

 • Skrevet: 19.10.2017
 • Klokka: 23:35
 • Kategori: Blogg

 

Nå er jeg både glad og lei meg. Glad for at jeg skal feire personen jeg er glad i morgen og lei meg fordi Blanca ble uventet syk i dag:(

Plutselig på jobben min fikk hun løs mage og det kom vann fra avføringen. Hun skalv og peste. Skjønte at dette er ikke likt henne. Var utrolig stressende for meg da jeg hadde en avtale i byen kl.16 for å handle bursdagsgave. Og dette skjedde selvfølgelig 1 time før. 

Så jeg tok henne med raskt til veterinæren. Legene var så snille og lot henne være der til jeg var ferdig i byen. Ville ikke at hun skulle være alene hjemme uten observasjon. De tok masse prøver av henne og etter full sjekk fant de ut at hun hadde en infeksjon i kroppen så hun fikk antibiotika. De tok også røntgen av buken og tarmen hennes. Og de var usikre på hva de så. Om det var svulst i tarmen eller hoven tarm. Må ta ny sjekk om 1 uke. Så jeg håper virkelig at det ikke er kreft. Jeg kan ikke se for meg mitt liv uten Blanca nå. Jeg skal håpe på det beste <3

Fine lille Divaen min <3

 

I alt dette styret fikk jeg  handlet gave og tok meg en matbit på Steen&strøm.

Så personen får en veeeldig fin gave fra meg:) 

Aperol Spritz er kjempe godt :)

Liker den Italienske restauranten i kjelleren på Steen & Strøm. Pizzaen her er kjempe god og kan anbefales på det sterkeste;)

 

Ble et sent innlegg ,er natta på oss alle her nå:) 

 

 

19.10.2017

Botoxfri Diva

 • Skrevet: 19.10.2017
 • Klokka: 14:51
 • Kategori: Blogg

Hei alle sammen:)

 

I morgen har en person jeg er veldig glad i bursdag. Så dagen i dag skal gå til å handle bursdagsgave og planlegge hva jeg skal ha på meg i morgen. Tenkte også å ta meg en solariumstime. Tar sjeldent sol da det ikke er bra for huden. Til dere som er unge; IKKE ta sol. Jeg tok aldri sol da jeg var ung og det har jeg fått igjen for i senere alder. Jeg bruker heller ikke botox. Så da vet dere det. Jeg har bestilt klær på nettet, så det ankommer snart i mine hender. Gleder meg til å vise dere hva jeg har kjøpt:)

Botoxfri Diva;)

Min lille sinte Diva klar for shopping <3 Dette bilsetet kan kjøpes hos Diva Dogs. Det er så fint og unikt. 

 

 

Dere får nyte dagen så prates vi igjen om ikke så lenge;)

18.10.2017

Mine kveldsrutiner

 • Skrevet: 18.10.2017
 • Klokka: 22:03
 • Kategori: Blogg

Hei igjen:)

Endelig satt jeg meg i sofaen. Jeg er helt utslitt. Sto opp 06:30 i dag. Det er tidlig, men jeg bruker så lang tid på og fikse meg, og intervjuet begynte 09.30 i dag. Så jeg hadde egentlig ikke så god tid. Jeg må stå opp 05.00 hvis jeg skal rekke alt egentlig. Bruker bare 1 time på håret mitt,1 time på sminke, 1 time på og finne frem klær, 1 time på å surre rundt om morgningen for å prøve og våkne. Regner med noen at dere også bruker tid på dere selv:) Drømmen min hadde vært og stå opp og sette seg rett i en sminkestol og bli stylet. Men jeg får drømme i vei.......

Mange av dere lurer sikkert hvordan mine kveldsrutiner er, og hva slags produkter jeg bruker.  Jeg vasker og renser huden min hver enste kveld uansett hvilken tilstand jeg er i. Det er viktig for meg.  

Jeg bruker La Prairie foam cleanser hver morgen og kveld.

La Prairie skin caviar maske 3-4 ganger i uken.

Clarins eye contour gel.

Dream skin Horse placenta ansiktskrem. Vet det høres ekkelt ut. Men det er faktisk veldig bra for huden. Man får fin og klar hud av det. Kremen er fra Thailand og jeg fikk den i gave. 

Poster en kvelds selfie av meg til dere. Måtte bruke snapchat filter da jeg ser så sliten ut nå:)

Dere får ha en god natt så snakkes vi <3

 

 

LagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagre

LagreLagre

18.10.2017

Intervju med Vgtv

 • Skrevet: 18.10.2017
 • Klokka: 15:02
 • Kategori: Meg i Media

Hei igjen alle sammen<3

I dag skinner solen dere, og det er herlig:)

Da er intervjuet ferdig med VGTV og det gikk kjempebra. De filmet meg og alle hundene mine. Jeg snakket om bloggen, hundeklær, hunde-neglelakk, det å være en Dog Diva og drive en luksuriøs hundesalong i Oslo. All filmingen foregikk på jobben min.

Det var Morten Hegseth som intervjuet meg, han var så morsom og snill og fikk meg til å slappe helt av. Så jeg gleder meg virkelig til å se intervjuet på TV. Men det kommer til å bli rart og kleint. Man finner så mye feil på seg selv når man ser seg selv på skjermen. men dette må jeg bare venne meg til hvis jeg skal bli Reality star/kjendis;) så håper det blir flere oppdrag der ute. Jeg er klar til å ta Norge med storm. Vårt lille land trenger en ekte Diva:) 

 Etter Vgtv fikk jeg tatt noen bilder i parken. Vedkommende som tok bildene av meg er ikke ekspert, så bildene ble litt rare. Men alt kan ikke være perfekt hele tiden. Er dere ikke enig?:)

 

Kåpen jeg har på meg er fra Zara.

De flotte støvlettene jeg har på meg får du tak i her

Fine Blanca med kyssemerke fra meg <3

 

Ut på tur aldri sur;)

 

Så det var min dag så langt, ønsker dere alle en fantastisk dag videre.

Jeg er glad dere tar turen innom bloggen min

Stay tuned <3

 

17.10.2017

I morgen blir jeg intervjuet

 • Skrevet: 17.10.2017
 • Klokka: 21:28
 • Kategori: Meg i Media

Hei igjen alle sammen <3

I morgen blir jeg intervjuet og det gleder jeg meg masse til. Det har vært en god stund siden sist jeg ble det og det var jo i forbindelsen med min gamle bedrift. Det var da jeg drev hundebarnehagen. Men nå vil de intervjue meg i forbindelse med min blogg og min flotte hundesalong Diva Dogs <3 Og det er jo så hyggelig at de vil det. Dagen i dag  har gått ekstra fort. Jeg har vært på jobb i hundesalongen, kjøpt inn friske blomster for anledingen, ryddet og vasket. Så har jeg vært hos frisøren og fikset håret mitt. Nå er jeg litt stressa da jeg må  finne ut hva jeg skal ha på meg, hvordan sminken skal være osv. Jeg skulle hatt mitt eget sminke team. Ha ha, ja det hadde vært noe det:)

Settet jeg har på meg er fra Fashionnova. Den kan du finne her ... Den er super fin og deilig å ha på seg <3

Min lille Blanca gjør seg klar for i morgen:)

Potene hennes er ferdig lakket:) Hun skulle ha hatt litt bling på, som meg ser jeg;) Next time <3

 

Nå må jeg fortsette der jeg slapp og finne ut hva jeg skal ha på meg i morgen. Send meg gjerne noe tips til hva dere vil se meg i på Tv;)

Så får dere ha en super kveld videre. Gleder meg til poste bildene fra intervjuet i morgen;)

Kos dere så lenge <3

17.10.2017

Falsk blondine

 • Skrevet: 17.10.2017
 • Klokka: 12:34
 • Kategori: Blogg

God morgen alle solstråler der ute <3


Noe spennende dere skal i dag da?;) I dag blir det avklart om jeg skal bli intervjuet eller ikke i morgen. Jeg tar ingen sjangser så jeg bestilte time til min faste frisør for å ta etterveksten min.

Dere ser det er på tide?:)

Jeg håper at min lille Blanca får være med på tv så jeg må lakke neglene hennes og gjøre henne fin. <3 Jeg prøver å finne et passende antrekk til henne.

Dere ser jo hvor villig hun er til å prøve kjoler;)

Jeg fikk sydd en sløyfe på kåpen til Blanca. Ble det ikke fint? <3

På tide å få lakket neglene til Blanca <3

Jeg bruker Pet head. Synes den er bra og det er en veldig fin rosa farge. Den kan kjøpes i hundesalongen min til dere som vil ha:)

Jeg er jo falsk blondine så jeg må farge håret mitt. Jeg har jo egentlig veldig flott brunt hår, men jeg føler jeg ikke er klar for å bli brunette igjen. Jeg ble mobbet når jeg var ung for mitt brune lange hår. Tenk det. Hvor syke er ikke folk i hodet sitt? «Du ligner på Cher ha ha.» Og hun var jo ikke akkurat et forbilde for oss på den tiden, så jeg tok det som en fornærmelse. Nå ser jeg at en av verdens største kjendiser vil ligne på Cher og gjør alt i sin makt for å se ut som henne. Nemlig Kim Kardashian. Så jeg sier bare tusen takk til dere som slang dritt til meg på den tiden;)

Ha en strålende dag videre <3

Stay tuned,)

Dogdiva

Jade-Madelen Sommer


Velkommen til den offisielle bloggen min. Jeg går under alias Dog Diva, Jeg elsker å følge med på de siste trendene innen "The dog industry".

Etter min mening ligger Norge langt bak når det gjelder trender. Hva er galt med å pynte hunden med klær, skjemme den bort med spa eller legge neglelakk på menneskets beste venn? Jeg synes hunder fortjener kun det beste og jeg elsker å dulle med mine små firbente.

Jeg reiser verden rundt for å hente inspirasjon, og her får dere ett innblikk i mitt liv:)

Til presse: For henvendelser, send en mail eller ring til dogdiva.no@gmail.com

Bloggdesign