hits
30.12.2015

Snart nyttårsaften

 • Skrevet: 30.12.2015
 • Klokka: 21:42
 • Kategori: Blogg

Hei igjen alle sammen <3

I morgen tidlig trekker jeg vinneren av min konkurranse, så delta nå om du vil være med.

I morgen er det nyttårsaften og det er mye som skal ordnes. Jeg har handlet masse klær, men er usikker på hva jeg skal ha på meg. Jeg fant en kjempefin kjole fra Nelly faktisk, men jeg vet ikke om den blir for svart. Skal vise dere hva jeg har shoppet:) Neglene mine har jeg valgt å ha i glitter. Må jo Shine bright like a diamond:)

Tenkte å lage en liten bildevideo av året som har vær, det har jo skjedd ganske mye. Jeg gleder meg til år 2016, jeg tror det skjer mye positivt for meg i det året som kommer. Er dere klare for å gå inn i er nytt år? Og hva er deres planer i morgen?

27.12.2015

Min jul i bilder

 • Skrevet: 27.12.2015
 • Klokka: 19:36
 • Kategori: Blogg

Hei igjen alle sammen <3 

Hvordan har julen vært for dere? Fikk dere mye fint i pakkene? Fikk dere det som sto på ønskelisten?:) 

Jeg elsker julen ,elsker alle lysene, de fine fargene, den gode maten og ikke minst julepynten. Jeg shopper som en galning når det kommer til pynt, og jeg er en storsamler av Villeroy & Boch og Disney-servise fra firkløveren. Synd at snøen kom i dag og ikke på selveste julaften, men det er typisk det. Bedre sent enn aldri:) Gleder meg til i morgen, da åpner butikkene og det betyr SHOPPING <3 Jeg var forresten på kino dagen etter julaften og så Hefra til Flåklypa. Jeg synes Jul i Flåklypa var mye bedre. Så håper det tar noen år før de lager en til. Nå skal jeg forresten bake vepsebol. Det er kjempegodt og veldig enkelt å lage. Poster bilder av mitt bakeverk i morgen;) 

 

Dere må ikke glemme å delta på konkurransen min, den avsluttes på nyttårsaften, altså på torsdag :)

Kos dere i kveld og nyt tiden med familien <3 

21.12.2015

Konkurranse - vinn flott tilbehør til hunden

Hei alle sammen <3

Hvordan går det med dere?:) Har dere fått unnagjort juleshoppingen? Jeg er ikke ferdig ennå, men det er typisk meg det. Er litt sånn i siste liten. Skal handle det siste i morgen tenkte jeg:)

Som dere lesere har forstått så har jeg nå åpnet opp min egen lille butikk hvor jeg selger hundeklær og masse forskjellig tilbehør. Jeg kan med hånden på hjertet si at det er ingen andre dyrebutikker i Oslo som har det jeg har. Og det er ikke overpriset heller. Synes det er bra at det fremdeles er mulig å handle i butikk. Det er noen dyrebutikker som har gått over til kun nettbutikk. Jeg synes det fort blir upersonlig, det finnes vel ikke noe mer koselig enn å ta med sin lille firbeinte venn på shopping. Du kan prøve klærne på hunden og se om det passer, også kan du kan snakke med de som jobber der. Er jo perfekt:) Jeg synes det er bra med nettbutikk, men fint å ha begge deler. Er det ikke?:) Jeg ønsker nå at flest mulig skal delta på min konkurranse.

For å delta må dere like "Dog Diva Boutique" på Facebook og på Instagram (søk på dogdivaboutique) og dele dette innlegget på blogg, Facebook og/eller Instagram, gjerne med en fin tekst! Deretter legger du igjen en kommentar her om at du har deltatt. Premien blir flott tilbehør til hunden :)

Håper  flest mulig deltar. Det er utrolig kjedelig hvis bare fem stk melder seg på, så kom igjen alle hundeelskere dere ute. Jeg sender flotte gaver:)

 


Jeg og Tiffany blir super lykkelig for alle som deltar<3
 


Min flotte logo <3
 

 Ha en fin kveld videre!

 

Stay tuned:) 

19.12.2015

Hårprodukter

 • Skrevet: 19.12.2015
 • Klokka: 20:56
 • Kategori: Blogg

Hei igjen alle sammen <3

Siste lørdagen før julaften, nå skal vel hele Oslo ut på byen i kveld;) Jeg derimot skal holde meg hjemme og pynte til jul og pakke inn julegaver. Jeg er helt gal etter pynt til pakker. Det holder ikke for meg å bare pakke inn pakken med papir og fint bånd. Jeg må dekorere pakken også:) Har kjøpt masse silkebånd, pynt til å henge på pakken og fine kort. Hvordan liker dere å pakke inn pakkene?:)

Her er produktene jeg bestilte fra Blivakker.no.

 

Alterna Caviar Brightening shampo og balsam. Er perfekt for de som farger håret blondt. Den ivaretar din blonde farge og reduserer gule nyanser. Jeg er superfornøyd med de, og har brukt de en stund nå. 

Alterna Caviar-masken er superbra, litt dyr, men den er verdt innkjøpet. Er perfekt for tørt og kjemisk behandlet hår.

Kèrastase Elixir hårolje gjør at håret blir mykt og glansfullt uten at håret blir tynget ned. Jeg elsker den så høyt og den er perfekt for de som farger håret sitt. Jeg bruker den i vått hår.

Diamond Oil har jeg bare brukt én gang og så langt virker den veldig bra. Den kan brukes på forkjellige måter. Før vask, over natten eller som kur/maske. Jeg lot den virke over natten. Og skylte den ut på morningen. Resultatet ble veldig bra. 

Disse er som sagt noen av mine favoritt produkter:)

Ellers i dag har jeg ordnet litt i butikken min :)

 


 

Ha en fin kveld alle sammen <3

Og stay tuned;)

18.12.2015

I julemodus

 • Skrevet: 18.12.2015
 • Klokka: 23:53
 • Kategori: Blogg

Ho ho kjære, trofaste leserne mine<3

Jeg får så dårlig samvittighet når jeg ikke poster innlegg hver eneste dag. Jojo-blogger er ikke mye kult, nei. Mine dager går i ett fra man-søn. Desverre så er ikke blogging min fulltidsjobb som det er for veldig mange der ute. Jeg gjør masse ved siden av dette også. Men jeg setter uendelig stor pris på at dere er tålmodige med meg:)

Jeg fikk pakken fra blivakker.no med de produktene jeg bestilte. Så de kan dere se i morgen:) I dag skal jeg pynte til jul. Har ikke rukket å gjøre det før. Jeg bare elsker julepynt og kunne shoppet til jeg droppet. Jeg er storsamler av villeroy boch sin juleserie. Nøtteknekkere får jeg heller aldri nok av. Disney-julepynt har jeg også noe av.  Det er jo helt magisk. Jeg kjøpe et juletreteppe i Disney World i Florida med Mickey og Minnie. Det er nydelig. Skal vise dere når pynten er oppe og treet er på plass:) er dere like glad i julepynt som meg?;)

Den beste julepynten må jo være denne karen:)

Hva synes dere om min syngende bjørn?:) 


De fine nøtteknekkerne mine :)
Ønsker dere en super kveld videre <3
14.12.2015

Et bilde fra tenårene

 • Skrevet: 14.12.2015
 • Klokka: 08:07
 • Kategori: Blogg

God morgen sunshines<3

Endelig mandag, og det betyr det jeg elsker mest: Nemlig å jobbe mot mine mål. Jeg har jo så mange drømmer som dere sikkert har skjønt:) I dag skal jeg levere et bilde av meg fra da jeg var 19 år til produksjonsselskapet som filmet meg i forrige uke. De ønsker å se et før-og etterbilde av meg (før og etter mine plastiske operasjoner). Håper de ikke setter kaffen i halsen:) Neida, var ikke så stygg da jeg var ung. Bare likte ikke meg selv. Og det er egentlig en ganske kjip følelse å ha. Jeg skal komme tilbake til dere med et innlegg om hvordan det er å ha dårlig selvtillit når man er ung.

Ironisk nok så skal jeg nå hente pakken min på postkontoret fra fra blivakker.no. Bestilte noen hårprodukter fra dem, så det gleder jeg meg til å få. Skal vise dere senere hva jeg har bestilt (og nei, det er ikke sponset, har ikke lagt frem en eneste sponsoravtale på bloggen min:)

 


 God morgen-bilde fra sengen min <3

Ønsker dere en super start på den nye uken, så snakkes vi!:)

13.12.2015

Bomtur til Drøbak

 • Skrevet: 13.12.2015
 • Klokka: 19:37
 • Kategori: Blogg

Hei og god søndag alle sammen <3

Har dere hatt en fin helg?:) Min helg har vært uvanlig hektisk. Jeg fikk ikke handlet julepynt i julehuset i Drøbak siden det var stengt da vi kom frem... er det mulig? Jeg gikk ut ifra at det var åpent til kl 18.00, så det var en skikkleig bomtur kan man si. Det stengte kl. 16 på en lørdag. Det er for dårlig synes nå jeg. Men, men, i morgen er det nye uke med nye muligheter. Snart er det juleferie også:) Jeg skal bare være hjemme denne julen. Er det noen av dere som skal ut og reise til et spennede reisemål denne julen?

I dag har jeg har vært hos en venninne av meg på juleverksted. Det var superhyggelig! Pyntet pepperkakehus og spiste en god middag. Skal vise dere peppekakehuset når det er ferdig:) 

 


Kjøpte meg en fin glitter- nisselue  fra TGR

Ønsker dere en fin søndag videre <3

 

Så snakkes vi:)

12.12.2015

Nobel fredspris-konsert

 • Skrevet: 12.12.2015
 • Klokka: 13:31
 • Kategori: Blogg

Hei og god lørdag alle sammen <3

Hatt noen hektiske dager i det siste. I går fikk jeg en super overraskelse av en god venninne av meg. Billetter til Nobel fredspris-konserten. Så jeg tok turen dit. Fikk gode sitteplasser også, ikke dårlig det;) Det var veldig gøy å se Kygo og Jason Derulo live. Men det ble dessverre bare to bilder i løpet av kvelden. Glemte helt å ta bilder, går det an...
Nå skal jeg en tur til Drøbak og se på julehuset med familie og venner. Jeg elsker fin julepynt, så det blir vel litt shopping på meg der. Skal ta med kamera og ta noen flotte bilder. Vi snakkes senere i kveld:)

Kos dere og nyt lørdagen så lenge!

Stay tuned

08.12.2015

Er din kjæledegge en divahund?

 • Skrevet: 08.12.2015
 • Klokka: 21:31
 • Kategori: Blogg

Hei og god kveld alle Diva-elskere der ute <3

Likte dere Dagbladet-oppslaget av meg i helgen?:) Synd jeg ikke ble forsidepike;(

Legger ved en liten tekst om divahunder:

De fleste hunder har et snev av diva i seg. Se på meg, lek med meg, kos med meg ? stopp det du driver med, og vær med meg, nå! De elsker oppmerksomhet, de elsker å være stjerner. Prøv aldri å se bedre ut enn en divahund. Uansett hvor bra du ser ut, er din divahund søtere og har definitivt et mer tiltalende blikk.

Diva-hunder ofte kommer i små pakker. Chihuahua, yorkshire, shih tzu,og selvfølgelig Malteser er alle kjent for sin glamour og eleganse. De fleste av disse små hundene har blitt avlet over mange generasjoner spesielt for å være selskapshunder. Det er derfor de er så gode til det. Men hunder må ikke nødvendigvis være små for å få pizza. Uansett størrelse, er diva-hunder alltid stilige, og de er rett og slett aldri kjedelige. De setter pris på luksus, og de forventer ekstra spesiell behandling. Ingen harde gulv for dem, de vil ha en fabelaktig myk seng å sove på. De kan gjerne få litt gjørmesprut på en tur, men den blir ikke på for lenge. 

Som alle andre stjerner, verdsetter divahunden glamour, godt stell og salongbehandling. Å være shabby er ikke et alternativ, det handler om glatt, silkeaktig glans og perfekt presentasjon. Disse dyre kjæledeggene er helsebevisste også. De må holde seg til en fornuftig kosthold.

Den sanne divahunden er naturlig elsket og det er ingenting du kan gjøre for bra for dem. Du må behandle divahunden din rett, slik at du er garantert kjærlighet og lojalitet livet ut. 


 
Fine Tiffany <3


Min dyrebare Blanca<3

 Ønsker dere alle en fin kveld videre <3

 

04.12.2015

Spennende ting på gang

 • Skrevet: 04.12.2015
 • Klokka: 20:19
 • Kategori: Blogg

Hei igjen alle sammen <3

Det skjer noe hele tiden om dagen, og det er veldig gøy for meg:) Jeg har jo mange jern i ilden og håper det bare fortsetter. 

I dag har jeg holdt på med den nye websiden for butikken min, som blir lansert om ikke så lenge. Blir gøy å se hvordan den blir tatt imot og hvordan den ser ut til slutt. Så den gleder jeg meg til å vise dere:) Og ikke nok med det, i morgen kommer det en hundefrisør fra utlandet som skal besøke Norge og meg. Hun skal se om hun ønsker å jobbe her i Oslo. Jeg har jo planer om å drive min egen hundesalong der hunder kan få klipp, stell og spa, og jeg nøyer meg ikke med en second hand-hundefrisør. Hun må være utrolig dyktig i sitt fag og jeg tror jeg har funnet henne <3 Jeg gleder masse til å møte denne personen og håper hun vil bo i Norge og jobbe for meg:)  
Så må dere ikke glemme å kjøpe Dagbladet Magasinet i morgen. Der er det et intervju med meg:) Så får jeg krysse fingrene for at det er bra bilder av meg denne gangen! 

I dag har jeg lett etter en fin kjole. Skal på julebord med girlsa i morgen<3  Whoho, gleder meg!

Stay tuned alle Diva-elskere dere ute <3

03.12.2015

Tv-innspilling

 • Skrevet: 03.12.2015
 • Klokka: 23:06
 • Kategori: Meg i Media

Hey alle sammen<3

Ligger rett ut i sengen nå, er helt utslitt. Det tar på å stå foran kamera. Jeg er jo ikke vant med det, så man blir fort sliten i hodet sitt.  Så nå håper jeg bare at resultatet blir bra. Alle som kom fra produksjonsselskapet var veldig hyggelige. Programlederen var blid og munter. Så det var veldig gøy å få bli med på noe sånt:) Så kanskje jeg dukker opp på  TV-skjermen om en stund:) Poster noen bilder fra dagen med dem og hva vi har gjort i dag:


Blir stylet av flinke Camilla som jobber i butikken min<3

 

 


Her sitter jeg med flotte Pia Lykke <3 Som dere kan se likte hundene mine henne veldig godt også ;)


Mitt flotte juletre i hundebarnehagen <3


Min fine Blanca med et av bling-halsbåndene fra Dog Diva Boutique <3

 

Ønsker dere en fin dag!

Stay Tuned <3

02.12.2015

Artikkel om meg i Dagbladet

 • Skrevet: 02.12.2015
 • Klokka: 15:30
 • Kategori: Meg i Media

Hei og god ettemiddag alle sammen <3 

Det var så hyggelig å stå opp til litt snø i dag. Jeg krysser fingrene for at vi får en hvit jul og ikke en våt jul. Er så kjedelig med regn. Men nok prat om vær og vind. I dag sto jeg opp til en liten overraskelse, jeg visste jo at det skulle komme, men ikke når det skulle bli publisert. Så i dag er jeg i Dagbladet:) Er så gøy å få oppmerksomhet for det man gjør:) Men kunne ønske det var litt finere bilder av meg i reportasjen.. var ikke akkurat de beste vinklene for å si det sånn. Typisk at de styggeste bildene blir brukt, jeg skulle selvfølgelig ønske at det var mer glam!

 

Dere kan lese om meg ved og trykke på denne lenken. Det er Dagbladet pluss.  I morgen blir jeg også filmet til en tv-serie som etter planen skal bli vist på  TV2s livsstilskanal. Det blir prøvefilming i første omgang, så får vi se hvordan det utvikler seg. Jeg skal poste masse bilder av det i morgen :)

Så det er bare å stay tuned:)

Ønsker dere en fortyllende dag videre <3

 

01.12.2015

Travel helg

 • Skrevet: 01.12.2015
 • Klokka: 17:19
 • Kategori: Blogg

Hei alle sammen <3 Har dere det bra?:) 

Beklager fraværet, har bare hatt noen veldig travle dager. Men det er ingen unnskydning for å ikke legge ut innlegg. Jeg vil jo at dere skal kunne følge min hverdag:) Så skjerpings på meg. Det skjer mye om dagen, og jeg føler ballen begynner å rulle. Men det har tatt tid. 

Jeg har nå startet Oslos flotteste butikk for hunder, med unike og flotte plagg og tilbehør for din hund <3 Det jeg har er det ingen andre som har. Og det liker vi. Gjør vi ikke? Skille oss litt ut i mengden. Og jeg synes en hund fortjener noe fint og unik å ha på seg <3 Så til dere som elsker å fiffe opp deres lille kjæledegge så håper jeg dere kan like facebooksiden til min nye butikk HER. Jeg vil også lage en liten konkurranse for dere om ikke så lenge.

 
Jeg og mine små i vårt rette element:) 

Og til dere som skal kritisere meg for at jeg bruker barnevogn til mine hunder, jeg bruker den kun til fotoshoot og når jeg skal på et folksomt sted med mye mennesker eller på kafe. Mine hunder går på tur hver eneste dag. Praktisk, ikke sant?:) Blanca, Bentley og Tiffany ønsker dere en fin dag videre <3

Vi snakkes i morgen <3

Stay tuned!

Dogdiva

Jade-Madelen Sommer


Velkommen til den offisielle bloggen min. Jeg går under alias Dog Diva, Jeg elsker å følge med på de siste trendene innen "The dog industry".

Etter min mening ligger Norge langt bak når det gjelder trender. Hva er galt med å pynte hunden med klær, skjemme den bort med spa eller legge neglelakk på menneskets beste venn? Jeg synes hunder fortjener kun det beste og jeg elsker å dulle med mine små firbente.

Jeg reiser verden rundt for å hente inspirasjon, og her får dere ett innblikk i mitt liv:)

Til presse: For henvendelser, send en mail eller ring til dogdiva.no@gmail.com

Bloggdesign