07.05.2016

Bomtur til frisøren

 • Skrevet: 07.05.2016
 • Klokka: 20:51
 • Kategori: Meg i Media

Hei igjen alle sammen 

Igjen klarte jeg å drite meg ut:(


herregud er det mulig. Jeg er så dårlig på å huske avtaler. Jeg må skjerpe meg! Selvfølgelig bomma jeg helt på tiden når jeg skulle flette håret mitt. Avtalen var kl. 11 og jeg trodde det var kl. 12. Jeg kom dit i full hast og hun sa hun ikke kunne ta meg imot. Jeg satte meg opp på en ny avtale neste lørdag. Men det er jo min feil. Må lære meg å holde tider. Så det ble ingen barbiefletter på meg i dag:( Så jeg surret litt rundt i Bogsdadveien, fikk brukt litt penger og tok turen innom Bik Bok og of course fant jeg noe jeg likte. Jeg kjøpte et kjempefint skjørt med sommerfugler på. Jeg har det ikke her jeg sitter nå, siden bilen min står fast på Majorstua. Det var jo maraton i dag, og det fikk jeg heller ikke med meg. Så det var utrolig vanskelig å komme seg rundt. Jeg fikk hentet min kompis i grevens tid, før de satte opp sperringer i hele Oslo. Det var veldig hyggelig å se han igjen. Godt å se at han har det bra:) så vi måtte jo feire at han var tilbake , og det gjorde vi ved at vi tok turen innom Tijuana på Grunerløkka. De har fått så dårlig omtale, men jeg valgte å trosse det og ville gjøre opp min egen mening om stedet. Jeg likte stedet og maten veldig godt. Så jeg anbefaler det til alle som vurderer å dra dit og få noen gode drinker og litt real mexican food. 


Nå skal jeg avslutte lørdagen med en film og litt candy.

Kos dere masse i kveld <3

 

Stay tuned 

15.03.2016

Reklamefilm for Norwegian

 • Skrevet: 15.03.2016
 • Klokka: 20:58
 • Kategori: Meg i Media

Hei alle sammen <3

For et deilig vær å stå opp til, våren har ankommet Oslo <3 Ååååå som jeg gleder meg til sommeren. Har dere hatt en strålende dag? Min dag har gått i ett som vanlig. Dagen i dag har bestått av møter og jobbing i hundebarnehagen min. 

Jeg var så heldig å blir spurt av et stort reklamebyrå om jeg kunne låne ut hundeklær fra min Dog Diva Boutique til en Norwegian-reklame for noen uker siden. Og selvfølgelig stilte jeg opp. De lånte 20 plagg av meg til 20 chihuahuaer som skulle være med. Mine fikk også lov til å være med. Det er jo veldig stas for meg. Det var supergøy å være tilstede under innspillingen. Og se alle de hundene på en gang. Skuespilleren var veldig morsom også. Lo godt av han, ja:)

Finner dere noen søte plagg som ble brukt i reklamen så er det bare å komme innom butikken min på Grünerløkka <3 Dere kan også like facebook-siden min. 

Her er skuespilleren.Reklamefilmen kan dere se her.

Det er noen flere snutter under hovedfilmen også:)

Ønsker dere en kjempefin kveld videre. 

Vi blogges <3

 

21.01.2016

Direktesendt TV i joggebuksa

 • Skrevet: 21.01.2016
 • Klokka: 15:25
 • Kategori: Meg i Media

Hei alle sammen <3

Da har jeg vært på live TV i dag:) Så dere meg? Jeg har ikke sett meg selv ennå. Gruer meg litt til det kan man si. Men det er superhyggelig å få mediadekning, og jeg synes jeg har fått en del de siste to årene. Så jeg blir bare glad når de tar kontakt med meg.

Men i dag skjedde det en liten krise kan man trygt si... i går planla jeg nøye hva jeg skulle ha på meg. Jeg må jo leve opp til Dogdiva-navnet mitt, og jeg vil helst fremstå så bra som mulig når jeg først skal på TV. Derfor var jeg fornøyd da jeg kom til butikken og skulle skifte, mens kamera-teamet og programlederen ventet på meg. Men så oppdaget jeg det: Jeg hadde glemt skjørtet mitt! Så der sto jeg i en fin topp og en forferdelig joggebukse. Ikke hadde vi tid til å hente skjørtet heller, så jeg ville mest bare rømme akkurat da...

Heldigvis fikk vi planlagt hele opptaket slik at de bare skulle filme overkroppen min. Vi lo godt av det etter hvert alle sammen, men det var jo så dumt... er det mulig, liksom? Typisk meg, det! Men til dere som så på: Jeg håper dere likte de flotte hundeklærne jeg viste frem i min søte butikk <3 Håper enda flere vil komme innom!

 


Flott antrekk, ikke sant?:)


Jeg har fått jobb som Tv2-reporter:)


Veldig hyggelig programleder fra Tv2:)


Dette var EGENTLIG antrekket jeg skulle ha på meg, men endte opp i joggebuksa:(

Toppen kan kjøpes herNoen som vil vite hvor joggebuksa er fra også eller? ;) Hahaha

03.12.2015

Tv-innspilling

 • Skrevet: 03.12.2015
 • Klokka: 23:06
 • Kategori: Meg i Media

Hey alle sammen<3

Ligger rett ut i sengen nå, er helt utslitt. Det tar på å stå foran kamera. Jeg er jo ikke vant med det, så man blir fort sliten i hodet sitt.  Så nå håper jeg bare at resultatet blir bra. Alle som kom fra produksjonsselskapet var veldig hyggelige. Programlederen var blid og munter. Så det var veldig gøy å få bli med på noe sånt:) Så kanskje jeg dukker opp på  TV-skjermen om en stund:) Poster noen bilder fra dagen med dem og hva vi har gjort i dag:


Blir stylet av flinke Camilla som jobber i butikken min<3

 

 


Her sitter jeg med flotte Pia Lykke <3 Som dere kan se likte hundene mine henne veldig godt også ;)


Mitt flotte juletre i hundebarnehagen <3


Min fine Blanca med et av bling-halsbåndene fra Dog Diva Boutique <3

 

Ønsker dere en fin dag!

Stay Tuned <3

02.12.2015

Artikkel om meg i Dagbladet

 • Skrevet: 02.12.2015
 • Klokka: 15:30
 • Kategori: Meg i Media

Hei og god ettemiddag alle sammen <3 

Det var så hyggelig å stå opp til litt snø i dag. Jeg krysser fingrene for at vi får en hvit jul og ikke en våt jul. Er så kjedelig med regn. Men nok prat om vær og vind. I dag sto jeg opp til en liten overraskelse, jeg visste jo at det skulle komme, men ikke når det skulle bli publisert. Så i dag er jeg i Dagbladet:) Er så gøy å få oppmerksomhet for det man gjør:) Men kunne ønske det var litt finere bilder av meg i reportasjen.. var ikke akkurat de beste vinklene for å si det sånn. Typisk at de styggeste bildene blir brukt, jeg skulle selvfølgelig ønske at det var mer glam!

 

Dere kan lese om meg ved og trykke på denne lenken. Det er Dagbladet pluss.  I morgen blir jeg også filmet til en tv-serie som etter planen skal bli vist på  TV2s livsstilskanal. Det blir prøvefilming i første omgang, så får vi se hvordan det utvikler seg. Jeg skal poste masse bilder av det i morgen :)

Så det er bare å stay tuned:)

Ønsker dere en fortyllende dag videre <3

 

25.11.2015

Behind the scenes

 • Skrevet: 25.11.2015
 • Klokka: 20:57
 • Kategori: Meg i Media

Hei og god kveld alle sammen <3

Går det fint med dere?:)

Dette har vært en super dag. Var utrolig spennende å bli filmet, og ekstra gøy er det å bli filmet i sin egen butikk. Og ikke nok med det; det blir vist i beste sendetid på tv. Så det setter jeg veldig stor pris på:) Gleder meg til å vise dere klippet når det blir ferdig. Mest sannsynlig blir det ikke vist før etter jul. Tålmodighet er en dyd:)

Noen bilder fra filmingen og fotoshooten:

Måtte riske opp med noen flotte blomster for anledningen<3

Her er jeg sammen med programlederen for tv-programmet.


Jeg fikk også tatt masse fine bilder, som jeg skal vise frem når det er klart.  

Er det noen av dere som trenger nye hundeklær og accessories? Jeg skal ha kjempetilbud på fredag, det er jo Black Friday med masse tilbud, og det liker vi! Hold av noen timer denne dagen ;) Mer info kommer snart!

Ønsker dere en fin kveld!

Klem <3

25.11.2015

Klar for tv-innspilling

 • Skrevet: 25.11.2015
 • Klokka: 10:24
 • Kategori: Meg i Media

God morgen alle sammen <3 

Dette blir en morsom dag. Gleder meg masse. Nå har jeg stelt Blanca og Tiffany klar for den hektiske dagen vår. Måtte jo selvfølgelig lakke neglene til Blanca rosa. Hun er jo så fin med det <3

I dag har jeg en lang dag med mye på timeplanen min.  Først så skal  jeg pynte butikken min klar til filming. Tenkte å kjøpe noen flotte blomster. Min favoritt er selvfølgelig hvite og rosa roser <3 så blir det fotoshoot kl. 11.30. Må jo ta noen flotte bilder så dere lesere har noe fint å se på. Haha, neida nå hørtes jeg ut som en skikkelig selvdigger!

Et tv-team kommer til Dog Diva-butikken min. Der skal vi snakke litt om hvordan man kan pleie hunden sin. Tror det kommer til å bli bra, sier selvfølgelig ifra når innslaget blir vist på tv :)Men nå må jeg fly avgårde. Jeg kommer til å poste masse bilder senere fra dagen i dag :)

Vi snakkes <3  

Stay tuned:)

15.11.2015

Silikon

 • Skrevet: 15.11.2015
 • Klokka: 22:49
 • Kategori: Meg i Media

Hei og god kveld <3

 

Hvordan har søndagen deres vært? Min var veldig bra. Jeg sto opp og gikk en lang tur med hundene mine i det fine høstværet. Så ble jeg invitert på en brasiliansk fest med masse god mat og musikk. Det var veldig hyggelig. Jeg spiste nasjonalretten feijoade. Og masse deilige søtsaker <3 Men i dag tenkte jeg å skrive et innlegg om silikon. Det har vært en del spørsmål rundt det og om jeg kan skrive et innlegg om det.  

Grunnen til at jeg valgte å ta silikon, var rett og slett fordi jeg hadde dårlig selvtilit. Jeg ble født med små pupper og ble veldig skuffet ettersom de ikke vokste mer fra jeg var 15 år. Jeg hadde en typisk modellkropp. Høy, slank og lange bein. Veldig sjeldent at sånne jenter løper rundt med store pupper. Men jeg hatet å være tynn og høy, og hadde veldig komplekeser for det. Jeg var alltid den høyeste. Det var veldig kjipt. Så min ungdomstid har ikke vært enkel. Jeg var ikke som alle andre. Og det er veldig vanskelig for noen å akseptere at man ikke ser ut som alle andre, og da begynner spydigheter å komme ut av kjeften på folk. Glemmer aldri da en gutt kom bort til meg og spurte hvorfor jeg var så høy... jeg svarte: "Du går ikke bort til en afrikaner og spør hvorfor er du så mørk". Folk kan være så hjerterå.

Ingen gutter forsto hvorfor jeg hadde så små pupper, mens alle de andre jentene hadde så store pupper. Og de fleste guttene i den alderen likte jenter med pupper så jeg hadde vanskeligheter med å få meg en type på den tiden. Jeg var ikke akkurat populær. Så drømmen var å kjøpe silkon når jeg ble myndig og fikk spart opp nok penger. Jeg husker at jeg skulle ut på byen med noen venninner og tok masse paipr i bh-min. Da plystret plutselig alle gutta på meg. Det var en hyggelig følelse, men jeg kunne ikke gå rundt med papir i bh-en resten av livet heller:) Tidene har endret seg fra da jeg var ung. Vi hadde helt forkjellige idealer enn det vi har nå. Da var Pamela Anderson det store idealet, nå er det Kim Kardashian. Snakk om kontraster. Personlig synes jeg Pamela er mye penere enn Kim. Men smaken er som baken, er den ikke?:)

Da jeg fikk sønnen min Leo fikk jeg så fin kropp. Jeg fikk hofter og former. Så jeg fikk faktisk finere kropp etter fødselen. Det er det ikke mange som sier. Nå har jeg forklart litt av grunnen til hvorfor jeg valgte å legge inn silkon. Skal fortelle om selve operasjonen i neste innlegg :)


Brillene er fra Dolce&Gabanna og bikini er fra H&M 

Ønsker dere en fin kveld videre <3

 

 

05.11.2015

Nok et mediaoppslag

 • Skrevet: 05.11.2015
 • Klokka: 21:31
 • Kategori: Meg i Media

God kveld alle søtinger der ute <3

Hvordan har dagen vært så langt? Snart er det helg:) Hørte det var helt kaos på H&M i dag da de slapp Balmain-kolleksjonen. Var det noen av dere som klarte å sikre dere et av plaggene? Jeg prøvde å få tak i kåpen, men det klarte jeg altså ikke. Typisk det. Better luck next time;)

Katta er ute av sekken, nå er jeg i Dine Penger-magasinet. Jeg setter veldig stor pris på den lille mediadekningen jeg får, det er like stas hver gang. Prøver å bruke den stemmen jeg har så godt jeg klarer. Denne gangen var det fokus på kjæledyrøkonomien. Vi nordmenn bruker enorme summer på våre firbeinte venner, og denne summen øker for hvert år. Og hvorfor skulle vi ikke? Kjæledeggen er jo tross alt vår beste venn <3 Jeg strekker meg veldig langt for mine små, dyrbare skatter. Og det var en av grunnene til at jeg startet hundebarnehage i Oslo. Det er et viktig tilbud, ingen hunder fortjener å sitte hjemme og sture hele dagen og vente på eieren sin. Så jeg håper flere kommer til å velge å sette hunden sin i hundebarnehage. 

 Løp og kjøp Dine Penger. Veldig spennende artikkel om kjæledyrøkonomien


Min fine, lille Bentley elsker princess-stolen til Blanca <3 

Nå tar jeg kvelden, skal opp tildlig i morgen.

Ønsker dere en fin kveld videre <3

14.10.2015

Jeg vil lære å synge

 • Skrevet: 14.10.2015
 • Klokka: 17:45
 • Kategori: Meg i Media

Jeg har alltid elsket å synge. Helt fra jeg var liten. Jeg spilte piano, leste noter og sang i kor. Musikk var det eneste faget jeg fikk toppkarakter i. Jeg fikk alltid høre at jeg var veldig musikalsk og hadde en pen stemme. Jeg husker den dag i dag at moren min tok meg med på pianotimer i Oslo. Husker pianolæreen min var veldig imponert over meg. Og jeg elsket det❤️ Men det ble det en brå slutt på det da min mor døde. Nå synger jeg mye hjemme.

Det frister veldig å begynne hos en sangpedagog. Jeg trenger veiledning og må lære meg teknikker. Det er så deilig å bare synge en låt du virkelig elsker fra bunnen av ditt hjerte. Jeg elsker musikalske låter og ballader. Musikk som virkelig treffer. Her er en av mine favorittlåter...

1+1 

Purple rain

When You Believe

Stay

I´ll Be There

Lista er lang,men dette er noen av mine favoritter jeg liker og synge til:)

"/>

Her er låta jeg og en venninne lagde for moro skyld for en del år siden :)

Et bilde vi tok i forbindelse med Dollhouse-sangen. Ser jo ut som en dukke?:)

Skulle jeg ha prøvd meg som sanger hadde det nok blitt noe mer seriøst enn Dollhouse. Kunne dere tenke dere å høre meg synge? Og kan dere anbefale noen sangpedagoger i Oslo?

Vi blogges <3

10.10.2015

Mitt møte med Petter Stordalen

 • Skrevet: 10.10.2015
 • Klokka: 18:56
 • Kategori: Meg i Media

Hei og god ettermiddag<3

Håper dere nyter lørdagen:) Jeg ser på meg selv som en gründer en som har turt å satse i vårt lille land Norge. En som har bygget seg opp fra ingenting. Da mener jeg null og ingenting. Jeg har hatt en veldig tøff oppvekst og kommer ikke fra en typisk kjernefamilie med hus og stakittgjerde. Jeg har ikke fått støtte og forståelse av min familie, og heller ikke hatt mange gode venner gjennom oppveksten min. Jeg har hatt venner som var overbevist om at det ikke skulle bli noe av meg. Men det ble det.

I dag fikk jeg møte en av mine store helter. En som virkelig har bygget seg opp fra ingenting, nemlig Petter Stordalen. Han har alltid inspirert meg, han er gründer, morsom, blid, utadvendt og en av de store gutta. Tenk hva han har fått til!!!! Og det er fordi han han har turt å satse. Han leste en setning fra boka si som er noe jeg kommer til å ta med meg videre: "Det er tøft å satse. Det er derfor så få tør å gjøre det. Og det skal vi være takknemlige for. Det gjør nemlig alt så mye enklere for oss som tør".
Etter boksigneringen med Petter Stordalen tok jeg turen til Lille Asia og avsluttet dagen der med en lunsj og en flaske cava
Ønsker dere alle en god kveld videre <3 

 

Stay tuned<3 

09.10.2015

Mye oppmerksomhet fra media

 • Skrevet: 09.10.2015
 • Klokka: 18:29
 • Kategori: Meg i Media

Hei og god kveld søtinger <3

Det har vært mye fokus på at dyreeiere menneskeliggjør kjæledyrene sine i det siste, og spesielt  etter at mattilsynet kommenterte hva de mente om det i går. De var så klart imot å behandle dyr som mennesker. Det ble en stor sak, og det kom masse stygge kommnetarer fra folk som har sterke meninger om dette, og som er uenige i bruk av hundeklær osv. I går rant det inn masse henvendelser fra nyhetskanaler på mailen min, om jeg ville stille opp på tv-intervjuer og slikt. Jeg føler ofte at jeg blir fremstilt feil av media, og er veldig forsiktig med hva jeg takker ja til å være med på. Jeg ønsker ikke å uttale meg noe om dette på bloggen nå, men det kan hende det kommer et intervju i løpet av kort tid.

 
Min lille nydelige Blanca <3


Kiss Kiss <3

 
Blanca elsker å bli dullet med <3
 

Ønsker dere alle en god fredagskveld videre <3

Stay tuned <3

 

04.10.2015

Lørdagsshopping

 • Skrevet: 04.10.2015
 • Klokka: 22:34
 • Kategori: Meg i Media

God kveld fine dere <3

Denne helgen har jeg  kost meg med venner og famile. På lørdagen var det så flott vær, så jeg og en venninne bestemte oss for å ta en bytur i Oslos travle shoppinggater. Jeg prøvde å finne noen klær, men det gjorde jeg selvfølgelig ikke. Jeg må si at Oslo ikke er  et sted for shopping. Jeg blir helt frustrert hver gang jeg skal prøve å finne noe fint. Og hvis jeg virkelig finner noe jeg vil ha, så er det enten mangel på størrelsen min, utsolgt, eller det koster flere tusen kr for et plagg. Er liksom ingen mellomting. Må inrømme at jeg handler mest på nett eller i utlandet. Jeg fant noen fine hårbøyler på Bikbok. De kan bli morsomme å bruke til en photoshoot:) Også fant jeg noen flotte sko på Zara, men det var utsolgt for størrelsen min, så jeg må vente helt til tirsdag for å få de. Så da er det bare å vente:) 


Skoen fra Zara som ikke hadde størrelsen min:(


Hårbøyle fra Bikbok:)


De var jo litt søte da <3


Mikke Mus er søtt,men ikke på meg

Denne var litt fin,men jeg så ut som en påfugl i den:)


Bildet var kult,men dumt at halve ansiktet mitt forsvant....


Prøvde en fin lipgloss fra Inglot i Bogstadveien

 

Ønsker dere en fin kveld videre <3  stay tuned ;) 

 

18.09.2015

Buisness class til Shanghai;)

 • Skrevet: 18.09.2015
 • Klokka: 20:27
 • Kategori: Meg i Media

God kveld alle sammen<3

Håper så mange som mulig deltar på konkurransen jeg lagde i går. Jeg har utrolig mye fint å gi vinneren:) Det var jo ikke så lenge siden jeg reiste til andre siden av verden, nemlig til Kina:) Vi fløy med Qatar Airways som er et an verdens beste flyselskaper. Som sagt har jeg jo flyskrekk, så vi fløy buisness class hele veien dit. Det er så deilig å bare legge seg ned og sove. Man får så god service på dette flyet og en gave når man ankommer setet sitt:) Det liker vi. Grunnen for at jeg dro til Shanghai av alle steder i verden er fordi det skulle være en kjempestor messe der; Pet Fair Asia 2015. Jeg ville få inspirasjon til hundeklær, skape kontakter med forretningsfolk og se hvordan hundefrisørene utfører klipp og stell. Bilder og mer info kommer i et innlegg senere :)


De har så mye kule hunde magasiner i Shanghai.


Jeg håper dere liker bloggen min?;) Kom gjerne med noen forslag til hva jeg skal skrive om<3

ønsker dere en fin Kveld videre <3 

14.09.2015

Endelig fikk jeg Apple Watch:)

 • Skrevet: 14.09.2015
 • Klokka: 21:19
 • Kategori: Meg i Media

God kveld butterflies <3

Sto opp til regn i dag, kunne virkelig ønske det var sol året rundt i vårt lille land. Får krysse fingrene for at det blir sol til helgen:) Jeg forbereder innlegget mitt om turen til Shanghai og hvorfor jeg tok turen dit. Tenkte å poste en liten smakebit på hva jeg shoppet der. Jeg var så heldig at jeg fikk meg en Apple watch. Har ønsket meg den veldig lenge. Den er jo så fin og praktisk. Det finnes utallige modeller, farger og størrelser. Den dyreste koster 150.000 kr, ganske drøyt! Min kostet 7000 kr:) Det er like mye som en ny mobil nesten. Og jeg tror faktisk prisen blir dyrere i Norge. Det blir spennede å se. Den ble lansert i Kina for fem måneder siden. Appple-produkter blir jo laget i Kina, så vi henger langt etter. Jeg vet ikke når klokkene kommer til Norge, men det er vel ikke så lenge til. Så får vi se om de kommer til å få like mye utvalg av klokker som Apple store i Shanghai hadde.  

Man kan sende meldinger, motta anrop og ta en rask telefonsamtale med den innebygde høyttaleren og mikrofonen. Du kan uttrykke deg på unike, morsomme og mer personlige måter:) Gleder meg til å ta den i bruk!


Den til venstre er min :)
Disse klokkene koster 150.000 kr og er forgyllet med ekte gull rundt kanten

06.05.2015

Fjerne tatovering

 • Skrevet: 06.05.2015
 • Klokka: 21:11
 • Kategori: Meg i Media

God kveld alle sammen <3

 

Jeg tenkte å skrive et innlegg om det å fjerne tatovering. Jeg har en tatovering på høyre underarm som jeg tok i 2004. Den holder jeg på å fjerne nå. Dette er en lang prosess som jeg begynte med for tre måneder siden, og jeg har fremdeles fem måneder igjen av behandlingen. Jeg angrer så mye på at jeg tok den på akkurat det stedet på kroppen og i den størrelsen. Men gjort er gjort.

 

Nå har vi heldigvis kommet så langt at man kan fjerne det med laserbehandling uten å få arr på kroppen. Jeg går til en klinikk som heter Eraze på Smedstad i Oslo. De er kjempeflinke. Det koster masse penger å fjerne en tatovering. Når jeg er ferdig med behandlingsperioden så har jeg brukt ca. 17.000 kr. Så til alle dere som vurderer å ta en tatovering: TENK DERE NØYE OM. Og husk at det er ikke alle som kler å ha en tatovering på kroppen sin, selv om det ser kult og fint ut på andre. Jeg kommer aldri til å ta en tatovering igjen. Min kropp skal forbli plain :) 

 

 

Bilde av tatoveringen etter tredje behandling.

 

Hvordan behandlingen foregår:

- Det må gå 6 uker mellom hver behandling.

- Du må helst holde deg unna sol under hele behandlingsperioden. Skal du på ferie eller må ta sol i solarium så må du dekke til området.

- Det  koster 1900 kr hver gang. 

- Denne behandlingen fjerner tatoveringer i alle slags farger.

 

Håper dette blogginnleget var nyttig for noen. 

 

Ønsker dere alle en koselig kveld videre <3 

04.05.2015

IKEA-shopping

 • Skrevet: 04.05.2015
 • Klokka: 22:29
 • Kategori: Meg i Media

God kveld kjære lesere <3

Håper dere har hatt en fin dag. Jeg kom desverre ikke videre i Brun og Blid-finalen. Det var jo litt dumt, men livet går videre. Jeg lever for hundebarnehagen, ikke modellyrket. Så jeg ønsker alle finalistene som gikk videre masse lykke til <3

Dagen i dag har bestått av jobbing i barnehagen og planlegging av mitt hemmelige prosjekt. Jeg har tatt turen til IKEA for å plukke ut diverse ting som skal brukes til prosjektet mitt. Man finner alltid så morsomme ting der, til en fin pris:) Det er lenge siden jeg var der sist nå, så det var faktisk veldig gøy denne gangen. Det ble ikke IKEA- pølser må meg da, jeg prøver å styre unna mat som er usunt. Sommeren er jo like rundt hjørnet!

Noe småtteri jeg kjøpte fra IKEA til mitt lille prosjekt. Putene er så søte,så de måtte jeg ha:) Pluss et rosa saueskinnspledd. Selvfølgelig måtte det være rosa... og nei, jeg er ikke gravid og på handletur til barnerommet! Hva det skal brukes til kan dere få spekulere i litt til ;)

 

Ønsker dere en fin  kveld videre <3 

21.03.2015

Jeg skal på tv i kveld!

 • Skrevet: 21.03.2015
 • Klokka: 18:09
 • Kategori: Meg i Media

Hei alle sammen, håper dere har kost dere i solen i dag! Vil bare fortelle at jeg skal på tv i dag, på Big Bang kl. 19.55 på NRK1. Dette er noe alle må få med seg. Kåre Magnus Bergh var med oss en hel dag i hundebarnehagen, og innslaget er veldig morsomt! Det er ikke hverdagskost å få ansiktet sitt vist i beste sendetid på NRK, så jeg gruer meg litt, men det blir veldig bra.

Innslaget varer bare i noen minutter, jeg vet ikke eksakt tid, men det blir vist mellom kl. 19.55 og 20.55. Det er verdt å vente på, jeg kan love god underholdning :)Håper dere får en fin lørdagskveld <3

11.03.2015

Mye spennende i vente

 • Skrevet: 11.03.2015
 • Klokka: 20:17
 • Kategori: Meg i Media
God kveld kjære lesere.
Håper alle har hatt en fin dag?:) I dag var det jo strålende vær og solen skinte som bare det:) Er så deilig på denne tiden av året. Vi går mot lysere tider, sol og varme i vente. Jippi, gleder meg til sommeren! Jeg er en ordentlig sommerjente. Men jeg må innrømme at jeg hater norske strender, er jo ingen sand:( Bare steiner og blåskjell. Så jeg reiser alltid til utlandet for å bade og sole meg. I år vet jeg ikke hvor ferden går, men det får tiden vise:) 
I dag har jeg vært i hundebarnehagen og jobbet litt, så har jeg en del andre prosjekter på gang. Holder på å utvikle min egen Dog Diva-logo. Den er snart ferdig og jeg gleder meg til å vise den til dere <3 Det er mye spennende i vente. Hodet mitt er fullt av ideer og de skal bli til virkelighet. Det har jeg bestemt meg for.
Så har jeg bestilt billetter til Katy Perry-konserten 20. mars. Jeg elsker den dama. Hun er så fargerik og har masse kule låter. Så det ser jeg frem til:) 
Stay tuned:) Ønsker dere en fortyllende kveld videre.
Klem <305.03.2015

Popstjernedrømmen ble virkelighet

 • Skrevet: 05.03.2015
 • Klokka: 20:44
 • Kategori: Meg i Media

MTV så det siste innlegget mitt og signerte meg!

 Neida, bare tuller med dere, må jo dra en  vits i ny og ne:) Dagen i dag har vært veldig spennende. Som jeg skrev tidligere skulle jeg på et MTV-event i dag, og prate om det å bli utsatt for catfishing, i forbindelse med den nye sesongen av Catfish (premiere på MTV søndag kl. 18.05).

 

Vi ble filmet mens vi diskuterte hva vi selv har opplevd, blant annet hvordan vi takler negative kommentarer fra anonyme brukere, og om vi har blitt lurt av noen som ikke er den de utgir seg for å være. Jeg møtte også en annen blogger, Nora Alba. Veldig hyggelig jente!

 

Det var et interessant møte. Husk å bruke nettvett, folkens! Ikke alle er den du kanskje tror det er...

 

  

Hyggelig med goodiebag!

 

HUSK: I morgen kl. 20.00 trekker jeg den heldige vinneren av eksklusive produkter til hunden. Dette skal filmes, og videoen legges ut på bloggen i løpet av kvelden. Stay tuned <3

Dogdiva

Jade-Madelen Sommer


Velkommen til den offisielle bloggen min. Jeg går under alias Dog Diva, Jeg elsker å følge med på de siste trendene innen "The dog industry".

Etter min mening ligger Norge langt bak når det gjelder trender. Hva er galt med å pynte hunden med klær, skjemme den bort med spa eller legge neglelakk på menneskets beste venn? Jeg synes hunder fortjener kun det beste og jeg elsker å dulle med mine små firbente.

Jeg reiser verden rundt for å hente inspirasjon, og her får dere ett innblikk i mitt liv:)

Til presse: For henvendelser, send en mail eller ring til min pressekontakt, Ida Bergersen - 99406702 - idahbergersen@gmail.com

Bloggdesign

hits