hits
05.11.2017

300.000 visninger

 • Skrevet: 05.11.2017
 • Klokka: 16:53
 • Kategori: Meg i Media

 

Er så gøy å se at videon min på Facebook har fått over 300.000 visninger. Jeg skaper engasjement og provoserer litt også:) men jeg står for den jeg er i videon. Jeg elsker rosa, diamanter, silikonpupper, restylane i leppene, dolle opp hundene mine og  alt som hører med å være en ekte Dog Diva. 3 minutter intervju  er IKKE nok til å bli kjent med en som meg. Så jeg håper det blir et reality show av meg eller at jeg kan bli med på bloggerne, det vet jeg hadde vært super gøy for meg og for de som digger meg. Har fått en del spørsmål om jeg skal være med på det på min snapchat og instagram, folk vi se mer av en som meg:)

Skjorten og smykket Bentley har på seg er fra butikken min Diva dogs <3

Selvom jeg ikke er på topp 20 listen på blogg.no  så vet jeg at  jeg har masse fans der ute, er ikke alle som leser blogg. Hvis dere tenker dere de 2 topp bloggerne som sitter bom fast på toppen der har fått så mye media oppslag, så skulle de hatt flere 100.000 lesere hver eneste dag. Så jeg tar det som det kommer her på denne kyniske plattformen, Jeg har fått mediedekning uansett;)

Min lille Bentley <3

 

Dere kan følge meg på Snapchat/ Dogdivanorway

 

Stay tuned!

 

 

03.11.2017

Flere 1000 kommentarer

 • Skrevet: 03.11.2017
 • Klokka: 17:13
 • Kategori: Meg i Media

 

Yes da er jeg her er igjen:)

Fikk ikke postet noe innlegg i dag da min lille Blanca ble dessverre  akutt syk, måtte kjøre henne til Jeløya dyreklinikk. Hun begynner å bli gammel, men jeg har et håp om at jeg har min lille superstjerne noen år til. Kan ikke se for meg et liv uten henne, hun sprer så mye glede til familien. Blir trist å ikke ha henne i sengen min eller hjemme denne helgen. Blir tomt uten Blanca, men jeg vet hun er i trygge hender der ute <3

 

 

Men i alt stresset fikk jeg en sms av en venninne av meg i dag  " Wow du får oppmerksomhet Jade " så sendte hun bilde av Blanca på Vg Facebook. Ha ha så gøy at folk er så engasjerte. 

 

 

Min lille superstjerne <3

 

Jeg får nette til å koke:)

 

Takk til dere i VG  redaksjonen som publiserte enda et media oppslag av meg <3

 

Nå skal jeg dra på en photoshoot  

kos dere så lenge

 

Stay tuned <3

27.10.2017

Jeg er på Snapchat stories

 • Skrevet: 27.10.2017
 • Klokka: 14:45
 • Kategori: Meg i Media

Hei igjen alle sammen <3

 

I dag våknet jeg opp til en sms av en god venninne av meg. Hun skrev Jade`" Wuhuuuu du er på VG Snapchat stories i dag, bra jobba Jade og dobbel publicity`" Jeg bare WHAT er det mulig?? så jeg gikk rett inn på Snapchat og så meg selv der. VG hadde satt sammen så søt og morsom video.  Er veldig stolt jeg nå:)

Hvis dere har sett det, fortell meg hva dere synes;)

 

Rett ved siden av Kim & Kanye;)

Hvis dere  i VG/ Vgtv leser dette, så vil jeg bare si tusen million takk. Det setter jeg stor pris på <3

 

Skal poste et innlegg senere om kvelden i går, jeg var nemlig på premierefest;)

21.10.2017

Nå er jeg på Vgtv

 • Skrevet: 21.10.2017
 • Klokka: 17:39
 • Kategori: Meg i Media

Hei igjen alle sammen <3 

Ble et veldig sent innlegg i dag. Beklager for det, men jeg må innrømme at jeg har hangover;( Det ble en lang fest i går kan man si. Feiret bursdag på Wallmans og tok oss en tur ut på byen. Men jeg må bare inrømme at Oslo er kjedelig og gå ut på en fredag. Ingen mennesker ute jo! Hva skjer??? Hvor er alle sammen?? Vi har for få innbyggere rett og slett. Det er helt andre tider nå. Bylivet i Oslo var ikke det det en gang var <3  Men det var hyggelig å feire vedkommende sin bursdag.

 

Kjolen jeg har på meg er fra Rebecca Stella.

 

Jeg våknet jo opp i dag til masse views med intervjuet jeg gjorde med Morten Hegseth på Vgtv. Og det er jo super hyggelig. Var en av de bedre intervjuene jeg har gjort noen gang. Jeg følte at de fremstilte meg veldig glamorøst, seriøst og en morsom figur på TV. Jeg er den personen dere ser der. Jeg elsker hunder, elsker hundesalongen min, elsker å se at alle hundene i Oslo blir så fint klippet av min flinke hundefrisør Kristina.  Morten og Vegard sa så mye fint om meg og det setter jeg stor pris på. Håper jeg får masse nye kunder i min flotte hundesalong og flere nye lesere på bloggen min etter dette her.

 

 

 

Fine Divaen min <3

Smykket hun har på seg rundt halsen har jeg laget selv:)

Her sitter gjengen min;)

Morten synes hundeparfymen lukter veldig godt:)

Lakking av klør er veldig trendy og fint.

Dere kan se intervjuet her https://www.vgtv.no/video/148256/de-trenger-neglelakk-og-diamanter

Håper dere likte det dere så, så får dere ha en strålende lørdag med eller uten hunder:)

 

Klem fra meg <3

18.10.2017

Intervju med Vgtv

 • Skrevet: 18.10.2017
 • Klokka: 15:02
 • Kategori: Meg i Media

Hei igjen alle sammen<3

I dag skinner solen dere, og det er herlig:)

Da er intervjuet ferdig med VGTV og det gikk kjempebra. De filmet meg og alle hundene mine. Jeg snakket om bloggen, hundeklær, hunde-neglelakk, det å være en Dog Diva og drive en luksuriøs hundesalong i Oslo. All filmingen foregikk på jobben min.

Det var Morten Hegseth som intervjuet meg, han var så morsom og snill og fikk meg til å slappe helt av. Så jeg gleder meg virkelig til å se intervjuet på TV. Men det kommer til å bli rart og kleint. Man finner så mye feil på seg selv når man ser seg selv på skjermen. men dette må jeg bare venne meg til hvis jeg skal bli Reality star/kjendis;) så håper det blir flere oppdrag der ute. Jeg er klar til å ta Norge med storm. Vårt lille land trenger en ekte Diva:) 

 Etter Vgtv fikk jeg tatt noen bilder i parken. Vedkommende som tok bildene av meg er ikke ekspert, så bildene ble litt rare. Men alt kan ikke være perfekt hele tiden. Er dere ikke enig?:)

 

Kåpen jeg har på meg er fra Zara.

De flotte støvlettene jeg har på meg får du tak i her

Fine Blanca med kyssemerke fra meg <3

 

Ut på tur aldri sur;)

 

Så det var min dag så langt, ønsker dere alle en fantastisk dag videre.

Jeg er glad dere tar turen innom bloggen min

Stay tuned <3

 

17.10.2017

I morgen blir jeg intervjuet

 • Skrevet: 17.10.2017
 • Klokka: 21:28
 • Kategori: Meg i Media

Hei igjen alle sammen <3

I morgen blir jeg intervjuet og det gleder jeg meg masse til. Det har vært en god stund siden sist jeg ble det og det var jo i forbindelsen med min gamle bedrift. Det var da jeg drev hundebarnehagen. Men nå vil de intervjue meg i forbindelse med min blogg og min flotte hundesalong Diva Dogs <3 Og det er jo så hyggelig at de vil det. Dagen i dag  har gått ekstra fort. Jeg har vært på jobb i hundesalongen, kjøpt inn friske blomster for anledingen, ryddet og vasket. Så har jeg vært hos frisøren og fikset håret mitt. Nå er jeg litt stressa da jeg må  finne ut hva jeg skal ha på meg, hvordan sminken skal være osv. Jeg skulle hatt mitt eget sminke team. Ha ha, ja det hadde vært noe det:)

Settet jeg har på meg er fra Fashionnova. Den kan du finne her ... Den er super fin og deilig å ha på seg <3

Min lille Blanca gjør seg klar for i morgen:)

Potene hennes er ferdig lakket:) Hun skulle ha hatt litt bling på, som meg ser jeg;) Next time <3

 

Nå må jeg fortsette der jeg slapp og finne ut hva jeg skal ha på meg i morgen. Send meg gjerne noe tips til hva dere vil se meg i på Tv;)

Så får dere ha en super kveld videre. Gleder meg til poste bildene fra intervjuet i morgen;)

Kos dere så lenge <3

06.10.2017

Kjendisbesøk

 • Skrevet: 06.10.2017
 • Klokka: 22:08
 • Kategori: Meg i Media

God fredagskveld alle sammen <3

Dagen i dag har gått i ett. Hvor ble tiden av? Plutselig satt jeg hjemme i sofaen før jeg visste ordet av det. Det har vært en helt fantastisk dag i dag. Vi fikk besøk av snilleste Erlend Elias i dag med sin nydelige hund India. Han skulle bli intervjuet av Norges største hundemagsin i min salong. Vi stelte og klippet India mens fotografen knipset i vei. Det kommer ut i Desember. Og vi gleder oss til og se:)

Min flinke hundefrisør Kristina <3

Se så fin lille India er, så rolig og flink <3

India ble så fin og fluffy <3 og til dere som lurer på hvor den glitrende tapeten min er fra, så kan den kjøpes hos www.Glitterdekor.com

Selfie queens <3

Er ikke India nydelig? se hvor fin hun er i den rosa jakken, denne kan kjøpes i butikken til diva dogs <3

 

Nå blir det senga på meg, opp tidlig i morgen. Jeg skal i dåp på søndag til min kjære kusine i Tønsberg. Så jeg må handle dåpsgave og eventuelt noe jeg skal ha på meg.  Tvi tvi for at jeg finner noe i en fysisk butikk i Oslo. Jeg handler stort sett aaaaalt på nett. Ellers i det store utlandet.

 

Vi snakkes. Klem til dere <3

LagreLagre

05.10.2017

Forberedelser til photoshoot

 • Skrevet: 05.10.2017
 • Klokka: 22:21
 • Kategori: Meg i Media

God kveld alle mine lesere <3

Håper dere alle har hatt en fin dag?:)

I dag har dagen gått til å rydde og vaske hundesalongen. Det må jo se fint ut når de skal komme å ta bilder der i morgen! Jeg elsker roser og madonnaliljer så jeg måtte selvfølgelig dekorere butikken med det. I går kveld fikk jeg også kjøpt meg selfie lys som man fester på mobilen fra Skatush. Så nå håper jeg det blir masse selfie bilder av meg på bloggen fremover. Venter også på en pakke fra Fashionnova. Whoho gleder meg til å få den i posten om noen dager! Da blir det litt nye klær på meg.

 

Resulatet ble perfekt. Fikk også festet en liten due på buketten, detaljer er viktig hos meg <3

Chihuahua hele veien <3 lampen er til salgs i butikken min til de av dere som lurer på det.

Poster bilde av en fornøyd kunde av oss i dag. Her er Pepsi nyklippet og i nyinnkjøpt sele fra butikken. Hun ble så fin <3

Men nå må jeg legge meg da jeg skal opp tidlig i morgen.

 

Ønsker dere alle en fin kveld videre så snakkes vi igjen på bloggen i morgen<3

 

15.03.2016

Reklamefilm for Norwegian

 • Skrevet: 15.03.2016
 • Klokka: 20:58
 • Kategori: Meg i Media

Hei alle sammen <3

For et deilig vær å stå opp til, våren har ankommet Oslo <3 Ååååå som jeg gleder meg til sommeren. Har dere hatt en strålende dag? Min dag har gått i ett som vanlig. Dagen i dag har bestått av møter og jobbing i hundebarnehagen min. 

Jeg var så heldig å blir spurt av et stort reklamebyrå om jeg kunne låne ut hundeklær fra min Dog Diva Boutique til en Norwegian-reklame for noen uker siden. Og selvfølgelig stilte jeg opp. De lånte 20 plagg av meg til 20 chihuahuaer som skulle være med. Mine fikk også lov til å være med. Det er jo veldig stas for meg. Det var supergøy å være tilstede under innspillingen. Og se alle de hundene på en gang. Skuespilleren var veldig morsom også. Lo godt av han, ja:)

Finner dere noen søte plagg som ble brukt i reklamen så er det bare å komme innom butikken min på Grünerløkka <3 Dere kan også like facebook-siden min. 

Her er skuespilleren.Reklamefilmen kan dere se her.

Det er noen flere snutter under hovedfilmen også:)

Ønsker dere en kjempefin kveld videre. 

Vi blogges <3

 

21.01.2016

Direktesendt TV i joggebuksa

 • Skrevet: 21.01.2016
 • Klokka: 15:25
 • Kategori: Meg i Media

Hei alle sammen <3

Da har jeg vært på live TV i dag:) Så dere meg? Jeg har ikke sett meg selv ennå. Gruer meg litt til det kan man si. Men det er superhyggelig å få mediadekning, og jeg synes jeg har fått en del de siste to årene. Så jeg blir bare glad når de tar kontakt med meg.

Men i dag skjedde det en liten krise kan man trygt si... i går planla jeg nøye hva jeg skulle ha på meg. Jeg må jo leve opp til Dogdiva-navnet mitt, og jeg vil helst fremstå så bra som mulig når jeg først skal på TV. Derfor var jeg fornøyd da jeg kom til butikken og skulle skifte, mens kamera-teamet og programlederen ventet på meg. Men så oppdaget jeg det: Jeg hadde glemt skjørtet mitt! Så der sto jeg i en fin topp og en forferdelig joggebukse. Ikke hadde vi tid til å hente skjørtet heller, så jeg ville mest bare rømme akkurat da...

Heldigvis fikk vi planlagt hele opptaket slik at de bare skulle filme overkroppen min. Vi lo godt av det etter hvert alle sammen, men det var jo så dumt... er det mulig, liksom? Typisk meg, det! Men til dere som så på: Jeg håper dere likte de flotte hundeklærne jeg viste frem i min søte butikk <3 Håper enda flere vil komme innom!

 


Flott antrekk, ikke sant?:)


Jeg har fått jobb som Tv2-reporter:)


Veldig hyggelig programleder fra Tv2:)


Dette var EGENTLIG antrekket jeg skulle ha på meg, men endte opp i joggebuksa:(

Toppen kan kjøpes herNoen som vil vite hvor joggebuksa er fra også eller? ;) Hahaha

03.12.2015

Tv-innspilling

 • Skrevet: 03.12.2015
 • Klokka: 23:06
 • Kategori: Meg i Media

Hey alle sammen<3

Ligger rett ut i sengen nå, er helt utslitt. Det tar på å stå foran kamera. Jeg er jo ikke vant med det, så man blir fort sliten i hodet sitt.  Så nå håper jeg bare at resultatet blir bra. Alle som kom fra produksjonsselskapet var veldig hyggelige. Programlederen var blid og munter. Så det var veldig gøy å få bli med på noe sånt:) Så kanskje jeg dukker opp på  TV-skjermen om en stund:) Poster noen bilder fra dagen med dem og hva vi har gjort i dag:


Blir stylet av flinke Camilla som jobber i butikken min<3

 

 


Her sitter jeg med flotte Pia Lykke <3 Som dere kan se likte hundene mine henne veldig godt også ;)


Mitt flotte juletre i hundebarnehagen <3


Min fine Blanca med et av bling-halsbåndene fra Dog Diva Boutique <3

 

Ønsker dere en fin dag!

Stay Tuned <3

02.12.2015

Artikkel om meg i Dagbladet

 • Skrevet: 02.12.2015
 • Klokka: 15:30
 • Kategori: Meg i Media

Hei og god ettemiddag alle sammen <3 

Det var så hyggelig å stå opp til litt snø i dag. Jeg krysser fingrene for at vi får en hvit jul og ikke en våt jul. Er så kjedelig med regn. Men nok prat om vær og vind. I dag sto jeg opp til en liten overraskelse, jeg visste jo at det skulle komme, men ikke når det skulle bli publisert. Så i dag er jeg i Dagbladet:) Er så gøy å få oppmerksomhet for det man gjør:) Men kunne ønske det var litt finere bilder av meg i reportasjen.. var ikke akkurat de beste vinklene for å si det sånn. Typisk at de styggeste bildene blir brukt, jeg skulle selvfølgelig ønske at det var mer glam!

 

Dere kan lese om meg ved og trykke på denne lenken. Det er Dagbladet pluss.  I morgen blir jeg også filmet til en tv-serie som etter planen skal bli vist på  TV2s livsstilskanal. Det blir prøvefilming i første omgang, så får vi se hvordan det utvikler seg. Jeg skal poste masse bilder av det i morgen :)

Så det er bare å stay tuned:)

Ønsker dere en fortyllende dag videre <3

 

25.11.2015

Behind the scenes

 • Skrevet: 25.11.2015
 • Klokka: 20:57
 • Kategori: Meg i Media

Hei og god kveld alle sammen <3

Går det fint med dere?:)

Dette har vært en super dag. Var utrolig spennende å bli filmet, og ekstra gøy er det å bli filmet i sin egen butikk. Og ikke nok med det; det blir vist i beste sendetid på tv. Så det setter jeg veldig stor pris på:) Gleder meg til å vise dere klippet når det blir ferdig. Mest sannsynlig blir det ikke vist før etter jul. Tålmodighet er en dyd:)

Noen bilder fra filmingen og fotoshooten:

Måtte riske opp med noen flotte blomster for anledningen<3

Her er jeg sammen med programlederen for tv-programmet.


Jeg fikk også tatt masse fine bilder, som jeg skal vise frem når det er klart.  

Er det noen av dere som trenger nye hundeklær og accessories? Jeg skal ha kjempetilbud på fredag, det er jo Black Friday med masse tilbud, og det liker vi! Hold av noen timer denne dagen ;) Mer info kommer snart!

Ønsker dere en fin kveld!

Klem <3

25.11.2015

Klar for tv-innspilling

 • Skrevet: 25.11.2015
 • Klokka: 10:24
 • Kategori: Meg i Media

God morgen alle sammen <3 

Dette blir en morsom dag. Gleder meg masse. Nå har jeg stelt Blanca og Tiffany klar for den hektiske dagen vår. Måtte jo selvfølgelig lakke neglene til Blanca rosa. Hun er jo så fin med det <3

I dag har jeg en lang dag med mye på timeplanen min.  Først så skal  jeg pynte butikken min klar til filming. Tenkte å kjøpe noen flotte blomster. Min favoritt er selvfølgelig hvite og rosa roser <3 så blir det fotoshoot kl. 11.30. Må jo ta noen flotte bilder så dere lesere har noe fint å se på. Haha, neida nå hørtes jeg ut som en skikkelig selvdigger!

Et tv-team kommer til Dog Diva-butikken min. Der skal vi snakke litt om hvordan man kan pleie hunden sin. Tror det kommer til å bli bra, sier selvfølgelig ifra når innslaget blir vist på tv :)Men nå må jeg fly avgårde. Jeg kommer til å poste masse bilder senere fra dagen i dag :)

Vi snakkes <3  

Stay tuned:)

15.11.2015

Silikon

 • Skrevet: 15.11.2015
 • Klokka: 22:49
 • Kategori: Meg i Media

Hei og god kveld <3

 

Hvordan har søndagen deres vært? Min var veldig bra. Jeg sto opp og gikk en lang tur med hundene mine i det fine høstværet. Så ble jeg invitert på en brasiliansk fest med masse god mat og musikk. Det var veldig hyggelig. Jeg spiste nasjonalretten feijoade. Og masse deilige søtsaker <3 Men i dag tenkte jeg å skrive et innlegg om silikon. Det har vært en del spørsmål rundt det og om jeg kan skrive et innlegg om det.  

Grunnen til at jeg valgte å ta silikon, var rett og slett fordi jeg hadde dårlig selvtilit. Jeg ble født med små pupper og ble veldig skuffet ettersom de ikke vokste mer fra jeg var 15 år. Jeg hadde en typisk modellkropp. Høy, slank og lange bein. Veldig sjeldent at sånne jenter løper rundt med store pupper. Men jeg hatet å være tynn og høy, og hadde veldig komplekeser for det. Jeg var alltid den høyeste. Det var veldig kjipt. Så min ungdomstid har ikke vært enkel. Jeg var ikke som alle andre. Og det er veldig vanskelig for noen å akseptere at man ikke ser ut som alle andre, og da begynner spydigheter å komme ut av kjeften på folk. Glemmer aldri da en gutt kom bort til meg og spurte hvorfor jeg var så høy... jeg svarte: "Du går ikke bort til en afrikaner og spør hvorfor er du så mørk". Folk kan være så hjerterå.

Ingen gutter forsto hvorfor jeg hadde så små pupper, mens alle de andre jentene hadde så store pupper. Og de fleste guttene i den alderen likte jenter med pupper så jeg hadde vanskeligheter med å få meg en type på den tiden. Jeg var ikke akkurat populær. Så drømmen var å kjøpe silkon når jeg ble myndig og fikk spart opp nok penger. Jeg husker at jeg skulle ut på byen med noen venninner og tok masse paipr i bh-min. Da plystret plutselig alle gutta på meg. Det var en hyggelig følelse, men jeg kunne ikke gå rundt med papir i bh-en resten av livet heller:) Tidene har endret seg fra da jeg var ung. Vi hadde helt forkjellige idealer enn det vi har nå. Da var Pamela Anderson det store idealet, nå er det Kim Kardashian. Snakk om kontraster. Personlig synes jeg Pamela er mye penere enn Kim. Men smaken er som baken, er den ikke?:)

Da jeg fikk sønnen min Leo fikk jeg så fin kropp. Jeg fikk hofter og former. Så jeg fikk faktisk finere kropp etter fødselen. Det er det ikke mange som sier. Nå har jeg forklart litt av grunnen til hvorfor jeg valgte å legge inn silkon. Skal fortelle om selve operasjonen i neste innlegg :)


Brillene er fra Dolce&Gabanna og bikini er fra H&M 

Ønsker dere en fin kveld videre <3

 

 

05.11.2015

Nok et mediaoppslag

 • Skrevet: 05.11.2015
 • Klokka: 21:31
 • Kategori: Meg i Media

God kveld alle søtinger der ute <3

Hvordan har dagen vært så langt? Snart er det helg:) Hørte det var helt kaos på H&M i dag da de slapp Balmain-kolleksjonen. Var det noen av dere som klarte å sikre dere et av plaggene? Jeg prøvde å få tak i kåpen, men det klarte jeg altså ikke. Typisk det. Better luck next time;)

Katta er ute av sekken, nå er jeg i Dine Penger-magasinet. Jeg setter veldig stor pris på den lille mediadekningen jeg får, det er like stas hver gang. Prøver å bruke den stemmen jeg har så godt jeg klarer. Denne gangen var det fokus på kjæledyrøkonomien. Vi nordmenn bruker enorme summer på våre firbeinte venner, og denne summen øker for hvert år. Og hvorfor skulle vi ikke? Kjæledeggen er jo tross alt vår beste venn <3 Jeg strekker meg veldig langt for mine små, dyrbare skatter. Og det var en av grunnene til at jeg startet hundebarnehage i Oslo. Det er et viktig tilbud, ingen hunder fortjener å sitte hjemme og sture hele dagen og vente på eieren sin. Så jeg håper flere kommer til å velge å sette hunden sin i hundebarnehage. 

 Løp og kjøp Dine Penger. Veldig spennende artikkel om kjæledyrøkonomien


Min fine, lille Bentley elsker princess-stolen til Blanca <3 

Nå tar jeg kvelden, skal opp tildlig i morgen.

Ønsker dere en fin kveld videre <3

14.10.2015

Jeg vil lære å synge

 • Skrevet: 14.10.2015
 • Klokka: 17:45
 • Kategori: Meg i Media

Jeg har alltid elsket å synge. Helt fra jeg var liten. Jeg spilte piano, leste noter og sang i kor. Musikk var det eneste faget jeg fikk toppkarakter i. Jeg fikk alltid høre at jeg var veldig musikalsk og hadde en pen stemme. Jeg husker den dag i dag at moren min tok meg med på pianotimer i Oslo. Husker pianolæreen min var veldig imponert over meg. Og jeg elsket det❤️ Men det ble det en brå slutt på det da min mor døde. Nå synger jeg mye hjemme.

Det frister veldig å begynne hos en sangpedagog. Jeg trenger veiledning og må lære meg teknikker. Det er så deilig å bare synge en låt du virkelig elsker fra bunnen av ditt hjerte. Jeg elsker musikalske låter og ballader. Musikk som virkelig treffer. Her er en av mine favorittlåter...

1+1 

Purple rain

When You Believe

Stay

I´ll Be There

Lista er lang,men dette er noen av mine favoritter jeg liker og synge til:)

"/>

Her er låta jeg og en venninne lagde for moro skyld for en del år siden :)

Et bilde vi tok i forbindelse med Dollhouse-sangen. Ser jo ut som en dukke?:)

Skulle jeg ha prøvd meg som sanger hadde det nok blitt noe mer seriøst enn Dollhouse. Kunne dere tenke dere å høre meg synge? Og kan dere anbefale noen sangpedagoger i Oslo?

Vi blogges <3

10.10.2015

Mitt møte med Petter Stordalen

 • Skrevet: 10.10.2015
 • Klokka: 18:56
 • Kategori: Meg i Media

Hei og god ettermiddag<3

Håper dere nyter lørdagen:) Jeg ser på meg selv som en gründer en som har turt å satse i vårt lille land Norge. En som har bygget seg opp fra ingenting. Da mener jeg null og ingenting. Jeg har hatt en veldig tøff oppvekst og kommer ikke fra en typisk kjernefamilie med hus og stakittgjerde. Jeg har ikke fått støtte og forståelse av min familie, og heller ikke hatt mange gode venner gjennom oppveksten min. Jeg har hatt venner som var overbevist om at det ikke skulle bli noe av meg. Men det ble det.

I dag fikk jeg møte en av mine store helter. En som virkelig har bygget seg opp fra ingenting, nemlig Petter Stordalen. Han har alltid inspirert meg, han er gründer, morsom, blid, utadvendt og en av de store gutta. Tenk hva han har fått til!!!! Og det er fordi han han har turt å satse. Han leste en setning fra boka si som er noe jeg kommer til å ta med meg videre: "Det er tøft å satse. Det er derfor så få tør å gjøre det. Og det skal vi være takknemlige for. Det gjør nemlig alt så mye enklere for oss som tør".
Etter boksigneringen med Petter Stordalen tok jeg turen til Lille Asia og avsluttet dagen der med en lunsj og en flaske cava
Ønsker dere alle en god kveld videre <3 

 

Stay tuned<3 

09.10.2015

Mye oppmerksomhet fra media

 • Skrevet: 09.10.2015
 • Klokka: 18:29
 • Kategori: Meg i Media

Hei og god kveld søtinger <3

Det har vært mye fokus på at dyreeiere menneskeliggjør kjæledyrene sine i det siste, og spesielt  etter at mattilsynet kommenterte hva de mente om det i går. De var så klart imot å behandle dyr som mennesker. Det ble en stor sak, og det kom masse stygge kommnetarer fra folk som har sterke meninger om dette, og som er uenige i bruk av hundeklær osv. I går rant det inn masse henvendelser fra nyhetskanaler på mailen min, om jeg ville stille opp på tv-intervjuer og slikt. Jeg føler ofte at jeg blir fremstilt feil av media, og er veldig forsiktig med hva jeg takker ja til å være med på. Jeg ønsker ikke å uttale meg noe om dette på bloggen nå, men det kan hende det kommer et intervju i løpet av kort tid.

 
Min lille nydelige Blanca <3


Kiss Kiss <3

 
Blanca elsker å bli dullet med <3
 

Ønsker dere alle en god fredagskveld videre <3

Stay tuned <3

 

04.10.2015

Lørdagsshopping

 • Skrevet: 04.10.2015
 • Klokka: 22:34
 • Kategori: Meg i Media

God kveld fine dere <3

Denne helgen har jeg  kost meg med venner og famile. På lørdagen var det så flott vær, så jeg og en venninne bestemte oss for å ta en bytur i Oslos travle shoppinggater. Jeg prøvde å finne noen klær, men det gjorde jeg selvfølgelig ikke. Jeg må si at Oslo ikke er  et sted for shopping. Jeg blir helt frustrert hver gang jeg skal prøve å finne noe fint. Og hvis jeg virkelig finner noe jeg vil ha, så er det enten mangel på størrelsen min, utsolgt, eller det koster flere tusen kr for et plagg. Er liksom ingen mellomting. Må inrømme at jeg handler mest på nett eller i utlandet. Jeg fant noen fine hårbøyler på Bikbok. De kan bli morsomme å bruke til en photoshoot:) Også fant jeg noen flotte sko på Zara, men det var utsolgt for størrelsen min, så jeg må vente helt til tirsdag for å få de. Så da er det bare å vente:) 


Skoen fra Zara som ikke hadde størrelsen min:(


Hårbøyle fra Bikbok:)


De var jo litt søte da <3


Mikke Mus er søtt,men ikke på meg

Denne var litt fin,men jeg så ut som en påfugl i den:)


Bildet var kult,men dumt at halve ansiktet mitt forsvant....


Prøvde en fin lipgloss fra Inglot i Bogstadveien

 

Ønsker dere en fin kveld videre <3  stay tuned ;) 

 

Dogdiva

Jade-Madelen Sommer


Velkommen til den offisielle bloggen min. Jeg går under alias Dog Diva, Jeg elsker å følge med på de siste trendene innen "The dog industry".

Etter min mening ligger Norge langt bak når det gjelder trender. Hva er galt med å pynte hunden med klær, skjemme den bort med spa eller legge neglelakk på menneskets beste venn? Jeg synes hunder fortjener kun det beste og jeg elsker å dulle med mine små firbente.

Jeg reiser verden rundt for å hente inspirasjon, og her får dere ett innblikk i mitt liv:)

Til presse: For henvendelser, send en mail eller ring til dogdiva.no@gmail.com

Bloggdesign